teot Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε Ισως εχεις δικιο. Παντως σε καθε περίπτωση ειναι λαθος. Το πιν δεν επρεπε να στο ζηταει ποτε κανενας εξ αποστασεως και για κανενα λογο. Η λογικη του πιν ειναι οτι το βαζεις φυσικη παρουσια για να ταυτοποιησεις μια συναλλαγή. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση συναλλαγή ταυτοποιείς.... Δεν σου το ζητάει άνθρωπος να το πείς η να του το γράψεις... μια αυτοματη κρυπτογραφημένη διαδικασία στο ζητάει για να ταυτοποιήσει οτι την κάρτα την χρησιμοποιεί ο κάτοχος της.... και οχι κάποιος άλλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, Malthador είπε Κρίνεις εξ' ιδίων. Εγώ έχω άλλη άποψη, κάνω εκατοντάδες συναλλαγές κάθε μήνα, χρησιμοποιώντας όλα τα verification methods. Το SMS είναι η πιο αναξιόπιστη μέθοδος από όλες. Έχει τύχει να ζητήσω τρία SMS από το PayPal μεσάνυχτα, να μην έρχονται, να πέσω για ύπνο και το πρωί να τα δω να έρχονται σερί. Παίζει σπάνια να συμβεί και αυτό. Όμως το sms είναι συνδεδεμένο με συγκεκριμένη κάρτα sim. Δεν είναι κάποιος λογαριασμός με προσβαση από οπουδήποτε. 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε ζητάει και πιν κάρτας,το έχω βάλει πιο πίσω Εισάγετε τον αριθμό και το ΡΙΝ της χρεωστικής σας κάρτας Αποδεκτές κάρτες Αριθμός κάρτας Αριθμός κάρτας PIN: https://www.nbg.gr/el/idiwtes/apories/videos/pws-mporw-na-kanw-epanekdosi-kwdikou-internet-banking ΟΚ, ζητάει και PIN, το οποίο προ μηνών που είχα κοιτάξει δεν είμαι σίγουρος αν ίσχυε. Πάντως στην alpha κάνεις αρχικοποίηση μόνο με το mail που έχεις δηλώσει στην τράπεζα. Είναι μια επιπρόσθετη δικλείδα. Είχα ψάξει το ζήτημα με αφορμή εκείνον τον προγραμματιστή που απήγαγαν και υποχρέωναν να δίνει κωδικούς για κρύπτο, κάρτες κτλ. για να του τα σηκώνουν με την ησυχία τους. Αν δεν ξέρουν ότι έχεις ebanking στον τάδε λ/σμό μπορείς να ισχυριστείς ψευδώς ότι υπάρχει μόνο κάρτα(και να σε προφυλάξουν τα ημερήσια όριά της). Αλλά με την διαδικασία ανάκτησης της ΕΤΕ όπου δεν προβλέπεται συγκεκριμένο mail μπορούν να το μάθουν. Σε άλλες τράπεζες όχι μόνο δηλώνεις κάποιο έμπιστο email αλλά μπορείς μέσα από το ebanking να το αλλάξεις με κάποιο που δεν θα ξέρει κανένας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) οσο λοιπον τσουλαει το θεμα και εξεταξονται τα δεδομενα γινεται φανερο οτι μονο με το βαιμπερ δεν μπορουν να παρουν τα χρηματα. Πρεπει να αποκτησουν προσβαση και σε αλλα στοιχεια που δεν δινονται απο την τραπεζα......... 1 ώρα πριν, pirmen56 είπε ΟΚ, ζητάει και PIN, Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου από filipprin 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neptu Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, filipprin είπε οσο λοιπον τσουλαει το θεμα και εξεταξονται τα δεδομενα γινεται φανερο οτι μονο με το βαιμπερ δεν μπορουν να παρουν τα χρηματα. Πρεπει να αποκτησουν προσβαση και σε αλλα στοιχεια που δεν δινονται απο την τραπεζα......... εννοείται ότι δε γίνεται. Δε χρειάζεται να τσουλίσει το θέμα. Αυτό είναι γνωστό από την αρχή. Γι αυτό έγραψα ότι ο τίτλος είναι παραπλανητικός και καλό θα ήταν να αλλάξει. Τα πράγματα είναι απλά όσο και να παρεξηγούνται μερικοί. Έχουν γίνει τόσες παρόμοιες απάτες, στο 99.99% έχει γίνει ξεκάθαρη βλακεία από τον πελάτη-θύμα. Που πολλές φορές μπορεί να έγινε χωρίς να το καταλάβει. (ή μπορεί και κάποιος γνωστός να έχει βάλει το χεράκι του) Τώρα κάτι ιστορίες που διάβασα ότι υπήρχε συνεργός μέσα από την τράπεζα είναι ιστορίες για αγρίους. Δηλαδή πιάνουμε την πιο απίθανη περίπτωση και προσπερνάμε κάτι που γίνετε καθημερινά. Άτομα να δίνουν κωδικούς όπου να ναι, να πατάνε όπου πάνε και γενικώς να είναι ό,τι να ναι. Και η μάνα μου γκρίνιαζε ότι έχασε λεφτά και ήταν σίγουρη (όπως είναι σίγουροι όλοι ότι δεν έχουν κάνει γκάφα) όταν όμως της είπα έλα να τα βάλουμε κάτω να δούμε τότε... αχ ναι μώρε είχα πάρει κι αυτά τα παπούτσια από τη λαϊκή, το ξέχασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Moderators Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 9 hours ago, pirmen56 said: Και όσα λέγονται για sms που καθυστερούν μια μέρα κτλ. είναι αστεία. 1 hour ago, pirmen56 said: Παίζει σπάνια να συμβεί και αυτό. Άρα παίζει να συμβεί και δεν είναι αστεία αυτά που λέγονται. Με κάλυψες. 1 hour ago, pirmen56 said: Όμως το sms είναι συνδεδεμένο με συγκεκριμένη κάρτα sim. Δεν είναι κάποιος λογαριασμός με προσβαση από οπουδήποτε. Δεν καταλαβαίνω τι συζητάμε τώρα, παρατηρώ ότι υπάρχει μια γενικότερη άγνοια στο τι μπορεί και στο τι μπορεί να συνδεθεί με ποια συσκευή. Όχι μόνο από εσένα, γενικότερα το παρατηρώ ότι λέγονται ράντομ πράγματα που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Εν ολίγοις, για να μην υπάρχει διαστρέβλωση, μπας και μπορέσει να βοηθηθεί κανένας χριστιανός από αυτό το νήμα στο μέλλον: 1) Το Viber μπορείς να το συνδέσεις σε όποια συσκευή θέλεις, αλλά πρέπει να το κάνεις verify από τον αριθμό του τηλεφώνο σου. 2) Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με τα SMS's. Εγώ για παράδειγμα μπορώ και στέλνω SMS's από το Messages app στο MacOS, από τη στιγμή που έχω κάνει verify στο κινητό μου. Το ίδιο πράγμα μπορείς να κάνεις και σε Android. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου ΟΚ. Δεν το ήξερα. Και ούτε πρόκειται να το κάνω τώρα που το έμαθα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgiouu Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) ακυρο 42 λεπτά πριν, Malthador είπε Δεν καταλαβαίνω τι συζητάμε τώρα, παρατηρώ ότι υπάρχει μια γενικότερη άγνοια στο τι μπορεί και στο τι μπορεί να συνδεθεί με ποια συσκευή. Όχι μόνο από εσένα, γενικότερα το παρατηρώ ότι λέγονται ράντομ πράγματα που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Εν ολίγοις, για να μην υπάρχει διαστρέβλωση, μπας και μπορέσει να βοηθηθεί κανένας χριστιανός από αυτό το νήμα στο μέλλον: 1) Το Viber μπορείς να το συνδέσεις σε όποια συσκευή θέλεις, αλλά πρέπει να το κάνεις verify από τον αριθμό του τηλεφώνο σου. 2) Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με τα SMS's. Εγώ για παράδειγμα μπορώ και στέλνω SMS's από το Messages app στο MacOS, από τη στιγμή που έχω κάνει verify στο κινητό μου. Το ίδιο πράγμα μπορείς να κάνεις και σε Android. ναι απο τον αριθμο τηλεφωνου σου αλλα σου στελνει η "μανα σου" στειλε μου τον κωδικο και ετσι μια συσκευη που δεν ανηκει σε εσενα παιρνει τον ελεγχο του δικου σου viber αρα το οτι γινεται verify απο τον αριθμο του τηλεφωνου σου δεν ειναι κατι σημαντικο αφου ευκολα παρακαμπτεται Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου από georgiouu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos_Anastas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 1 hour ago, Neptu said: εννοείται ότι δε γίνεται. Δε χρειάζεται να τσουλίσει το θέμα. Αυτό είναι γνωστό από την αρχή. Γι αυτό έγραψα ότι ο τίτλος είναι παραπλανητικός και καλό θα ήταν να αλλάξει. Τα πράγματα είναι απλά όσο και να παρεξηγούνται μερικοί. Έχουν γίνει τόσες παρόμοιες απάτες, στο 99.99% έχει γίνει ξεκάθαρη βλακεία από τον πελάτη-θύμα. Που πολλές φορές μπορεί να έγινε χωρίς να το καταλάβει. (ή μπορεί και κάποιος γνωστός να έχει βάλει το χεράκι του) Τώρα κάτι ιστορίες που διάβασα ότι υπήρχε συνεργός μέσα από την τράπεζα είναι ιστορίες για αγρίους. Δηλαδή πιάνουμε την πιο απίθανη περίπτωση και προσπερνάμε κάτι που γίνετε καθημερινά. Άτομα να δίνουν κωδικούς όπου να ναι, να πατάνε όπου πάνε και γενικώς να είναι ό,τι να ναι. Και η μάνα μου γκρίνιαζε ότι έχασε λεφτά και ήταν σίγουρη (όπως είναι σίγουροι όλοι ότι δεν έχουν κάνει γκάφα) όταν όμως της είπα έλα να τα βάλουμε κάτω να δούμε τότε... αχ ναι μώρε είχα πάρει κι αυτά τα παπούτσια από τη λαϊκή, το ξέχασα. Μιλάς για κάτι τελείως άσχετο εγώ παρουσιάζω τα δεδομένα που με ορθολογική ανάγνωση είναι απίθανο να έχουν κάνει όλα τα άτομα το ίδιο λάθος και να τυχαίνει να είναι και άσχετα μεταξύ τους, σε αυτό έχουν καταλήξει όλοι οι νοήμονες του thread. O τίτλος δεν είναι καθόλου παραπλανητικός για όποιον δεν βαριέται να διαβάζει και να βγάζει συμπεράσματα μετά απο την ανάγνωση. Έδωσα μόνο verification code viber κ όλη η απάτη συνεχίστηκε με μοναδικό μου παράπτωμα αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspe Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 6 λεπτά πριν, Nikos_Anastas είπε Μιλάς για κάτι τελείως άσχετο εγώ παρουσιάζω τα δεδομένα που με ορθολογική ανάγνωση είναι απίθανο να έχουν κάνει όλα τα άτομα το ίδιο λάθος και να τυχαίνει να είναι και άσχετα μεταξύ τους, σε αυτό έχουν καταλήξει όλοι οι νοήμονες του thread. O τίτλος δεν είναι καθόλου παραπλανητικός για όποιον δεν βαριέται να διαβάζει και να βγάζει συμπεράσματα μετά απο την ανάγνωση. Έδωσα μόνο verification code viber κ όλη η απάτη συνεχίστηκε με μοναδικό μου παράπτωμα αυτό. Όσοι παρακολουθούμε το thread εδώ και μέρες να βοηθήσουμε θέλουμε. Δε χρειάζεται επιθετικότητα ή απαξίωση. Διαβάζοντας όλο το νήμα, το τελικό συμπέρασμα που βγάζουμε θέλω να πιστεύω σχεδόν όλοι, είναι πως δεν γίνεται υπεξαίρεση χρημάτων χωρίς κωδικούς, είτε τους αρχικούς είτε τους αλλαγμένους. Στην περίπτωση των αρχικών θα πρέπει να τους είχαν με κάποιο τρόπο (αυτό πρέπει να το βρεις / θυμηθείς εσύ), στην περίπτωση των αλλαγμένων, μάλλον δόθηκε συγκατάθεση από viber (γνωρίζοντας όμως ο κλέφτης άλλα προσωπικά σου στοιχεία για να προχωρήσει). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgiouu Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 21 λεπτά πριν, Nikos_Anastas είπε Μιλάς για κάτι τελείως άσχετο εγώ παρουσιάζω τα δεδομένα που με ορθολογική ανάγνωση είναι απίθανο να έχουν κάνει όλα τα άτομα το ίδιο λάθος και να τυχαίνει να είναι και άσχετα μεταξύ τους, σε αυτό έχουν καταλήξει όλοι οι νοήμονες του thread. O τίτλος δεν είναι καθόλου παραπλανητικός για όποιον δεν βαριέται να διαβάζει και να βγάζει συμπεράσματα μετά απο την ανάγνωση. Έδωσα μόνο verification code viber κ όλη η απάτη συνεχίστηκε με μοναδικό μου παράπτωμα αυτό. ουτε ειναι ορθολογικο υπαλληλος τραπεζας να εχει κλεψει τους κωδικους σου εως τωρα δεν εχει συλληφθει ποτε κανενας υπαλληλος τραπεζας να κλεβει κωδικους αντιθετα οι κωδικοι κλεβονται με μεθοδους hacking Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neptu Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 41 λεπτά πριν, Nikos_Anastas είπε O τίτλος δεν είναι καθόλου παραπλανητικός για όποιον δεν βαριέται να διαβάζει και να βγάζει συμπεράσματα μετά απο την ανάγνωση. Έδωσα μόνο verification code viber κ όλη η απάτη συνεχίστηκε με μοναδικό μου παράπτωμα αυτό. Κι εγώ σου λέω είναι παραπλανητικός όσο και να χτυπιέσαι. Μόνο με το viber δε μπορεί ο άλλος να σου κάνει τη ζημιά. Πρέπει να έχει κι άλλα στοιχεία. Το πως τα βρήκαν αυτά τα στοιχεία, εσύ θα μας πεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos_Anastas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 56 minutes ago, andreaspe said: Όσοι παρακολουθούμε το thread εδώ και μέρες να βοηθήσουμε θέλουμε. Δε χρειάζεται επιθετικότητα ή απαξίωση. Διαβάζοντας όλο το νήμα, το τελικό συμπέρασμα που βγάζουμε θέλω να πιστεύω σχεδόν όλοι, είναι πως δεν γίνεται υπεξαίρεση χρημάτων χωρίς κωδικούς, είτε τους αρχικούς είτε τους αλλαγμένους. Στην περίπτωση των αρχικών θα πρέπει να τους είχαν με κάποιο τρόπο (αυτό πρέπει να το βρεις / θυμηθείς εσύ), στην περίπτωση των αλλαγμένων, μάλλον δόθηκε συγκατάθεση από viber (γνωρίζοντας όμως ο κλέφτης άλλα προσωπικά σου στοιχεία για να προχωρήσει). 55 minutes ago, georgiouu said: ουτε ειναι ορθολογικο υπαλληλος τραπεζας να εχει κλεψει τους κωδικους σου εως τωρα δεν εχει συλληφθει ποτε κανενας υπαλληλος τραπεζας να κλεβει κωδικους αντιθετα οι κωδικοι κλεβονται με μεθοδους hacking 36 minutes ago, Neptu said: Κι εγώ σου λέω είναι παραπλανητικός όσο και να χτυπιέσαι. Μόνο με το viber δε μπορεί ο άλλος να σου κάνει τη ζημιά. Πρέπει να έχει κι άλλα στοιχεία. Το πως τα βρήκαν αυτά τα στοιχεία, εσύ θα μας πεις. Μέχρι στιγμής είχα αποκλείσει το σενάριο του "I forgot my password" γιατί μπορούσα να μπω στο ebanking μου και μετά την μεταφορά χρημάτων. Ωστόσο αυτό δεν είναι απίθανο καθότι κατά πάσα πιθανότητα δεν σε κανει logout από το session τουλάχιστον αμέσως. Αν φανερωθεί βέβαια ότι έγινε αυτό το σενάριο τότε αναφερόμαστε σε σίγουρη εμπλοκή υπαλλήλου της τράπεζας. Τα στοιχεία που χρειάζονται (αριθμός κάρτας, αφμ κλ.π) δεν είναι αποκρυπτογραφημένα και έχουν πρόσβαση σε αυτά απλοί υπάλληλοι της. Μόνο έτσι είναι πιθανό να έχουν όλα αυτά τα στοιχεία απόλα τα θύματα με βάση τον τρόπο που έδρασαν και με την κατοχή του viber μπαίνουν και κάνουν ότι θέλουν μετά. Δεν καταλαβαίνω γιατί χτυπιέται τόσο ο @Neptu και του φαίνεται τόσο απίθανο σενάριο. Σε κάθε περίπτωση θα ζητήσω από την εθνική πότε έγινε τελευταία φορά αυτή η ενέργεια. Αν μου την έχουν αποκρύψει από το αρχικό email που μου έδωσαν τις log κινήσεις τότε σίγουρα έχουν ευθύνη και το γνωρίζουν. edit: Μπορούν να αλλάξουν και το mail και όπως είπα τα στοιχεία που χρειάζονται είναι γνωστά σε υπαλλήλους της εθνικής. https://www.nbg.gr/el/idiwtes/apories/videos/pws-mporw-na-kanw-epanekdosi-kwdikou-internet-banking 36 minutes ago, Neptu said: Το πως τα βρήκαν αυτά τα στοιχεία, εσύ θα μας πεις. αυτός είναι ο σκοπός όλου του thread... 56 minutes ago, andreaspe said: Όσοι παρακολουθούμε το thread εδώ και μέρες να βοηθήσουμε θέλουμε. Δε χρειάζεται επιθετικότητα ή απαξίωση. Διαβάζοντας όλο το νήμα, το τελικό συμπέρασμα που βγάζουμε θέλω να πιστεύω σχεδόν όλοι, είναι πως δεν γίνεται υπεξαίρεση χρημάτων χωρίς κωδικούς, είτε τους αρχικούς είτε τους αλλαγμένους. Στην περίπτωση των αρχικών θα πρέπει να τους είχαν με κάποιο τρόπο (αυτό πρέπει να το βρεις / θυμηθείς εσύ), στην περίπτωση των αλλαγμένων, μάλλον δόθηκε συγκατάθεση από viber (γνωρίζοντας όμως ο κλέφτης άλλα προσωπικά σου στοιχεία για να προχωρήσει). Δεν θέλουν όλοι να βοηθήσουν. Είναι άτομα που δεν έχουν καταλάβει τι έχει γίνει ή δεν έχουν διαβάσει posts και μπαίνουν να κουνήσουν τα δάχτυλο Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου από Nikos_Anastas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Τώρα μπορείς να μπεις στο ebanking σου? Μιλάμε για αυτό από εχθές αλλά δεν έχεις μπει στον κόπο να κάνεις μια σύνδεση να δεις αν σε αφήνει ακόμα? Εγώ πάντως για να μπω από το κινητό στην εφαρμογή της εθνικής ή της Alpha θέλει κάθε φορά σύνδεση που κάνεις είτε με κωδικό είτε δαχτυλικό αποτύπωμα. Δεν είναι σαν το facebook πχ που βάζεις κωδικό μια φορά και είσαι μέσα για πάντα. Οπότε μου φαίνεται δύσκολο να έχουν αλλάξει οι κωδικοί και να συνεχίζει να μπαίνει κάποιους με τους αρχικούς ουσιαστικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos_Anastas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Just now, cthulhucarbide said: Τώρα μπορείς να μπεις στο ebanking σου? Μιλάμε για αυτό από εχθές αλλά δεν έχεις μπει στον κόπο να κάνεις μια σύνδεση να δεις αν σε αφήνει ακόμα? Εγώ πάντως για να μπω από το κινητό στην εφαρμογή της εθνικής ή της Alpha θέλει κάθε φορά σύνδεση που κάνεις είτε με κωδικό είτε δαχτυλικό αποτύπωμα. Δεν είναι σαν το facebook πχ που βάζεις κωδικό μια φορά και είσαι μέσα για πάντα. Οπότε μου φαίνεται δύσκολο να έχουν αλλάξει οι κωδικοί και να συνεχίζει να μπαίνει κάποιους με τους αρχικούς ουσιαστικά Δεν έχω ανοίξει ακόμα τον λογαριασμό αυτόν από τότε που τον είχα μπλοκάρει. Το θέμα είναι ότι εγώ ήμουν ήδη συνδεδεμένος οπότε θα αναφερόμαστε σε καινούριο log in αλλά στο αν θα γινόταν αυτοματοποιημένο log out στο session. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspe Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 32 λεπτά πριν, Nikos_Anastas είπε Μέχρι στιγμής είχα αποκλείσει το σενάριο του "I forgot my password" γιατί μπορούσα να μπω στο ebanking μου και μετά την μεταφορά χρημάτων. Ωστόσο αυτό δεν είναι απίθανο καθότι κατά πάσα πιθανότητα δεν σε κανει logout από το session τουλάχιστον αμέσως. Άρα ο κωδικός σου παρέμεινε ανέπαφος. Άρα χρησιμοποιήθηκε από τον κλέφτη ο original κωδικός σου (η Αlpha επιτρέπει ταυτόχρονο session σε desktop , android). Χρησιμοποιείς μήπως password manager extension σε browser? Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει τα credentials για το apple id? Αν θυμάμαι λες ότι έχεις apple. Επίσης στην alpha μπορείς να αλλάξεις το user name του e-banking σε κάτι πιο εύκολο να θυμάσαι, αλλά ταυτόχρονα ισχύει το αριθμητικό username. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις