andreaspe Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 13 ώρες πριν, pirmen56 είπε Η ΕΤΕ έχει ένα τραγικό κενό ασφαλείας. Όποιος έχει τα στοιχεία της κάρτας σου και το κινητό σου(ή και το viber account σου ενδεχομένως) μπορεί με χρήση ΜΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟY από την τράπεζα email να κάνει αλλαγή των credentials("ξέχασα τους κωδικούς μου" κτλ.). Απλά το αναφέρω προς ενημέρωση όλων. άρα καταλήγουμε σε αυτό. Έχεις ξανακάνει login με τα credential σου από τότε? (συγνώμμη αν έχει απαντηθεί αλλά χάνω την μπάλλα από το μπέρδεμα)
Nikos_Anastas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 2 minutes ago, andreaspe said: άρα καταλήγουμε σε αυτό. Έχεις ξανακάνει login με τα credential σου από τότε? (συγνώμμη αν έχει απαντηθεί αλλά χάνω την μπάλλα από το μπέρδεμα) όχι, έχω κλείσει τον λογαριασμό και δεν τον έχω ανοίξει ακόμα
filipprin Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Nikos_Anastas είπε το ίδιο γίνεται και με το password αλλά μπορείς να το ανακτήσεις με την διαδικασία που σου έστειλα. Τι δεν καταλαβαίνεις; Υπάρχει η τηλεφωνική δυνατότητα ανάκτησης αν κάποιος ξέρει τα ταυτοποιητικά σου στοιχεία και έχει πρόσβαση στο viber μπορεί να ΑΝΑΚΤΗΣΕΙ το pin σου. Αν ειχε γινει διαδικασια μεσω τραπεζας η τηλεφωνικα θα στο ειχε πει η εθνικη στα στοιχεια που σου εδωσε.Δεν κρυβονται αυτα τα πραγματα συν το γεγονός οτι το πιν πλεον θα ηταν διαφορετικο.ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΙΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ. ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΙΝ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΣΟΥ???? Η απαντηση δεν γνωριζω δεν θυμαμε δεν γινεται αποδεκτη Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2024 από filipprin
Nikos_Anastas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, filipprin said: Αν ειχε γινει διαδικασια μεσω τραπεζας θα στο ειχε πει η εθνικη στα στοιχεια που σου εδωσε.Δεν κρυβονται αυτα τα πραγματα συν το γεγονός οτι το πιν πλεον θα ηταν διαφορετικο.ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΙΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ. ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΙΝ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΣΟΥ???? Η απαντηση δεν γνωριζω δεν θυμαμε δεν γινεται αποδεκτη θα σε ενημερώσω όταν μου απαντήσει η εθνική Το αν το pin είναι καινούριο ή παλιό δεν έχει σχέση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Δεν είπα ποτέ ότι σου στέλνει το υφιστάμενο pin σου στο κινητό αλλά οτι γίνεται ανάκτηση, έχει μεγάλη διαφορά όπως και με τον κωδικό. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2024 από Nikos_Anastas
andreaspe Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 2 λεπτά πριν, Nikos_Anastas είπε όχι, έχω κλείσει τον λογαριασμό και δεν τον έχω ανοίξει ακόμα έχεις αναφέρει πιο πίσω πως έκλεισες τον λογαριασμό? Τηλεφωνικά, με παρουσία, online?
Nikos_Anastas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 3 minutes ago, andreaspe said: έχεις αναφέρει πιο πίσω πως έκλεισες τον λογαριασμό? Τηλεφωνικά, με παρουσία, online? λάθος μου αν το ανέφερα έτσι, το ebanking έκλεισα τηλεφωνικά.
dbrillis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 https://www.nbg.gr/el/idiwtes/apories/suxnes-erwtiseis/kartes Ξέχασα τον PIN της κάρτας μου. Τι κάνω; Μπορείτε να ζητήσετε την επανέκδοση του PIN της κάρτας σας μέσω της υπηρεσίας Internet Banking, επιλέγοντας την κάρτα σας και στη συνέχεια «Διαχείριση PIN» - «Επανέκδοση ΡΙΝ». Εναλλακτικά, με ένα τηλέφωνο στο +30 210 48 48 484 ή με μία επίσκεψη σε Κατάστημα (κατόπιν ραντεβού). Υπάρχουν διαθέσιμες οδηγίες σχετικά με τη διαχείριση PIN και άλλες συναλλαγές που μπορώ να πραγματοποιήσω με την κάρτα μου; Βρείτε παρακάτω όλες τις πληροφορίες σχετικά με: ... Ξεκλείδωμα PIN ... https://www.nbg.gr/-/jssmedia/Files/Idiwtes/Kathimerines-sunallages/kartes/diaxeirish-pin/ksekleidwma-pin.pdf?rev=5e0e15e3a86a40f19c3d218afed9210f&hash=5CA07837CA1E9C39096438D1A6E15A61
korakios Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 12 λεπτά πριν, filipprin είπε ΟΚ παμε ξανα .ΤΟ ΠΙΝ ΣΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.Κανενας υπάλληλος και καμια τραπεζα δεν εχει προσβαση ωστε να το γνωριζει . επίσης αν αναφέρεις το pin της κάρτας σου σε τηλεφωνική συνομιλία ακυρώνεται η κάρτα .Τουλάχιστον έτσι με ενημέρωσε υπάλληλος παλιότερα... 10 λεπτά πριν, Nikos_Anastas είπε σου εξηγώ ότι μπορείς να καλέσεις την τράπεζα και με κάποια ταυτοποίηση να το ανακτήσεις (όπως και με τον password) με οtp που στέλνονται στο viber δεν το θεωρώ κενό ασφαλείας πάντως ____________________________________________ Μέχρι στιγμής απο αυτό το ενδιαφέρον νήμα κρατάω 1. απαραίτητα PIN στο viber ή και 2. κατάργηση OTP και μόνο μέσω app οι εγκρίσεις
teot Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, pirmen56 είπε ΟΚ, ζητάει και PIN, το οποίο προ μηνών που είχα κοιτάξει δεν είμαι σίγουρος αν ίσχυε. Πάντως στην alpha κάνεις αρχικοποίηση μόνο με το mail που έχεις δηλώσει στην τράπεζα. Είναι μια επιπρόσθετη δικλείδα. Τουλάχιστον εδώ και 2 χρόνια που είχα κανει την διαδικασία η Εθνική ζητάει το ΡΙΝ . Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2024 από teot 1
filipprin Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 22/10/2024 στις 8:22 ΠΜ, Nikos_Anastas είπε αν γινόταν αυτό θα συνέβαινε ανάκτηση του password που δεν έγινε σε αυτή την περίπτωση γιατί μπορούσα να συνδεθώ κανονικά εδω μας λες οτι μπορουσες να συνδεθεις κανονικα.Αρα ξερεις οτι δεν αλλαξαν τα στοιχεια εισοδου .Αρα για να μπουν μπηκαν με τα ιδια που ξέρεις μονο εσυ..... 3 λεπτά πριν, Nikos_Anastas είπε λάθος μου αν το ανέφερα έτσι, το ebanking έκλεισα τηλεφωνικά. επεισης παραπανω γραφείς οτι η τραπεζα ηδη σου εχει απαντησει με το τι κινήσεις εγινα η κανω λαθος Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2024 από filipprin
Nikos_Anastas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 1 minute ago, filipprin said: εδω μας λεσ οτι μπορουσες να συνδεθεις κανονικα.Αρα ξερεισ οτι δεν αλλαξαν τα στοιχεια εισοδου . ήμουν όμως ήδη συνδεδεμένος άρα απλώς δεν με έκανε logout, που κάποιοι ισχυρίζονται πως δεν γίνεται logout πριν λήξει το session αν κάνεις αλλαγή κωδικού. Το post έχει γίνει τεράστιο και είναι δύσκολο να το παρακολουθεί κάποιος όλο οπότε δεκτές τέτοιες παρερμηνέυσεις 4 minutes ago, dbrillis said: https://www.nbg.gr/el/idiwtes/apories/suxnes-erwtiseis/kartes Ξέχασα τον PIN της κάρτας μου. Τι κάνω; Μπορείτε να ζητήσετε την επανέκδοση του PIN της κάρτας σας μέσω της υπηρεσίας Internet Banking, επιλέγοντας την κάρτα σας και στη συνέχεια «Διαχείριση PIN» - «Επανέκδοση ΡΙΝ». Εναλλακτικά, με ένα τηλέφωνο στο +30 210 48 48 484 ή με μία επίσκεψη σε Κατάστημα (κατόπιν ραντεβού). Υπάρχουν διαθέσιμες οδηγίες σχετικά με τη διαχείριση PIN και άλλες συναλλαγές που μπορώ να πραγματοποιήσω με την κάρτα μου; Βρείτε παρακάτω όλες τις πληροφορίες σχετικά με: ... Ξεκλείδωμα PIN ... https://www.nbg.gr/-/jssmedia/Files/Idiwtes/Kathimerines-sunallages/kartes/diaxeirish-pin/ksekleidwma-pin.pdf?rev=5e0e15e3a86a40f19c3d218afed9210f&hash=5CA07837CA1E9C39096438D1A6E15A61 άρα με otp μόνο γίνεται να κάνεις ανάκτηση pin. Λογικά και από τηλέφωνο ίδια διαδικασία πάνω κάτω με ταυτοποιητικά στοιχεία που μπορούν να γνωρίζουν
teot Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 4 λεπτά πριν, dbrillis είπε https://www.nbg.gr/el/idiwtes/apories/suxnes-erwtiseis/kartes Ξέχασα τον PIN της κάρτας μου. Τι κάνω; Μπορείτε να ζητήσετε την επανέκδοση του PIN της κάρτας σας μέσω της υπηρεσίας Internet Banking, επιλέγοντας την κάρτα σας και στη συνέχεια «Διαχείριση PIN» - «Επανέκδοση ΡΙΝ». Εναλλακτικά, με ένα τηλέφωνο στο +30 210 48 48 484 ή με μία επίσκεψη σε Κατάστημα (κατόπιν ραντεβού). Υπάρχουν διαθέσιμες οδηγίες σχετικά με τη διαχείριση PIN και άλλες συναλλαγές που μπορώ να πραγματοποιήσω με την κάρτα μου; Βρείτε παρακάτω όλες τις πληροφορίες σχετικά με: ... Ξεκλείδωμα PIN ... https://www.nbg.gr/-/jssmedia/Files/Idiwtes/Kathimerines-sunallages/kartes/diaxeirish-pin/ksekleidwma-pin.pdf?rev=5e0e15e3a86a40f19c3d218afed9210f&hash=5CA07837CA1E9C39096438D1A6E15A61 Για να φτάσεις σε αυτό το σημείο...προϋποθέτει να έχεις ήδη κωδικούς ebanking, να κάνεις σύνδεση στο ebanking σου και να αιτηθείς να σου στείλουν το ΡΙΝ
filipprin Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Nikos_Anastas είπε ήμουν όμως ήδη συνδεδεμένος άρα απλώς δεν με έκανε logout, που κάποιοι ισχυρίζονται πως δεν γίνεται logout πριν λήξει το session αν κάνεις αλλαγή κωδικού. Το post έχει γίνει τεράστιο και είναι δύσκολο να το παρακολουθεί κάποιος όλο οπότε δεκτές τέτοιες παρερμηνέυσεις Αν υπηρχε αλλαγη θα σε πεταγε εξω ΟΛΟΥΣ οποιος και να την εκανε και θα σε υποχρέωνε να ξαναμπεις με τα νεα οποτε απλωσ θα εχανες την προσβαση.ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΑΓΗ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΣΕΣΙΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2024 από filipprin
teot Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Nikos_Anastas είπε άρα με otp μόνο γίνεται να κάνεις ανάκτηση pin. Λογικά και από τηλέφωνο ίδια διαδικασία πάνω κάτω με ταυτοποιητικά στοιχεία που μπορούν να γνωρίζουν Για να φτάσεις σε αυτό το σημείο...προϋποθέτει να έχεις ήδη κωδικούς ebanking, να κάνεις σύνδεση στο ebanking σου και να αιτηθείς να σου στείλουν το ΡΙΝ Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2024 από teot
dbrillis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 Μόλις τώρα, teot είπε Για να φτάσεις σε αυτό το σημείο...προϋποθέτει να έχεις ήδη κωδικούς ebanking, να κάνεις σύνδεση στο ebanking σου και να αιτηθείς να σου στείλουν το ΡΙΝ Εναλλακτικά, με ένα τηλέφωνο στο +30 210 48 48 484
Προτεινόμενες αναρτήσεις