Nikos_Anastas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 38 minutes ago, cthulhucarbide said: Η υπόθεση είναι πολύ ενδιαφέρουσα και μάλλον μας αφορά όλους. Άμα έχει βρεθεί τρόπος οι απατεώνες να τρώνε λεφτά, έστω από μία μόνο τράπεζα, μόνο επειδή πήραν το viber και παρακάμπτοντας όλες τις άλλες δικλείδες, τότε τα πράγματα είναι σκούρα. Αν κάποιοι δεν έχετε ιδέα τι συνέβη και απλά μπαίνετε για να κατηγορήσετε τον οπ σαν 5χρονα που κουνάνε το δάχτυλο για να νιώσουν ανώτεροι, καλύτερα να αποχωρήσετε από το νήμα γιατί έχετε κουράσει. Μπορεί σε ένα μήνα, σε έναν χρόνο ή όποτε να μπει ένας χρήστης που να δώσει τις απαντήσεις που ψάχνουμε, μέχρι τότε καλύτερα το θέμα να είναι ενεργό. Εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω ιδιαίτερα αλλά έχω κάποιες απορίες. Από την θεία και την μάνα πόσα λεφτά έφαγαν, και ήταν από την εθνική? Αν έχουν και άλλες τράπεζες, έγινε απόπειρα εκεί και απέτυχε? Η τραπεζική μεταφορά χρημάτων ακόμα και στη υψηλή προτεραιότητα είναι τόσο γρήγορη που δεν έχει κάποιος την ευχέρεια να την ακυρώσει ούτε για το πρώτο μισάωρο? Θα έπρεπε πιστεύω τα λεφτά να δεσμεύονται έστω για λίγες ώρες για τέτοιες περιπτώσεις για την θεία ούτε ξέρω. Απο την μητέρα μου 300€ και από έναν γνωστό της ιατρό διευθυντή χειρουργικής 3κ. Από εμένα 900€ (όσα είχα). Όχι μόνο εθνική πέτυχαν. Για τις άλλες όχι, δεν ξέρω αν έγινε προσπάθεια και απέτυχε. Θέλω να προσθέσω εδώ ότι στο αρχικό post μου αναφέρομαι ότι έγινε προσπάθεια και στην alpha bank πιθανόν να κάνω λάθος και το μήνυμα που έλαβα για είσοδο νέας συσκευής να είναι για την δική μου επειδή είχα καιρό να μπω, δεν ζήτησα log ιστορικό γιατί δεν πήραν λεφτά από εκεί και δεν ασχολήθηκα αλλά θα ζητήσω για να έχω ξεκάθαρη εικόνα. Δυστυχώς όταν γίνεται top up με debit είναι άμεση και δεν γίνεται ακύρωση. Το επιχείρησα. Οι περισσότεροι γράφουν χωρίς να κατανοούν τι συμβαίνει απλώς και μόνο για να κουνήσουν το δάχτυλο όπως λες και να νιώσουν ανώτεροι. Δύσκολα πλέον βρίσκεις φόρουμ ειδικά στην Ελλάδα που δεν κυριαρχεί το κόμπλεξ. 47 minutes ago, sdikr said: Σίγουρα πάντως δεν ισχύει το να μπορέσανε να μπούνε χωρίς τους κωδικούς σας στο webbanking σίγουρα όχι αφού στάλθηκαν και οι κινήσεις τους Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2024 από Nikos_Anastas 2
GREGORYMO Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 1 ώρα πριν, Nikos_Anastas είπε . Η τράπεζα αν έφταιγε θα το παραδεχόταν; ΟΧΙ. Αλλά αυτό πλέον είναι δουλειά δικηγόρου.
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 2 hours ago, Nikos_Anastas said: Καλώ την μητέρα μου και μου λεει "ναι με χακαραν με τον ίδιο τρόπο από την θεία Τούλα θα σε έπαιρνα τώρα αλλα καλώ να ακυρώσω τις τράπεζες, κάνε το ίδιο" Να πω ξανά ότι βρίσκω ιδιαίτερα disturbing το γεγονός ότι εσύ έδωσες τον κωδικό στην μαμά σου, η μαμά σου στην αδερφή της, η θεία σου στον γαμπρό της, ο γαμπρός της στον μπατζανάκη του κοκ. Πραγματικά με θλίβει να έχουν χακαριστεί 15-20 άτομα με τέτοιο τρόπο, να δίνουν πρόσβαση στο Viber τους με αυτό το τρόπο. 2 hours ago, Nikos_Anastas said: Μπαίνω στην εθνική και βλέπω ότι μου έχουν αδειάσει τον λογαριασμό. Όλοι όσοι χακαριστήκατε, στην Εθνική την πατήσατε; Ή και σε άλλες τράπεζες; Πρέπει να διευκρινήσουμε αυτό το σημείο, είναι σημαντικό για να καταλάβουμε τι έγινε. 2 hours ago, Nikos_Anastas said: Είναι δυνατόν να έχουν phisarei στο παρελθόν τόσα άτομα; Απάντησέ μου αν η τράπεζα ήταν η ίδια σε όλους και θα σου πω πως έγινε η υποκλοπή. 1
Vasilis3797 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 Θα σας περιγραψω αναλογο περιστατικο που συνεβει σε γνωστο μου ηλικιας ανω τον 60 και χωρις να εχει καν viber/smartphone μονο ενα απλο κινητακι. Λοιπον..μια ωραια πρωια μεσα στον Απριλη που μας περασε τον παιρνει καποιος τηλ και του λεει οτι του τηλεφωνει εκ μερους του λογιστη του και οτι δικαιουτε καποιο επιδομα και καλα...αυτος το πιστευει και του λεει ο αλλος...θα σου ερθει σε λιγο ενας εξαψηφιος κωδικος στα sms (ειχε απλο κινητο ξαναλεω) θα μου τον πεις οκ;του λεει ναι...Πρωτο λαθος του τον δινει...αυτος ηταν ο κωδικος για να ενεργοποιησει ο αλλος το βαιμπερ στην δικη του συσκευη...(εκεινη την ημερα μου σκαει εμενα μηνυμα στο βαιμπερ οτι ο χρηστης ταδε εχει ερθει στο βαιμπερ,οπως κ σε αλλες επαφες του που διεθεταν βαιμπερ,οπα λεω τι εγινε πηρε νεο κινητο και εφτιαξε και βαιμπερ..μπραβο εξελιξεις) αφου λοιπον του φτιαχνει βαιμπερ εν αγνοια του(ξανατονιζω ο γνωστος μου δεν ειχε ιδεα απο βαιμπερκλπ ασχετος απο τεχνολογια)στην συνεχεια του ζηταει τον 16ψηφιο της τραπεζικης καρτας συν το pin με την αιτιολογια οτι θα μπουν εκει τα λεφτα απο το επιδομα...του τα εδωσε σαν χαζος!Ε μετα του φτιαχνει e-banking...μπαινει στανταρ στο λογαριασμο του να δει αλλα ευτυχως δεν ειχε σεντς μεσα...αφου περναει καποια ωρα κατι δεν του αρεσε του γνωστου μου οπως μου τα περιεγραφε παιρνει τηλ τον λογιστη του και τον ρωταει με πηρε καποιος τηλ και μου ειπε για καποιο επιδομα κλπ κλπ...αμεσως καταλαβαινει την απατη ο λογιστης κ του λεει απενεργοποιησε αμεσα την καρτα τραπεζης,ευτυχως δεν ειχε σεντς μεσα οπως ανεφερα παραπανω.Εχει κ συνεχεια ομως θα επανελθω σε λιγο...
Lucifer Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 Μόλις τώρα, Vasilis3797 είπε στην συνεχεια του ζηταει τον 16ψηφιο της τραπεζικης καρτας συν το pin με την αιτιολογια οτι θα μπουν εκει τα λεφτα απο το επιδομα...του τα εδωσε σαν χαζος! Είμαι με τον κλέφτη 7 6
Nikos_Anastas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 23 minutes ago, Malthador said: Να πω ξανά ότι βρίσκω ιδιαίτερα disturbing το γεγονός ότι εσύ έδωσες τον κωδικό στην μαμά σου, η μαμά σου στην αδερφή της, η θεία σου στον γαμπρό της, ο γαμπρός της στον μπατζανάκη του κοκ. Πραγματικά με θλίβει να έχουν χακαριστεί 15-20 άτομα με τέτοιο τρόπο, να δίνουν πρόσβαση στο Viber τους με αυτό το τρόπο. Όλοι όσοι χακαριστήκατε, στην Εθνική την πατήσατε; Ή και σε άλλες τράπεζες; Πρέπει να διευκρινήσουμε αυτό το σημείο, είναι σημαντικό για να καταλάβουμε τι έγινε. Απάντησέ μου αν η τράπεζα ήταν η ίδια σε όλους και θα σου πω πως έγινε η υποκλοπή. Well συνέβη, με τον εαυτό μου προφανώς τα βάζω πιο πολύ γιατί έχω tech savviness, οι άλλοι είναι και μιας ηλικίας που δικαιολογείται. Γιατί δεν έχεις το ίδιο disturb για το πόσο εύκολα παρακαπτονται τα συστήματα της τράπεζας όμως και την έλλειψη ασφαλιστικών δεικλιδων από αυτές; Δηλαδή έγινε σύνδεση απο νέα συσκευή, ζητήθηκαν στοιχεία κάρτας, δεν έγινε έγκριση απο push notification και με δύο αναλήψεις αδειαστηκε ο λογαριασμός όλα αυτά σε λίγα λεπτά και δεν εχει προνοηθει να υπάρχει κάποια έξτρα ταυτοποιηση για ολα αυτά ( κλήση απο τραπεζικό εκπρόσωπο ή έστω κάποιο γαμημένο μειλ) . Ή γενικά θες να μου μιλήσουμε για την εξυπηρέτηση και τον εκσυγχρονισμό των ελληνικών τραπεζών; ναι η τράπεζα ήταν μόνο εθνική 8 minutes ago, Vasilis3797 said: Θα σας περιγραψω αναλογο περιστατικο που συνεβει σε γνωστο μου ηλικιας ανω τον 60 και χωρις να εχει καν viber/smartphone μονο ενα απλο κινητακι. Λοιπον..μια ωραια πρωια μεσα στον Απριλη που μας περασε τον παιρνει καποιος τηλ και του λεει οτι του τηλεφωνει εκ μερους του λογιστη του και οτι δικαιουτε καποιο επιδομα και καλα...αυτος το πιστευει και του λεει ο αλλος...θα σου ερθει σε λιγο ενας εξαψηφιος κωδικος στα sms (ειχε απλο κινητο ξαναλεω) θα μου τον πεις οκ;του λεει ναι...Πρωτο λαθος του τον δινει...αυτος ηταν ο κωδικος για να ενεργοποιησει ο αλλος το βαιμπερ στην δικη του συσκευη...(εκεινη την ημερα μου σκαει εμενα μηνυμα στο βαιμπερ οτι ο χρηστης ταδε εχει ερθει στο βαιμπερ,οπως κ σε αλλες επαφες του που διεθεταν βαιμπερ,οπα λεω τι εγινε πηρε νεο κινητο και εφτιαξε και βαιμπερ..μπραβο εξελιξεις) αφου λοιπον του φτιαχνει βαιμπερ εν αγνοια του(ξανατονιζω ο γνωστος μου δεν ειχε ιδεα απο βαιμπερκλπ ασχετος απο τεχνολογια)στην συνεχεια του ζηταει τον 16ψηφιο της τραπεζικης καρτας συν το pin με την αιτιολογια οτι θα μπουν εκει τα λεφτα απο το επιδομα...του τα εδωσε σαν χαζος!Ε μετα του φτιαχνει e-banking...μπαινει στανταρ στο λογαριασμο του να δει αλλα ευτυχως δεν ειχε σεντς μεσα...αφου περναει καποια ωρα κατι δεν του αρεσε του γνωστου μου οπως μου τα περιεγραφε παιρνει τηλ τον λογιστη του και τον ρωταει με πηρε καποιος τηλ και μου ειπε για καποιο επιδομα κλπ κλπ...αμεσως καταλαβαινει την απατη ο λογιστης κ του λεει απενεργοποιησε αμεσα την καρτα τραπεζης,ευτυχως δεν ειχε σεντς μεσα οπως ανεφερα παραπανω.Εχει κ συνεχεια ομως θα επανελθω σε λιγο... Απέχει πολύ καθότι όπως φαίνεται είναι ξεκάθαρο πως έδωσε ο ίδιος τα τραπεζικά στοιχεία του. Δεν συνέβη αυτό σε εμάς. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2024 από Nikos_Anastas
Vasilis3797 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 6 λεπτά πριν, Vasilis3797 είπε Θα σας περιγραψω αναλογο περιστατικο που συνεβει σε γνωστο μου ηλικιας ανω τον 60 και χωρις να εχει καν viber/smartphone μονο ενα απλο κινητακι. Λοιπον..μια ωραια πρωια μεσα στον Απριλη που μας περασε τον παιρνει καποιος τηλ και του λεει οτι του τηλεφωνει εκ μερους του λογιστη του και οτι δικαιουτε καποιο επιδομα και καλα...αυτος το πιστευει και του λεει ο αλλος...θα σου ερθει σε λιγο ενας εξαψηφιος κωδικος στα sms (ειχε απλο κινητο ξαναλεω) θα μου τον πεις οκ;του λεει ναι...Πρωτο λαθος του τον δινει...αυτος ηταν ο κωδικος για να ενεργοποιησει ο αλλος το βαιμπερ στην δικη του συσκευη...(εκεινη την ημερα μου σκαει εμενα μηνυμα στο βαιμπερ οτι ο χρηστης ταδε εχει ερθει στο βαιμπερ,οπως κ σε αλλες επαφες του που διεθεταν βαιμπερ,οπα λεω τι εγινε πηρε νεο κινητο και εφτιαξε και βαιμπερ..μπραβο εξελιξεις) αφου λοιπον του φτιαχνει βαιμπερ εν αγνοια του(ξανατονιζω ο γνωστος μου δεν ειχε ιδεα απο βαιμπερκλπ ασχετος απο τεχνολογια)στην συνεχεια του ζηταει τον 16ψηφιο της τραπεζικης καρτας συν το pin με την αιτιολογια οτι θα μπουν εκει τα λεφτα απο το επιδομα...του τα εδωσε σαν χαζος!Ε μετα του φτιαχνει e-banking...μπαινει στανταρ στο λογαριασμο του να δει αλλα ευτυχως δεν ειχε σεντς μεσα...αφου περναει καποια ωρα κατι δεν του αρεσε του γνωστου μου οπως μου τα περιεγραφε παιρνει τηλ τον λογιστη του και τον ρωταει με πηρε καποιος τηλ και μου ειπε για καποιο επιδομα κλπ κλπ...αμεσως καταλαβαινει την απατη ο λογιστης κ του λεει απενεργοποιησε αμεσα την καρτα τραπεζης,ευτυχως δεν ειχε σεντς μεσα οπως ανεφερα παραπανω.Εχει κ συνεχεια ομως θα επανελθω σε λιγο... ...συνεχιζω λοιπον να ολοκληρωσω την ιστορια που δεν ειναι προιον φαντασιας αλλα αληθινα γεγονοτα. Τωρα τον Σεπτεμβρη λοιπον τον παιρνουν απο την αστυνομια και του λενε οτι εχει γινει διενεργια απο εισαγγελεα κατι τετοιο τελος παντων (δεν τα παω καλα με τις δικαστικες ορολογιες) και οτι ο αριθμος τηλεφωνου εμπλεκεται σε απατη υπεξαιρεσεις χρηματων σε τριτο προσωπο!και οτι θα πρεπει να παει στην αστυνομια να απολογηθει αρχικα κ μετα θα ορισθει ημερομηνια εκδικασης της υποθεσης!παθαινει ενα μινι εγκεφαλικο ακουγοντας ολα αυτα (μεταφορικα το λεω). Εν ολιγοις για να το κλεισω αυτος που του εφτιαξε λογαριασμο βαιμπερ εκανε διαφορες απατες η προσπαθουσε να κανει με τον αριθμο τηλ του γνωστου μου,μαλιστα σε εναν του αποσπασε 1κ ευρω...μου τα ελεγε λοιπον και του λεω καλα βρε συ δινεις στοιχεια καρτας σε αγνωστο και δεν φτανει αυτο του εδωσες και το pin!!Αντε να αποδειξεις τωρα οτι δεν εισαι ελεφαντας...
Neptu Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 27 λεπτά πριν, Lucifer είπε Είμαι με τον κλέφτη και ποιος δεν είναι. Συμπάσχουμε μαζι του. Να βρεις θύμα, να σου τα δώσει όλα, να μπεις στο λογαριασμό του και να μην έχει ούτε cent; Τετοια γκαντεμιά ούτε στον εχθρό σου 3
Stam53 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 23 λεπτά πριν, Neptu είπε Να βρεις θύμα, να σου τα δώσει όλα, να μπεις στο λογαριασμό του και να μην έχει ούτε cent; Τετοια γκαντεμιά ούτε στον εχθρό σου Υπάρχουν και χειρότερα. Κάπου στο εξωτερικό ένας απατεώνας εξαπάτησε ηλικιωμένη κυρία αποσπώντας από τραπεζικό λογαριασμό της περίπου 3.000 € σε τοπικό νόμισμα, δεν γνώριζε όμως οτι η αγαθή κυρία ήταν η γιαγιά ενός τοπικού μεγαλομαφιόζου! Εεε η μοίρα του ήταν η αναμενόμενη. ( η ιστορία είναι πρόσφατη 24/10 από το telegram). Συγνώμη ξεφύγαμε λίγο απ το θέμα αλλά δεν κρατήθηκα.
Neptu Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 επειδή δεν έχω διαβάσει όλο το θέμα παρά λίγα μόνο ποστ, εδώ συζητάμε για άλλη μια περίπτωση που το θύμα έδωσε τα "κλειδιά του σπιτιού" αλλά κλασικά και όπως πάντα άλλωστε φταίνε οι κακιές τράπεζες που δε κάνουν τίποτα; Κάτι αντίστοιχο δηλαδή με το άλλο θέμα που έγινε και στικυ στη κατηγορία Internet?
korakios Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Nikos_Anastas είπε Όταν συνδέεσαι στο viber από καινούρια συσκευή δεν κάνει sync τις επαφές σου, ούτε τα πρηγούμενα μηνύματα σου. όλα τα μηνύματα γίνονται sync ( σε μένα τουλάχιστον ) 5 ώρες πριν, nhzt είπε Δηλ χακαρουν το Viber, που όπως είπα δεν έχει καθόλου ασφάλεια, γιατί δεν έχει ασφάλεια ? Δε γίνεται να αποκτήσεις πρόσβαση (χωρίς να κάνει ο χρήστης πατάτα) . Δώσε λεπτομέρειες του κενού ασφαλείας 5 ώρες πριν, Nikos_Anastas είπε Για κακή μου τύχη δεν πρόλαβα να τον ακυρώσω και επείδη είχα βάλει focus mode οι ειδοποιήσεις για τις συναλλαγές (push notification) που ήρθαν στο κινητό μου δεν φάνηκαν. Ωστόσο οι συναλλαγές έγιναν. να , ένα καινούριο , άρα το push δούλεψε κανονικά , επομένως πάει το πάτημα και μην πας σε δικηγόρο που σε είχα συμβουλέψει πριν edit σαν ειδοποίηση . Περνάμε τώρα στην ερώτηση: Τι σχέση έχει το viber με το οτι είχαν ήδη τους κωδικούς τραπέζης ?? (γενικά άκυρος τίτλος) Εκτός αν στις συνομιλίες είχατε και τους κωδικούς σας γραμμένους 22 λεπτά πριν, Neptu είπε επειδή δεν έχω διαβάσει όλο το θέμα παρά λίγα μόνο ποστ, εδώ συζητάμε για άλλη μια περίπτωση που το θύμα έδωσε τα "κλειδιά του σπιτιού" αλλά κλασικά και όπως πάντα άλλωστε φταίνε οι κακιές τράπεζες που δε κάνουν τίποτα; Κάτι αντίστοιχο δηλαδή με το άλλο θέμα που έγινε και στικυ στη κατηγορία Internet? Περίπου , δεν έδωσε OTP τραπέζης αλλά κωδικό viber και απέκτησε πρόσβαση άλλο άτομο το οποίο όμως είχε κωδικούς (username/password) του τραπεζικού λογαριασμού . Είτε γνωστός του (το πιο πιθανό) , είτε τα είχε χύμα σε συνομιλίες στο viber . Μετά ήρθε το ΟΤΡ τραπέζης στον χακαρισμένο λογαριασμό και μπήκε ο άλλος μέσα Ίσως να πατούσε στο οτι για οποιαδήποτε συναλλαγή , έπρεπε να δουλεύει το push για έγκριση και όχι απλά ειδοποίηση Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2024 από korakios
andreaspe Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 40 λεπτά πριν, korakios είπε είτε τα είχε χύμα σε συνομιλίες στο viber Στο viber έχω παρατηρήσει εδώ και καιρό το "my notes". Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ (και δεν πρόκειται) αλλά ίσως κάποιος το χρησιμοποιεί για να αποθηκεύει υποτίθεται με ασφάλεια κωδικούς. Αν έχεις πρόσβαση στο λογαριασμό viber του θύματος, τότε πολύ απλά και εύκολα αποκτάς πρόσβαση και σε user/pass που τυχόν αποθήκευσες εκεί. 1
nikopoup Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί αλλά μάλλον είναι κενό ασφαλείας της εθνικής. Δεν έχω στην συγκεκριμένη τράπεζα λογαριασμό για να το δω αλλά στην Πειραιώς τουλάχιστον για να μην στείλει push notification ή μήνυμα πρέπει ο παραλήπτης να είναι περασμένος σαν αξιόπιστος (κάπως έτσι). Ένα άλλο σενάριο είναι να είχαν τους αριθμούς της κάρτας ( όχι από hack, όλα κρυπτογραφημενα στέλνονται) ίσως κάποιος που είχε έχει φυσική πρόσβαση στην κάρτα. Εκτός φυσικά αν βάζετε την κάρτα σε όποιο site να ναι.
Neptu Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 49 λεπτά πριν, korakios είπε Περίπου , δεν έδωσε OTP τραπέζης αλλά κωδικό viber και απέκτησε πρόσβαση άλλο άτομο το οποίο όμως είχε κωδικούς (username/password) του τραπεζικού λογαριασμού . Είτε γνωστός του (το πιο πιθανό) , είτε τα είχε χύμα σε συνομιλίες στο viber . Μετά ήρθε το ΟΤΡ τραπέζης στον χακαρισμένο λογαριασμό και μπήκε ο άλλος μέσα Ίσως να πατούσε στο οτι για οποιαδήποτε συναλλαγή , έπρεπε να δουλεύει το push για έγκριση και όχι απλά ειδοποίηση άρα ακόμα ένας παραπλανητικό τίτλος θέματος όπως οι clickbait τίτλοι των διάφορων ξεφτιλο-ενημερωτικών ιστοσελίδων. Διαβάζει ο κάθε άσχετος τώρα και θα νομίζει ότι μπορούν να τον χακάρουν μέσω του viber. Και ναι μπορούνε, ΑΝ το θυμα έχει κάνει τη βλακεία του. Μ αρέσει και το μόνο μέσω viber Spoiler σαν τη γιαγια μου που πήρε ένας δάνειο και έμπλεξε και μου έλεγε μακριά από δάνεια θα σου πάρουν το σπίτι όπως το πήραν από τον τάδε. Στο μυαλό της δάνειο=θα σου πάρουν το σπίτι. κανονικά οι op πρέπει να αλλάζουν τέτοιους τίτλους 11 λεπτά πριν, andreaspe είπε Στο viber έχω παρατηρήσει εδώ και καιρό το "my notes". Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ (και δεν πρόκειται) αλλά ίσως κάποιος το χρησιμοποιεί για να αποθηκεύει υποτίθεται με ασφάλεια κωδικούς. Αν έχεις πρόσβαση στο λογαριασμό viber του θύματος, τότε πολύ απλά και εύκολα αποκτάς πρόσβαση και σε user/pass που τυχόν αποθήκευσες εκεί. δε νομίζω να είναι τόσο εύκολο, πρέπει να γίνει συγχρονισμός ή να κατέβει το backup (αν υπάρχει). Εγω πχ σε λογαριασμό που είχα το backup off όταν εγκατέστησα πάλι το viber έχασα τις συνομιλίες. Οπότε αν κάποιος προσπαθούσε να βάλει το viber με τον αριθμό μου σε δική του συσκεύη δε θα έβλεπε καμια συνομιλία και φαντάζομαι ούτε τις σημειώσεις.
StamTheMan Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 7 ώρες πριν, Nikos_Anastas είπε Νομίζω δεν έχει κατανοηθεί αυτό. Γενικα πρεπει να φτιαξεις το υφος σου,ειδικα κατι χαρακτηρισμους που ειδα παραπανω. Δε μπορω να ακολουθησω τα σεντονια που γραφεις,πιστευω οτι κανεις εδω μεσα δε μπορει. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις