stivaks72 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Πολλοί φίλοι γράφουν ότι αυτή η αύξηση των επιδόσεων χρόνο με το χρόνο δεν έχει πρακτικό αντίκρισμα στον τελικό χρήστη. Και έτσι είναι. Λίγοι αξιοποιούν στο έπακρο τη συσκευή τους. Εκεί όμως που είναι χρήσιμη όλη αυτή η ισχύς είναι στην μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο των συσκευών, στη δυνατότητα δηλαδή να δουλεύουν απρόσκοπτα περισσότερα χρόνια "αντέχοντας" τις αυξημένες ανάγκες χρηστών και εφαρμογών σε πόρους. Σε συνδυασμό και με την αύξηση του software support από τις εταιρίες, πλέον ένας συνείδητοποιημένος χρήστης (και όχι junkie που αλλάζει κάθε λίγο και λιγάκι συσκευές) θα μπορεί να κρατάει περισσότερο την συσκευή του και όταν έρθει η στιγμή να την πουλησει θα πιάσει καλύτερη τιμή γιατί θα υποστηρίζεται ακόμη και θα τρέχει και σωστά τις μελλοντικές εφαρμογές. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jts Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Στο gaming η διαφορά επιδόσεων είναι αρκετά αισθητή πάντως, αλλά σε καθημερινή χρήση ισχύει ότι μόνο το efficiency έχει σημασία αφού οι επιδόσεις είναι υπέρ αρκετές. Ίσως και στο on device ΑΙ όταν σταματήσει να είναι απλά gimmick. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Volga Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 20 λεπτά πριν, oldnew είπε Στο μονο που είναι χρήσιμη ολη αυτή η ισχύ, σε καμια ταμπλετα για να τρέχεις emulators πχ με playstation 2 κλπ και να τα βλέπεις σε 4Κ upscaling. Αλλη χρήση δεν βρίσκω. Αν αγοράσεις μια ναυαρχίδα εταιρίας (εκτός Samsung), θα δεις οτι περνάνε τα χρόνια και το κινητό πάει ακόμη σαν την πρώτη μέρα. Αυτή ειναι η διαφορά, οτι βαραίνουν οι εφαρμογές λογω δυνατοτήτων και νέων API αλλα ο επεξεργαστής αντέχει ακόμη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
feelihipo Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 6 λεπτά πριν, Volga είπε Αν αγοράσεις μια ναυαρχίδα εταιρίας (εκτός Samsung), θα δεις οτι περνάνε τα χρόνια και το κινητό πάει ακόμη σαν την πρώτη μέρα. Αυτή ειναι η διαφορά, οτι βαραίνουν οι εφαρμογές λογω δυνατοτήτων και νέων API αλλα ο επεξεργαστής αντέχει ακόμη. Δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικό το ps2 emulation Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keysmith Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου γιατί αν δεν είσαι πρώτος σε επιδώσεις πως να τρέξει σωστά ο SQL server για 18.500 χρήστες.. εεεε... τι λέω το FB, τικ τοκ και insta εννοούσα άντε και κανας chrome κανα site να δούμε ειδήσεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panathatube Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, oldnew είπε Ή αλλιώς είναι σαν να αγοράζεις πυρηνικό σταθμό για να τροφοδοτησεις το σπίτι σου.. Στο Android τόσο ισχύ είναι άχρηστη για το 99%. Και όμως παίρνει ναυαρχίδα το 30%. Σου βάζουν κάποια "τυράκια", καλύτερη κάμερα, καλύτερο ντιζάιν και αγοράζει ο κοσμος. Στο μονο που είναι χρήσιμη ολη αυτή η ισχύ, σε καμια ταμπλετα για να τρέχεις emulators πχ με playstation 2 κλπ και να τα βλέπεις σε 4Κ upscaling. Αλλη χρήση δεν βρίσκω. Και για τους χρήστες iPhone άχρηστη είναι. Για να κάνουν φραστικές κόντρες οδηγοί της Κυριακής με Porsche και Ferrari για θεωρητικές ταχύτητες 250 χιλιομέτρων την ώρα ενώ δεν ξεπερνούν τα 120. Τουλάχιστον στο Android μπορείς να βρεις το κινητό που σου ταιριάζει καλύτερα. Πχ εγώ θα αγοράσω midranger που δεν έχει τρελές επιδόσεις για απαιτητικές χρήσεις ή τη σούπερ κάμερα αλλά για τη δουλειά μου είναι ό,τι πρέπει και έχει μεγάλη οθόνη 120ΗΖ OLED που θέλω. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου από panathatube 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, stivaks72 είπε Πολλοί φίλοι γράφουν ότι αυτή η αύξηση των επιδόσεων χρόνο με το χρόνο δεν έχει πρακτικό αντίκρισμα στον τελικό χρήστη. Και έτσι είναι. Λίγοι αξιοποιούν στο έπακρο τη συσκευή τους. Εκεί όμως που είναι χρήσιμη όλη αυτή η ισχύς είναι στην μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο των συσκευών, στη δυνατότητα δηλαδή να δουλεύουν απρόσκοπτα περισσότερα χρόνια "αντέχοντας" τις αυξημένες ανάγκες χρηστών και εφαρμογών σε πόρους. Σε συνδυασμό και με την αύξηση του software support από τις εταιρίες, πλέον ένας συνείδητοποιημένος χρήστης (και όχι junkie που αλλάζει κάθε λίγο και λιγάκι συσκευές) θα μπορεί να κρατάει περισσότερο την συσκευή του και όταν έρθει η στιγμή να την πουλησει θα πιάσει καλύτερη τιμή γιατί θα υποστηρίζεται ακόμη και θα τρέχει και σωστά τις μελλοντικές εφαρμογές. Πολύ σωστή προσέγγιση .Το θέμα είναι διάρκεια στο χρόνο σημαίνει apple με κλειστά μάτια . Δεν συγκρίνεται καν με οποιοδήποτε android σε αυτό . 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, ardi21 είπε Kαθε χρονο 50% καλυτερη ενεργειακη αποδοση εχουν και παλι δευτερη μερα δεν βγαζουν. Ετσι και εβγαζε καποιος κινητο που κραταει 3 μερες με κανονικη χρηση θα ξεπουλουσε. Δεν χρειαζομαστε επιδοσεις πλεον, μπαταρια χρειαζομαστε. δυστυχως το κυριο μερος ενος κινητου που ρουφά την μπαταρια, παραμενει φουλ ενεργοβορο, και μην σου πω πλεον ειναι περισσοτερο ενεργοβορο απο παλιοτερα. και αυτο ειναι η οθόνη.. βαλε στην εξισωση οτι στους επεξεργαστες ανεβαινει κ η συχνοτητα λειτουργιας που δουλευουν, σε σχεση με τα παλιοτερα μοντελα, ετσι χανεται η καλυτερη ενεργειακη αποδοση. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 3 hours ago, totalius said: Πολύ σωστή προσέγγιση .Το θέμα είναι διάρκεια στο χρόνο σημαίνει apple με κλειστά μάτια . Δεν συγκρίνεται καν με οποιοδήποτε android σε αυτό . Εχω πάρει 50 κινητά. Εχω ακόμα htc diamond windows mobile και δουλεύει μια χαρά (20 ετών ισως?). Το μονο απο αυτα τα κινητά (και δεν πουλάω και συχνά, τα κρατάω) που χάλασε η μπαταρία σε 2+ χρόνια ηταν του iphone.. Φοβερή ποιότητα κατασκευής.. Την παραδέχομαι την Apple όμως γιατί έχει καταφέρει να κάνει τέτοια πλύση εγκεφάλου στους οπαδούς της, που δεν πρόκειται να καταφέρω να σου βγάλω απ το μυαλό οτι δεν έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ στα ηλεκτρονικά της, απο midrange κινητο android ουτε με ενχειρηση. Ποιο εύκολη θα κανω έναν παναθηναικο, Ολυμπιακό. Και το εχω ψάξει όσο δεν παίρνει. Εχω φίλους ηλεκτρονικους. Τα υλικά είναι μέτρια. Όχι κακά, καλα είναι, αλλα τίποτα το ιδιαίτερο. Αν πάμε σε οθόνες, σασι, οτι φαίνεται είναι κορυφαίο. Μου θυμίζει οταν έφτιαχνα διαμερίσματα και επέλεγα υλικά. Σε ρωτάγαν πχ στα πλακάκια : Τα θες για πούλημα ή για τον εαυτό σου. Αν τα είχες τα διαμερίσματα για πούλημα, σε πήγαινε σε κατι πανέμορφα και πάμφθηνα που όμως ήταν της πλάκας και αυτός που θα αγόραζε το διαμέρισμα σε λιγο καιρό θα έβλεπε να χαλάνε ολα. Αν το ήθελες για δικό σου, σε πήγαινε σε κάτι εμφανισιακά μετριοτατα στην 3πλασια τιμη αλλα δε χαλάγανε. Το iphone πουλάει βιτρίνα και δεν είμαι hater που το γράφω. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου από oldnew 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kurkosdr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, gadgetseek είπε Νομίζω κάπου τον πρώτο καιρό, τη διετία 2010 - 2012 το Android εμφανιζόταν (στα τεστ/χαρτιά έστω) πιο γρήγορο από το ios. Είναι απόλυτα λογικό ότι στα χρόνια που ακολούθησαν (και ειδικά από τότε που η Apple κυκλοφόρησε τους δικούς της Μ επεξεργαστές) το ios πήρε κεφάλι στις επιδόσεις. Ένας κατασκευαστής με μία ως το πολύ 5 συσκευές σε σύγκριση με το μεγάλο πλήθος κατασκευαστών και συσκευών στο Android.. Όχι μόνο στα χαρτιά, είχαν καλύτερες επιδόσεις στα γραφικά και στα multimedia και μάλιστα με μεγάλη διαφορά. Όταν αγόρασα το LG Optimus 2X που έγραφε βίντεο σε 1080p λόγω του διπύρηνου Tegra2 που είχε, αισθάνθηκα ότι πήρα θηρίο τσέπης. Και αυτό ήταν από τα κατώτερα flagships, μετά είχαμε το Galaxy SII και το Optimus 3D που ήταν ακόμα πιο θηρία. Μετά τα ηνία της Apple τα πήρε ο Tim Cook, που είναι hardware guy, και η Apple έδωσε βάρος στα SoCs της, ενώ η Qualcomm που εν τω μεταξύ είχε πάρει το σχεδόν μονοπώλιο στα Android SoC άρχισε να "αράζει" με αποτέλεσμα να ανατραπούν οι ισορροπίες που υπήρχαν μέχρι τότε. Αναφορά σε κείμενο Με μέγιστη συχνότητα λειτουργίας τα 4,32GHz, ο νέος επεξεργαστής υπόσχεται αυξημένες επιδόσεις σε σύγκριση με προηγούμενες γενιές. Ναι, θα τα πιάνει για 2 δευτερόλεπτα και μετά θα κάνει throttle στο base frequency (που για να μην μας το λένε θα είναι γύρω στο 1GHz), τόσα GHz σταθερά δεν πιάνουν ούτε gaming laptops, πόσο μάλλον ένα κινητό. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου από kurkosdr 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosaero Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 31 λεπτά πριν, oldnew είπε Εχω πάρει 50 κινητά. Εχω ακόμα htc diamond windows mobile και δουλεύει μια χαρά (20 ετών ισως?). Το μονο απο αυτα τα κινητά (και δεν πουλάω και συχνά, τα κρατάω) που χάλασε η μπαταρία σε 2+ χρόνια ηταν του iphone.. Φοβερή ποιότητα κατασκευής.. Την παραδέχομαι την Apple όμως γιατί έχει καταφέρει να κάνει τέτοια πλύση εγκεφάλου στους οπαδούς της, που δεν πρόκειται να καταφέρω να σου βγάλω απ το μυαλό οτι δεν έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ στα ηλεκτρονικά της, απο midrange κινητο android ουτε με ενχειρηση. Ποιο εύκολη θα κανω έναν παναθηναικο, Ολυμπιακό. Και το εχω ψάξει όσο δεν παίρνει. Εχω φίλους ηλεκτρονικους. Τα υλικά είναι μέτρια. Όχι κακά, καλα είναι, αλλα τίποτα το ιδιαίτερο. Αν πάμε σε οθόνες, σασι, οτι φαίνεται είναι κορυφαίο. Μου θυμίζει οταν έφτιαχνα διαμερίσματα και επέλεγα υλικά. Σε ρωτάγαν πχ στα πλακάκια : Τα θες για πούλημα ή για τον εαυτό σου. Αν τα είχες τα διαμερίσματα για πούλημα, σε πήγαινε σε κατι πανέμορφα και πάμφθηνα που όμως ήταν της πλάκας και αυτός που θα αγόραζε το διαμέρισμα σε λιγο καιρό θα έβλεπε να χαλάνε ολα. Αν το ήθελες για δικό σου, σε πήγαινε σε κάτι εμφανισιακά μετριοτατα στην 3πλασια τιμη αλλα δε χαλάγανε. Το iphone πουλάει βιτρίνα και δεν είμαι hater που το γράφω. Μιλάς για ποιότητα κατασκευής εσύ σαν κάτοχος (αν θυμάμαι καλά) ενός fold 5;; Γελανε και τα τσιμέντα🤣 Υγ:Εσύ hater της apple; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, oldnew είπε Εχω πάρει 50 κινητά. Εχω ακόμα htc diamond windows mobile και δουλεύει μια χαρά (20 ετών ισως?). Το μονο απο αυτα τα κινητά (και δεν πουλάω και συχνά, τα κρατάω) που χάλασε η μπαταρία σε 2+ χρόνια ηταν του iphone.. Φοβερή ποιότητα κατασκευής.. Την παραδέχομαι την Apple όμως γιατί έχει καταφέρει να κάνει τέτοια πλύση εγκεφάλου στους οπαδούς της, που δεν πρόκειται να καταφέρω να σου βγάλω απ το μυαλό οτι δεν έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ στα ηλεκτρονικά της, απο midrange κινητο android ουτε με ενχειρηση. Ποιο εύκολη θα κανω έναν παναθηναικο, Ολυμπιακό. Και το εχω ψάξει όσο δεν παίρνει. Εχω φίλους ηλεκτρονικους. Τα υλικά είναι μέτρια. Όχι κακά, καλα είναι, αλλα τίποτα το ιδιαίτερο. Αν πάμε σε οθόνες, σασι, οτι φαίνεται είναι κορυφαίο. Μου θυμίζει οταν έφτιαχνα διαμερίσματα και επέλεγα υλικά. Σε ρωτάγαν πχ στα πλακάκια : Τα θες για πούλημα ή για τον εαυτό σου. Αν τα είχες τα διαμερίσματα για πούλημα, σε πήγαινε σε κατι πανέμορφα και πάμφθηνα που όμως ήταν της πλάκας και αυτός που θα αγόραζε το διαμέρισμα σε λιγο καιρό θα έβλεπε να χαλάνε ολα. Αν το ήθελες για δικό σου, σε πήγαινε σε κάτι εμφανισιακά μετριοτατα στην 3πλασια τιμη αλλα δε χαλάγανε. Το iphone πουλάει βιτρίνα και δεν είμαι hater που το γράφω. Fan boy δεν με λες γιατί τώρα σου γράφω από galaxy s23 αφού δεν με έπαιρνε οικονομικά για το iphone 15 Αλλά το θέμα της διάρκειας στο χρόνο έχει απαντηθεί νομίζω στη πράξη εδώ και χρόνια. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Volga Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 7 ώρες πριν, totalius είπε Πολύ σωστή προσέγγιση .Το θέμα είναι διάρκεια στο χρόνο σημαίνει apple με κλειστά μάτια . Δεν συγκρίνεται καν με οποιοδήποτε android σε αυτό . Οταν δώσεις για κινητό 1000+ ... όλα καλά είναι. Μια χαρά συγκρίνεται. Εχω ένα Huawei P40 Pro για spare phone και σφαίρα πάνε όλα (Κινητό του 2020)... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltos_id Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Ηταν ποτέ πρώτοι και δεν θυμάμαι ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Απιστευτο soc απο qualcomm. Αφανιζει οτι κυκλοφορει μεχρι σημερα ειδικα σε geekbench multicore αλλα και antutu ειναι πανω απο ps4 pro σε επιδοσεις gpu. Περναει μπροστα απο Α18pro στο single score στο geekbench κατι που νομιζω οτι δεν ξανα εγινε ποτε μεχρι σημερα μιας και παντα ειναι πολυ μπροστα η apple σε αυτο. Και ομως η qualcomm το καταφερε. Να μπει στο επομενο Poco F7 Pro μεχρι 500 ευρω απλα θα αφανισει τα παντα στην κατηγορια. Εδω συγκριση με Μ4. Ακομα δεν μπορω να πιστεψω τι εχει κανει η qualcomm μεσα σε 1 χρονο. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου από Arkin 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα