Προς το περιεχόμενο

εμπειρίες με e sim ?

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Despotas,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπηκα να παραγγείλω καρτι cu και μου είπαν ότι υπάρχει και e sim

καλό σκέφτηκα,γλυτώνεις την αναμονή μεχρι να ερθει και το πανε ελα στα ελτα

εχει δοκιμάσει κανείς ?

Επεξ/σία από mpTrios
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε εμπειρίες με e sim ?
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, mpTrios είπε

Μπηκα να παραγγείλω καρτι cu και μου είπαν ότι υπάρχει και e sim

καλό σκέφτηκα,γλυτώνεις την αναμονή μεχρι να ερθει και το πανε ελα στα ελτα

εχει δοκιμάσει κανείς ?

Αν έχεις κινητό που την υποστηρίζει μια χαρά είναι,ειδικα που η βοντα δεν στην ακυρώνει αν θες να την πας σε άλλη συσκευη (όπως κάνει η κοσμοτέ).

Στα υπόλοιπα είναι όπως και η sim.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, mpTrios είπε

πως ξερω αν το κινητο μου υποστηριζει ή όχι e sim ?

ενα απλα  smartphone εχω

χρειάζεται κατι ιδιαίτερο ?

Πρέπει να το υποστηρίζει η συσκευή.

Μπορείς να δεις τη λίστα παρακάτω:

https://www.airalo.com/help/about-airalo/NFHQSUXFCZOM/what-devices-support-esim/D2N6OZSVVM9W

Αλλιώς μπες στο https://www.gsmarena.com/ και κάνε search τη συσκευή για να δεις τις προδιαγραφές της. Εκεί θα γράφει όπως πχ εδώ:

image.png.64fa70bf90e8dc70c22b96fa7139e42d.png

• Like 1
Δημοσ.
Στις 22/10/2024 στις 1:23 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

Αν έχεις κινητό που την υποστηρίζει μια χαρά είναι,ειδικα που η βοντα δεν στην ακυρώνει αν θες να την πας σε άλλη συσκευη (όπως κάνει η κοσμοτέ).

Στα υπόλοιπα είναι όπως και η sim.

Ερώτηση μήπως και γνωρίζετε..

Με το που παραγγείλω την e sim θα την έχω κι άμεσα ενεργοποιημένη στο κινητό μου;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lovesucks είπε

Ερώτηση μήπως και γνωρίζετε..

Με το που παραγγείλω την e sim θα την έχω κι άμεσα ενεργοποιημένη στο κινητό μου;

Οχι,θα την έχεις όταν την καταχωρήσεις στο κινητό σου.Στέλνουν έναν qr code που πρέπει να διαβάσεις .Πρέπει να δεις τι γράφει η εταιρία απο την οποία θα την προμηθευτείς.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Οχι,θα την έχεις όταν την καταχωρήσεις στο κινητό σου.Στέλνουν έναν qr code που πρέπει να διαβάσεις .Πρέπει να δεις τι γράφει η εταιρία απο την οποία θα την προμηθευτείς.

Ναι αυτό εννοούσα, συγγνώμη δεν το έθεσα σωστά..Αφού διαβάσω το qr code θα ναι ενεργοποιημένη γιατί η αλήθεια είναι πως κάποια σημεία δεν τα κατανοώ. Vodafone cu η εταιρεία. Με το που κάνω την παραγγελία φαντάζομαι το qr code θα σταλεί άμεσα, έτσι δεν είναι;

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, lovesucks είπε

Ναι αυτό εννοούσα, συγγνώμη δεν το έθεσα σωστά..Αφού διαβάσω το qr code θα ναι ενεργοποιημένη γιατί η αλήθεια είναι πως κάποια σημεία δεν τα κατανοώ. Vodafone cu η εταιρεία. Με το που κάνω την παραγγελία φαντάζομαι το qr code θα σταλεί άμεσα, έτσι δεν είναι;

λογικά ναι.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, lovesucks είπε

πρεπει να κανεις διαδικασια ταυτοποιησης πρωτα, φωτο απο ταυτοτητα κ σελφι κρατωντας την ταυτοτητα αν θυμαμαι καλα, ισως γινεται απο το qr code που αναφερεις

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...