mpTrios Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Μπηκα να παραγγείλω καρτι cu και μου είπαν ότι υπάρχει και e sim καλό σκέφτηκα,γλυτώνεις την αναμονή μεχρι να ερθει και το πανε ελα στα ελτα εχει δοκιμάσει κανείς ? Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2024 από mpTrios
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2024 7 λεπτά πριν, mpTrios είπε Μπηκα να παραγγείλω καρτι cu και μου είπαν ότι υπάρχει και e sim καλό σκέφτηκα,γλυτώνεις την αναμονή μεχρι να ερθει και το πανε ελα στα ελτα εχει δοκιμάσει κανείς ? Αν έχεις κινητό που την υποστηρίζει μια χαρά είναι,ειδικα που η βοντα δεν στην ακυρώνει αν θες να την πας σε άλλη συσκευη (όπως κάνει η κοσμοτέ). Στα υπόλοιπα είναι όπως και η sim.
mpTrios Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2024 πως ξερω αν το κινητο μου υποστηριζει ή όχι e sim ? ενα απλα smartphone εχω χρειάζεται κατι ιδιαίτερο ?
Despotas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2024 6 ώρες πριν, mpTrios είπε πως ξερω αν το κινητο μου υποστηριζει ή όχι e sim ? ενα απλα smartphone εχω χρειάζεται κατι ιδιαίτερο ? Πρέπει να το υποστηρίζει η συσκευή. Μπορείς να δεις τη λίστα παρακάτω: https://www.airalo.com/help/about-airalo/NFHQSUXFCZOM/what-devices-support-esim/D2N6OZSVVM9W Αλλιώς μπες στο https://www.gsmarena.com/ και κάνε search τη συσκευή για να δεις τις προδιαγραφές της. Εκεί θα γράφει όπως πχ εδώ: 1
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2024 7 λεπτά πριν, mpTrios είπε η σελίδα του airalo δε δείχνει τπτ Υπάρχει και πιο απλή λύση,να μας πεις ποιο κινητό έχεις. 1
Λύση Despotas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2024 Λύση Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2024 23 λεπτά πριν, mpTrios είπε samsung galaxy a12 Δεν υποστηρίζει eSIM η συσκευή σου
lovesucks Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2024 Στις 22/10/2024 στις 1:23 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Αν έχεις κινητό που την υποστηρίζει μια χαρά είναι,ειδικα που η βοντα δεν στην ακυρώνει αν θες να την πας σε άλλη συσκευη (όπως κάνει η κοσμοτέ). Στα υπόλοιπα είναι όπως και η sim. Ερώτηση μήπως και γνωρίζετε.. Με το που παραγγείλω την e sim θα την έχω κι άμεσα ενεργοποιημένη στο κινητό μου;
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2024 1 λεπτό πριν, lovesucks είπε Ερώτηση μήπως και γνωρίζετε.. Με το που παραγγείλω την e sim θα την έχω κι άμεσα ενεργοποιημένη στο κινητό μου; Οχι,θα την έχεις όταν την καταχωρήσεις στο κινητό σου.Στέλνουν έναν qr code που πρέπει να διαβάσεις .Πρέπει να δεις τι γράφει η εταιρία απο την οποία θα την προμηθευτείς.
lovesucks Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2024 8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Οχι,θα την έχεις όταν την καταχωρήσεις στο κινητό σου.Στέλνουν έναν qr code που πρέπει να διαβάσεις .Πρέπει να δεις τι γράφει η εταιρία απο την οποία θα την προμηθευτείς. Ναι αυτό εννοούσα, συγγνώμη δεν το έθεσα σωστά..Αφού διαβάσω το qr code θα ναι ενεργοποιημένη γιατί η αλήθεια είναι πως κάποια σημεία δεν τα κατανοώ. Vodafone cu η εταιρεία. Με το που κάνω την παραγγελία φαντάζομαι το qr code θα σταλεί άμεσα, έτσι δεν είναι;
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2024 24 λεπτά πριν, lovesucks είπε Ναι αυτό εννοούσα, συγγνώμη δεν το έθεσα σωστά..Αφού διαβάσω το qr code θα ναι ενεργοποιημένη γιατί η αλήθεια είναι πως κάποια σημεία δεν τα κατανοώ. Vodafone cu η εταιρεία. Με το που κάνω την παραγγελία φαντάζομαι το qr code θα σταλεί άμεσα, έτσι δεν είναι; λογικά ναι.
lovesucks Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2024 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε λογικά ναι. Ευχαριστώ πολύ! 1
pp6210 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2024 2 ώρες πριν, lovesucks είπε Ναι αυτό εννοούσα, συγγνώμη δεν το έθεσα σωστά..Αφού διαβάσω το qr code θα ναι ενεργοποιημένη γιατί η αλήθεια είναι πως κάποια σημεία δεν τα κατανοώ. Vodafone cu η εταιρεία. Με το που κάνω την παραγγελία φαντάζομαι το qr code θα σταλεί άμεσα, έτσι δεν είναι; πρεπει να κανεις διαδικασια ταυτοποιησης πρωτα, φωτο απο ταυτοτητα κ σελφι κρατωντας την ταυτοτητα αν θυμαμαι καλα, ισως γινεται απο το qr code που αναφερεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα