newborn1981 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Καλημέρα παιδιά Μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει έτσι ώστε να κανω undervolt τη cpu μου με αυτη τη μητρική? Εχω το latest bios 7B89v2N2(Beta version) Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Λύση bebius Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Λύση Δημοσ. 24 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1) Θα βάλεις το OC Explore Mode σε "Expert". 2) Θα βρεις τις ρυθμίσεις για CPU (μάλλον "CPU Advanced Configuration") όπου θα φαίνεται το Precision Boost Overdrive" (PBO). 3) Θα το βάλεις σε "Advanced" και θα θέσεις τα PBO Limits σε "Motherboard". 4) Θα βάλεις το Curve Optimiser = Negative με τιμή 30. Mε τα παραπάνω πετυχαίνεις το maximum undervolt το οποίο σηκώνουν όλα τα συγκεκριμένα CPU, τουλάχιστον από ότι αναφέρουν οι χρήστες στα διάφορα forums. Υπάρχει και η δυνατότητα να βάλεις και ένα συνολικό αρνητικό offset στην τάση επιπλέον του curve optimiser αλλά δε χρειάζεται (εκείνο θέλει δοκιμές για να δεις αν ρίχνει την ταχύτητα). Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου από bebius 3
newborn1981 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου κ το κόπο που εκανες να μου απαντήσεις! Να είσαι καλά! 1
bebius Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Να 'σαι καλά. Στην σχετικά απίθανη περίπτωση που δεις κάποια αστάθεια βάλ'το στο 25 ή το πολύ στο 20. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα