Nikos_Anastas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 22 minutes ago, andreaspe said: Άρα ο κωδικός σου παρέμεινε ανέπαφος. Άρα χρησιμοποιήθηκε από τον κλέφτη ο original κωδικός σου (η Αlpha επιτρέπει ταυτόχρονο session σε desktop , android). Χρησιμοποιείς μήπως password manager extension σε browser? Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει τα credentials για το apple id? Αν θυμάμαι λες ότι έχεις apple. Επίσης στην alpha μπορείς να αλλάξεις το user name του e-banking σε κάτι πιο εύκολο να θυμάσαι, αλλά ταυτόχρονα ισχύει το αριθμητικό username. Λάθος κατάλαβες. Μπορούν να κάνουν αυτό και πιθανότατα να είμαι ακόμα μέσα στο session. Tα στοιχεία που χρειάζονται μπορεί να τους τα δώσει κάποιος υπάλληλος δεν είναι credentials web banking (password και username) Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου από Nikos_Anastas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspe Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, Nikos_Anastas είπε Μπορούν να κάνουν αυτο και πιθανότατα να είμαι ακόμα μέσα στο session ποιό αυτό εννοείς? να αλλάξουν τον κωδικό ενώ εσύ είσαι ταυτόχρονα συνδεδεμένος? Θα σε έκανε logout πιστέυω με την αποδοχή αλλαγής του κωδικού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos_Anastas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 9 minutes ago, andreaspe said: ποιό αυτό εννοείς? να αλλάξουν τον κωδικό ενώ εσύ είσαι ταυτόχρονα συνδεδεμένος? Θα σε έκανε logout πιστέυω με την αποδοχή αλλαγής του κωδικού. πάτα το λινκ και δες το βίντεο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspe Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, Nikos_Anastas είπε πάτα το λινκ και δες το βίντεο το λινκ δεν ανοίγει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos_Anastas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, andreaspe said: το λινκ δεν ανοίγει εμένα ανοίγει κανονικά. Εν πάσει περιπτώσει https://www.nbg.gr/el/idiwtes/apories/videos/pws-mporw-na-kanw-epanekdosi-kwdikou-internet-banking Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου από Nikos_Anastas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikopoup Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Σύμφωνα με το βίντεο πρέπει να έχουν και τον κωδικό του μαιλ σου και το πιν της κάρτας. Ακόμα πιο δύσκολο να σου μπήκαν με αυτόν τον τρόπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, Nikos_Anastas είπε Λάθος κατάλαβες. Μπορούν να κάνουν αυτό και πιθανότατα να είμαι ακόμα μέσα στο session. Tα στοιχεία που χρειάζονται μπορεί να τους τα δώσει κάποιος υπάλληλος δεν είναι credentials web banking (password και username) αρχιζω να πιστευω οτι κατι δεν παει καλα.Στο ειπαν και πριν στο λεω και εγω με κεφαλαία. ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ 4 ΨΗΦΙΟ ΠΙΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου από filipprin 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspe Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 11 λεπτά πριν, Nikos_Anastas είπε εμένα ανοίγει κανονικά. Εν πάσει περιπτώσει https://www.nbg.gr/el/idiwtes/apories/videos/pws-mporw-na-kanw-epanekdosi-kwdikou-internet-banking άρα θέλει πρόσβαση στο viber account σου (που βρέθηκε πως έγινε) και στο λογαριασμό e-mail σου. Είπες δεν ξαναέκανες login ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, filipprin είπε αρχιζω να πιστευω οτι κατι δεν παει καλα.Στο ειπαν και πριν στο λεω και εγω με κεφαλαία. ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ 4 ΨΗΦΙΟ ΠΙΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos_Anastas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, filipprin said: αρχιζω να πιστευω οτι κατι δεν παει καλα.Στο ειπαν και πριν στο λεω και εγω με καιφαλαια. ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ 4 ΨΗΦΙΟ ΠΙΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ κυριολεκτικά δεν τον θυμάμαι και δεν τον έχω αποθηκευμένο πουθενά μια χαρά μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτό υπάλληλος τράπεζας https://www.nbg.gr/el/idiwtes/apories/suxnes-erwtiseis/kartes ή να το ανακτήσει κάποιος γνωρίζοντας τα στοιχεία σου αφού γίνεται μέσω τηλεφώνου 9 minutes ago, nikopoup said: Σύμφωνα με το βίντεο πρέπει να έχουν και τον κωδικό του μαιλ σου και το πιν της κάρτας. Ακόμα πιο δύσκολο να σου μπήκαν με αυτόν τον τρόπο. 9 minutes ago, andreaspe said: άρα θέλει πρόσβαση στο viber account σου (που βρέθηκε πως έγινε) και στο λογαριασμό e-mail σου. Είπες δεν ξαναέκανες login ? μπορείς να βάλεις διαφορετικό email μη εξουσιοδοτημένο όπως είπε και ένας άλλος χρήστης σε κάποιο post αν δεις και στο βίντεο δεν ζητάει το email του username Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου από Nikos_Anastas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikopoup Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 7 λεπτά πριν, Nikos_Anastas είπε κυριολεκτικά δεν τον θυμάμαι και δεν τον έχω αποθηκευμένο πουθενά μια χαρά μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτό υπάλληλος τράπεζας Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνεται αυτό. Θα μιλούσαμε για το μεγαλύτερο κενό ασφαλείας σε χρηματοπιστωτικο ίδρυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Nikos_Anastas είπε κυριολεκτικά δεν τον θυμάμαι και δεν τον έχω αποθηκευμένο πουθενά μια χαρά μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτό υπάλληλος τράπεζας https://www.nbg.gr/el/idiwtes/apories/suxnes-erwtiseis/kartes ή να το ανακτήσει κάποιος γνωρίζοντας τα στοιχεία σου αφού γίνεται μέσω τηλεφώνου ΟΚ παμε ξανα .ΤΟ ΠΙΝ ΣΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.Κανενας υπάλληλος και καμια τραπεζα δεν εχει προσβαση ωστε να το γνωριζει .ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ.Αν το θυμοσουνα η οχι ουδόλως μας ενδιαφερει μιας και ουδεμια σχεση εχει με το θεμα. Αντι να επιμενεις εμονικα σε πραγματα και καταστασεις εκτοσ πραγματικοτητας δεξου τα στοιχεια και πρωχωρα να βρεισ την ακρη. Εκτοσ αν την ξερεισ την ακρη και μας δουλευεις. Και μη μου απαντησεις δηθεν θιγμενοσ γιατι το θεμα παρατραβηξε ειναι πολυ σοβαρο και καπου πρεπει να αρχισουν να λεγονται αληθειες. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου από filipprin 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos_Anastas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Just now, filipprin said: ΟΚ παμε ξανα .ΤΟ ΠΙΝ ΣΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.Κανενας υπάλληλος και καμια τραπεζα δεν εχει προσβαση ωστε να το γνωριζει .ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ.Αν το θυμοσουνα η οχι ουδόλως μας ενδιαφερει μιας και ουδεμια σχεση εχει με το θεμα. σου εξηγώ ότι μπορείς να καλέσεις την τράπεζα και με κάποια ταυτοποίηση να το ανακτήσεις (όπως και με τον password) με οtp που στέλνονται στο viber . Είχα κάνει παλιά την διαδικασία και δεν την θυμάμαι καλά να μαι ειλικρινής, αν την έχει κάνει κάποιος και θυμάται ας μας διαφωτίσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Nikos_Anastas είπε σου εξηγώ ότι μπορείς να καλέσεις την τράπεζα και με κάποια ταυτοποίηση να το ανακτήσεις (όπως και με τον password) με οtp που στέλνονται στο viber . Είχα κάνει παλιά την διαδικασία και δεν την θυμάμαι καλά να μαι ειλικρινής, αν την έχει κάνει κάποιος και θυμάται ας μας διαφωτίσει. 6 λεπτά πριν, filipprin είπε ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ Αντι να επιμενεις εμονικα σε πραγματα και καταστασεις εκτός πραγματικοτητας δεξου τα στοιχειά και πρωχωρα να βρεις την ακρη. Εκτός αν την ξέρεις την ακρη και μας δουλευεις. Και μη μου απαντησεις δηθεν θιγμένος γιατι το θεμα παρατραβηξε ειναι πολυ σοβαρο και καπου πρεπει να αρχισουν να λεγονται αληθειες. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου από filipprin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos_Anastas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, filipprin said: ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ Αντι να επιμενεις εμονικα σε πραγματα και καταστασεις εκτοσ πραγματικοτητας δεξου τα στοιχεια και πρωχωρα να βρεισ την ακρη. Εκτοσ αν την ξερεισ την ακρη και μας δουλευεις. Και μη μου απαντησεις δηθεν θιγμενοσ γιατι το θεμα παρατραβηξε ειναι πολυ σοβαρο και καπου πρεπει να αρχισουν να λεγονται αληθειες. το ίδιο γίνεται και με το password αλλά μπορείς να το ανακτήσεις με την διαδικασία που σου έστειλα. Τι δεν καταλαβαίνεις; Υπάρχει η τηλεφωνική δυνατότητα ανάκτησης αν κάποιος ξέρει τα ταυτοποιητικά σου στοιχεία και έχει πρόσβαση στο viber μπορεί να ΑΝΑΚΤΗΣΕΙ το pin σου. Δεν θες ή δεν μπορεις να το καταλάβεις; Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου από Nikos_Anastas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις