Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Παραγγελίες και Αποθέματα

SUPERNIKOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Ξέρει κανείς τι παίζεις με τα αποθέματα εξαρτημάτων (cpu, mobo, psu κλπ) στην Ελλάδα;

Ότι έχω παραγγείλει έχει αργήσει (asrock mobo - ήρθε μετά από 15 μέρες) και πριν λίγο μου ακυρώθηκε παραγγελία τροφοδοτικού.

Τα seasonic δεν μπορώ να τα βρω πουθενά. Στο skroutz, στα μοντέλα που έχω κοιτάξει, γράφει 5-6 μέρες που σημαίνει ότι πρέπει να συνεννοηθούν με την αντιπροσωπεία τα μαγαζιά. Αρα η αναμονή μπορεί να είναι περισσότερη απο 5-6 μέρες.

Τώρα προσπαθώ να αγοράσω τροφοδοτικό και έχω θέμα.

Επεξ/σία από SUPERNIKOS
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 hours ago, SUPERNIKOS said:

Καλησπέρα,

Ξέρει κανείς τι παίζεις με τα αποθέματα εξαρτημάτων (cpu, mobo, psu κλπ) στην Ελλάδα;

Ότι έχω παραγγείλει έχει αργήσει (asrock mobo - ήρθε μετά από 15 μέρες) και πριν λίγο μου ακυρώθηκε παραγγελία τροφοδοτικού.

Τα seasonic δεν μπορώ να τα βρω πουθενά. Στο skroutz, στα μοντέλα που έχω κοιτάξει, γράφει 5-6 μέρες που σημαίνει ότι πρέπει να συνεννοηθούν με την αντιπροσωπεία τα μαγαζιά. Αρα η αναμονή μπορεί να είναι περισσότερη απο 5-6 μέρες.

Έτσι είναι φίλε μου, τα περισσότερα μαγαζιά δεν έχουν τα χρήματα να στοκάρουν πράγματα και όσα στοκάρουν πουλάνε σε απαράδεκτα υψηλές τιμές πολύ παλιά προϊόντα.

Μιλάς για αντιπροσωπεία seasonic αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει. Από χονδρεμπόρους Γερμανίας και Ισπανίας τα παραγγέλνουν συνήθως.

Αν έχεις θέμα τότε μήπως καλύτερα να ξεχάσεις τα κολλήματα του στυλ θέλω μόνο seasonic και να αγοράσεις ένα δημοφιλές PSU το οποίο μπορείς να το έχεις αύριο; Έχει επιλογή το skroutz express παράδοση.

Η αγορά των desktop PC μικραίνει όσο περνάει ο καιρός και είναι λογικό όταν υπάρχουν φορητοί υπολογιστές και κονσόλες που καλύπτουν τους περισσότερους.

Εγώ επειδή προγραμματίζω και σέβομαι τα χρήματα μου συνήθως περνάνε μήνες για να πάρω κάτι. Το εντοπίζω πριν βγει, περιμένω να δω τα πρώτα reviews και comments αφού κυκλοφορήσει, περιμένω να παλιώσει λίγο για να πάει η τιμή του σε φυσιολογικά επίπεδα και μετά περιμένω να το βρω προσφορά (πχ είχε πολλές προσφορές το Amazon ανάμεσα σε 1-5 Οκτώβρη που έκαναν τις παραγγελίες τους για τις γιορτές και θα έχει πάλι προσφορές το black friday).

Spoiler

psu_mb.png.5d122d16d63749f75f1ac82c22d31459.png

Οι τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ όμως συνεχίζουν να είναι κορυφή. Το shift παρόλο που θεωρείτε μέτριο το είχα βάλει στο μάτι από τότε που βγήκε λόγο χαμηλού θορύβου.

Επεξ/σία από elpenor

9 minutes ago, elpenor said:

Έτσι είναι φίλε μου, τα περισσότερα μαγαζιά δεν έχουν τα χρήματα να στοκάρουν πράγματα και όσα στοκάρουν πουλάνε σε απαράδεκτα υψηλές τιμές πολύ παλιά προϊόντα.

Μιλάς για αντιπροσωπεία seasonic αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει. Από χονδρεμπόρους Γερμανίας και Ισπανίας τα παραγγέλνουν συνήθως.

Αν έχεις θέμα τότε μήπως καλύτερα να ξεχάσεις τα κολλήματα του στυλ θέλω μόνο seasonic και να αγοράσεις ένα δημοφιλές PSU το οποίο μπορείς να το έχεις αύριο; Έχει επιλογή το skroutz express παράδοση.

Η αγορά των desktop PC μικραίνει όσο περνάει ο καιρός και είναι λογικό όταν υπάρχουν φορητοί υπολογιστές και κονσόλες που καλύπτουν τους περισσότερους.

Εγώ επειδή προγραμματίζω και σέβομαι τα χρήματα μου περνάνε μήνες για να πάρω κάτι. Το εντοπίζω πριν βγει, περιμένω να δω τα πρώτα reviews και comments αφού κυκλοφορήσει, περιμένω να παλιώσει λίγο για να πάει η τιμή του σε φυσιολογικά επίπεδα και μετά περιμένω αν το βρω προσφορά (πχ είχε πολλές προσφορές το Amazon ανάμεσα σε 1-5 Οκτώβρη που έκαναν τις παραγγελίες τους για τις γιορτές και θα έχει πάλι προσφορές το black friday).

Reveal hidden contents

Elpo, καλες επιλογες,αλλα το τροφοδοτικο εχει πλαγια τα καλωδια του και πρεπει να εχει πισω πολυ χωρο το κουτι για να χωρεσουν και να μπορει να κλεισει το καπακι.Και μερικα ακομη και καλα δεν εχουν τοσο πολυ.

2 hours ago, SUPERNIKOS said:

Καλησπέρα,

Εχει ρημαξει η αγορα,ο κοσμος δεν εχει χρηματα,η καταναλωση εχει πεσει πολυ γι αυτο τα καταστηματα δεν εχουν μεμγαλο στοκ.

• Like 1

@benign

Spoiler

Πολύ εύστοχο το σχολιο σου και ακόμα έχω μία μικρή αγωνία να δω πως θα είναι, αυτό που με ξεκλείδωσε ήταν μία φωτογραφία από το reddit που το είχαν βάλει άνετα στο ίδιο κουτί.

423708.e866b2ce440cf0936ec4de8fd76b2c7b_1600.jpg.3d3b53eff27796cd510aaf76d4144afe.jpg

• Like 1

υπαρχει στο πορτοκαλι καταστημα seasonic διαθεσιμο τουλαχιστον δυο μοντελα.Τωρα αν κοιτας μονο σκρουτζομαγαζα τοτε ειναι λογικο να μη βρισκεις τιποτα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Ο λόγος που άνοιξα το thread είναι ότι είχα χρόνια να φτιάξω pc και είδα ότι υπήρχε πρόβλημα στις παραγγελίες σε όλα τα κομμάτια (μέχρι στιγμής) του υπολογιστή. Μόνο οι μνήμες και ο δίσκος ήταν διαθέσιμα άμεσα (λογικό). Και μου φάνηκε περίεργη η κατάσταση. Να πω οτι δεν μιλάω μόνο για skroutz. CPU και Mobo τα προμηθεύτηκα απο eshop. 

2 ώρες πριν, dsi44 είπε

υπαρχει στο πορτοκαλι καταστημα seasonic διαθεσιμο τουλαχιστον δυο μοντελα.Τωρα αν κοιτας μονο σκρουτζομαγαζα τοτε ειναι λογικο να μη βρισκεις τιποτα.

Ευχαριστώ. Είχα μπει σε άλλες σελίδες(εκτός skroutz) και δεν βρήκα τίποτα. Δεν θυμάμαι αν είχα μπει στο πορτοκαλί.

20 ώρες πριν, elpenor είπε

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Οι τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ όμως συνεχίζουν να είναι κορυφή. Το shift παρόλο που θεωρείτε μέτριο το είχα βάλει στο μάτι από τότε που βγήκε λόγο χαμηλού θορύβου.

Δεν έχω θέμα ή κολλημα με brands--το πιο πιθανό είναι να πάω σε κάτι άλλο πέρα απο seasonic. Μόνο ότι είναι καλύτερο και συμφέρον για την τσέπη μου. Αλλά όταν φτιάχνεις υπολογιστή από την αρχή θέλεις να στήσεις κάτι ωραίο και όχι σε ότι βρίσκεις σε απόθεμα. Σκέψου ότι ενώ χρειάζομαι υπολογιστή το έχω καθυστερήσει για να βρίσκω τα κομμάτια που θέλω στις τιμές που θέλω.

Επεξ/σία από SUPERNIKOS

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...