Moderators Malthador Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2 hours ago, loatki said: Το να κάνεις takeover ενα viber account είναι πιο εύκολο απο το να αποκτήσεις κυριότητα σε έναν αριθμό κινητού. Στην περίπτωση που συζητάμε δεν υπάρχει πιο εύκολος και πιο δύσκολος τρόπος, ένας είναι ο τρόπος: να σου δώσει το ίδιο το θύμα από μόνο του πρόσβαση στο λογαριασμό του. Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο να πούμε πάνω σε αυτό. 2 hours ago, loatki said: Σύμφωνα με το παράδειγμά σου (αλλαγή κινητού) ο κλέφτης θα έπρεπε να "καίει" ένα κινητό κάθε φορά που κλέβει ενα θύμα, καθώς η τράπεζα και πακιστανικό να είναι το κινητό θα το κάνει blacklist. Το ίδιο πράγμα ισχύει και στο Viber: είναι συνδεδεμένο με έναν αριθμό κινητού. Μόλις το μαυρίσει η τράπεζα, θα πρέπει να βρει άλλον αριθμό ο εγκληματίας. 2 hours ago, loatki said: Δεν έχει νόημα να το υπεραναλυουμε εφόσον δεν θέλεις να δείς την διαφορά απο μόνος σου, δεν προσπαθώ να αλλάξω την γνώμη κανενός εδω μέσα. Παρεμπιπτόντως αν βρείς κάποιο άρθρο που λέει να χρησιμοποιηούμε viber αντι SMS για OTP θα ήθελα να το διαβάσω, καθώς και αν ξέρεις κάποια ξένη τράπεζα που έχει viber για OTP. Γενικά μιλώντας, το Viber είναι πιο διαδεδομένο στην χώρα μας, στον υπόλοιπο δυτικό κόσμο χρησιμοποιούν περισσότερο το WhatsΑpp, που είναι το ίδιο πράγμα πάνω κάτω, από άποψη ασφάλειας, καθώς και σε αυτό υπάρχει το προτέρημα του end-to-end encryption που δεν προσφέρει το παραδοσιακό SMS. Διάφορα άρθρα με ένα πρόχειρο search: link link link link Είπα στο chatgpt να μου πει 20 τράπεζες εκτός Ελλάδας που χρησιμοποιούν Viber ή WhatsΑpp για OTP και μου απάντησε τις εξής: Spoiler 1. Raiffeisen Bank (Serbia) - Uses Viber to send transactional updates and account-related notifications. 2. Ukrsibbank (Ukraine) - Employs Viber for marketing messages and customer communication, including OTPs. 3. Commercial Bank of Ceylon (Sri Lanka) - Offers banking services via WhatsApp and Viber in multiple languages . 4. HDFC Bank (India) - Uses WhatsApp for OTP and transaction alerts. 5. ICICI Bank (India) - Provides OTPs and updates through WhatsApp. 6. Axis Bank (India) - Utilizes WhatsApp to deliver OTPs, transaction alerts, and customer service interactions. 7. Mashreq Bank (UAE) - Delivers OTPs via WhatsApp. 8. Standard Chartered (Various countries) - Supports WhatsApp for customer notifications and OTPs. 9. HSBC (Various countries) - Sends OTPs and updates through WhatsApp. 10. Barclays (UK) - Uses WhatsApp for various banking alerts, including OTPs. 11. Banco Santander (Spain) - Provides OTPs via WhatsApp for digital banking transactions. 12. BBVA (Spain) - Offers WhatsApp notifications, including OTPs. 13. ING (Netherlands) - Sends OTPs and alerts through WhatsApp. 14. Deutsche Bank (Germany) - Uses WhatsApp to communicate account updates and OTPs. 15. BNP Paribas (France) - Employs WhatsApp for secure banking communication, including OTPs. 16. KBC Bank (Belgium) - Provides OTPs and transaction alerts via WhatsApp. 17. ABN AMRO (Netherlands) - Uses WhatsApp for customer service and OTP delivery. 18. DBS Bank (Singapore) - Sends OTPs and other banking notifications via WhatsApp. 19. Citi Bank (Various countries) - Uses WhatsApp for secure banking communication and OTPs. 20. Bank of America (USA) - Supports OTP delivery through WhatsApp for enhanced security. Δεν έχω λογαριασμό σε κάποια από τις παραπάνω τράπεζες για να το επιβεβαιώσω, αλλά φαντάζομαι ότι για τις περισσότερες θα ισχύει. Ωστόσο, δεν καταλαβαίνω τι αποδεικνύει αυτό, γιατί πρέπει να το κάνουν και αλλοδαπές τράπεζες για να θεωρείται πρέπον ή ασφαλές; 3
loatki Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Προφανώς περίμενα τέτοια απάντηση για αυτό είπα αν δες θες να καταλάβεις την διαφορά δεν θα επιμείνω, ευχαριστώ για τον χρόνο σου.
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 4 minutes ago, loatki said: Προφανώς περίμενα τέτοια απάντηση για αυτό είπα αν δες θες να καταλάβεις την διαφορά δεν θα επιμείνω, ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα. 1
Nikos_Anastas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 7 hours ago, Malthador said: Στην περίπτωση που συζητάμε δεν υπάρχει πιο εύκολος και πιο δύσκολος τρόπος, ένας είναι ο τρόπος: να σου δώσει το ίδιο το θύμα από μόνο του πρόσβαση στο λογαριασμό του. Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο να πούμε πάνω σε αυτό. Το ίδιο πράγμα ισχύει και στο Viber: είναι συνδεδεμένο με έναν αριθμό κινητού. Μόλις το μαυρίσει η τράπεζα, θα πρέπει να βρει άλλον αριθμό ο εγκληματίας. Γενικά μιλώντας, το Viber είναι πιο διαδεδομένο στην χώρα μας, στον υπόλοιπο δυτικό κόσμο χρησιμοποιούν περισσότερο το WhatsΑpp, που είναι το ίδιο πράγμα πάνω κάτω, από άποψη ασφάλειας, καθώς και σε αυτό υπάρχει το προτέρημα του end-to-end encryption που δεν προσφέρει το παραδοσιακό SMS. Διάφορα άρθρα με ένα πρόχειρο search: link link link link Είπα στο chatgpt να μου πει 20 τράπεζες εκτός Ελλάδας που χρησιμοποιούν Viber ή WhatsΑpp για OTP και μου απάντησε τις εξής: Reveal hidden contents 1. Raiffeisen Bank (Serbia) - Uses Viber to send transactional updates and account-related notifications. 2. Ukrsibbank (Ukraine) - Employs Viber for marketing messages and customer communication, including OTPs. 3. Commercial Bank of Ceylon (Sri Lanka) - Offers banking services via WhatsApp and Viber in multiple languages . 4. HDFC Bank (India) - Uses WhatsApp for OTP and transaction alerts. 5. ICICI Bank (India) - Provides OTPs and updates through WhatsApp. 6. Axis Bank (India) - Utilizes WhatsApp to deliver OTPs, transaction alerts, and customer service interactions. 7. Mashreq Bank (UAE) - Delivers OTPs via WhatsApp. 8. Standard Chartered (Various countries) - Supports WhatsApp for customer notifications and OTPs. 9. HSBC (Various countries) - Sends OTPs and updates through WhatsApp. 10. Barclays (UK) - Uses WhatsApp for various banking alerts, including OTPs. 11. Banco Santander (Spain) - Provides OTPs via WhatsApp for digital banking transactions. 12. BBVA (Spain) - Offers WhatsApp notifications, including OTPs. 13. ING (Netherlands) - Sends OTPs and alerts through WhatsApp. 14. Deutsche Bank (Germany) - Uses WhatsApp to communicate account updates and OTPs. 15. BNP Paribas (France) - Employs WhatsApp for secure banking communication, including OTPs. 16. KBC Bank (Belgium) - Provides OTPs and transaction alerts via WhatsApp. 17. ABN AMRO (Netherlands) - Uses WhatsApp for customer service and OTP delivery. 18. DBS Bank (Singapore) - Sends OTPs and other banking notifications via WhatsApp. 19. Citi Bank (Various countries) - Uses WhatsApp for secure banking communication and OTPs. 20. Bank of America (USA) - Supports OTP delivery through WhatsApp for enhanced security. Δεν έχω λογαριασμό σε κάποια από τις παραπάνω τράπεζες για να το επιβεβαιώσω, αλλά φαντάζομαι ότι για τις περισσότερες θα ισχύει. Ωστόσο, δεν καταλαβαίνω τι αποδεικνύει αυτό, γιατί πρέπει να το κάνουν και αλλοδαπές τράπεζες για να θεωρείται πρέπον ή ασφαλές; Aναφέρεσαι σε τράπεζες που δίνουν την ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ να σου στείλουν otp μεσω whatsapp/viber με και δεν ειναι προεπιλγμένο, ούτε εικάζω μπορείς να το αλλάξεις χωρίς να χρειαστεί κάποια εκ νέου έγκριση όπως έγινε στην περίπτωση μου που είχα επιλέξει το sms. Με την λογική σου μπορεί να δύναται και η δυνατότητα να παραλείπτεις τα otp και να μπαίνεις κατευθείαν με credentials, δεν σημαίνει ότι αυτή είναι η προεπιλγμένη πολιτική της τράπεζας απλώς σου δίνει την δυνατότητα. Ξαναλέω δεν έδωσα ποτέ τα credentials της τράπεζας σε κάποιον τρίτο, δεν ξέρω πως ανακτήθηκαν και το όλο θέμα πρέπει να επικεντρώνεται εκέι, όχι στο viber που εκτός των όσων συνέβησαν το θεωρώ τραγική εφαρμογή για παμπολλους λόγους. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου από Nikos_Anastas 1
teot Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Δημοσ. 24 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, loatki είπε Ο κλέφτης δεν άλλαξε τον αριθμό κινητού του θύματος, πήρε πρόσβαση μέσω viber που είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί σε ταυτόχρονα σε πολλές συσκευές (και στη συνέχεια τον πέταξε εκτός viber) σε αντίθεση με έναν αριθμό κινητού που δουλεύει μόνο σε μια συσκευή (το κινητό). Για την ιστορία.... Απο το καλοκαίρι φέτος (δεν θυμάμαι αν ξεκίνησε Ιούλιο η Αύγουστο) η Πειραιώς στέλνει ΟΤΡ μονό σε viber που λειτουργεί στον αριθμό κινητού που έχει δηλωθεί. Μου είχε έρθει και ειδοποίηση αλλά το είδα και στην πράξη. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου από teot
Nikos_Anastas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 9 hours ago, Malthador said: Αυτό που παραβλέπεις είναι ότι δεν χρειαζόταν να έχει συνδεδεμένο το τραπεζικό του λογαριασμό με το Viber για να την πατήσει. Απλά έτυχε το OTP να το έχει συνδέσει στην εφαρμογή που συμπτωματικά χρησιμοποιούσε και για να επικοινωνεί με τους οικείους του. Θα μπορούσε να μην είχε καν Viber - η διαδικασία η ίδια παραμένει: Έστω ότι είμαι εγώ ένα κακόβουλος χάκερ που έχω βρει τους κωδικούς σου στην τράπεζα και το νούμερο του κινητού σου ή το λογαριασμό σου στο fb ή το nickname σου στο ινσόμνια. Μπαίνω στον τραπεζικό σου λογαριασμό, αλλάζω το κινητό σου με το κινητό μου και παράλληλα σου στέλνω μήνυμα ως «Μπαμπάς Polaki» και σου ζητάω να μου δώσεις το OTP που σου ήρθε στο κινητό σου με SMS/Viber/push/whatever (είναι αδιάφορος ο τρόπος που λαμβάνεις το OTP) για να ξεμπλοκάρω το ebanking μου. Μου το δίνεις πάνω στον πανικό της στιγμής, εγώ αλλάζω το κινητό στο ebanking σου και εσύ χαιρετάς τα λεφτά σου. Όλες οι τράπεζες σου δίνουν εναλλακτική σε κάθε κίνηση. Δεν χρειαζόταν να κάνεις κάτι approve με push, γιατί επιτόπου ο κακοποιός πάτησε «αποστολή κωδικού» ο οποίος ήρθε στο κινητό που ήδη είχε αλλάξει στο ebanking σου. Αυτό που λες είναι σωστό, δεν ρίχνω την ευθύνη στο viber αλλα στο πως απέκτησαν τα credentials μου γνωρίζοντας ότι αποκλείεται να έπεσα θύμα phising γιατί ακριβώς αν γινόταν αυτό θα ακολουθούσαν την διαδικασία που είπες και δεν θα έστελναν μπρόστα στο viber, πέρα από τους λόγους που εχω εξηγήσει προηγουμένως γιατί είναι σχεδόν απίθανο να ναι phising. 8 hours ago, Cyber_Spartacus said: Δεν καταλαβαίνω γιατι δεν βγαζουνε Authentication app η τραπεζες να τελειώσει η βλακια με τα otp κλπ το otp είναι το τελευταίο στην αλυσίδα της συγκεκριμένης απάτης, αυτό που με ενδιαφέρει είναι πως απέκτησαν πρόσβαση στα credentials. 1
nimik Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Εγώ θα υποπτευόμουν τον χώρο εργασίας σου πάντως ,ανέφερες ότι και συνάδελφοι σου έπεσαν θύματα ..
Nikos_Anastas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 8 hours ago, Arkin said: 6 σελιδες για κατι που προφανως φταιει ο ιδιος ο χρηστης. Δεν υπαρχει με εφαγαν τα χρηματα χωρις δικη μας συγκαταθεση τελος. Εδωσες OTP στους κλεφτες αλλος δινει κωδικους με phising φταιει ο ιδιος ο χρηστης. Δεν μπορουν να σε παρουν λεφτα με τιποτα εφοσον δεν δωσεις τιποτα. Ουτε viber φταιει ουτε κατι αλλο. Αντε με ειπε φιλη συγγενεις κτλ να του στειλεις ΟΤP εσυ γιατι να το δωσεις αμεσως? Περνεις τηλεφωνο λες με εστειλες να σου στειλω κατι? Οχι αιντε στελνουμε οτι μας ζητησουν που στο 100% οταν δουμε να μας ζητανε τετοιο κωδικο παντα ειναι κλεφτες. με όλο τον σεβασμό νομίζω δεν έχεις καταλάβει τι έχει παιχτεί stay out λοιπόν και άσε τις υποδείξεις για αλλού. Just now, nimik said: Εγώ θα υποπτευόμουν τον χώρο εργασίας σου πάντως ,ανέφερες ότι και συνάδελφοι σου έπεσαν θύματα .. δεν ήταν δικοί μου συνάδελφοι αλλά της μητέρας μου και όχι μόνο συνάδελφοι όπως είπα. Από τις δικές μου επαφές δεν κατάφεραν κανέναν γιατί δεν μιλάω σχεδόν ποτέ viber πέρα από την οικογένεια μου και το απενεργοποίησα με email μετά από λίγες μέρες. Ας μην μιλήσω για το support του viber. TΡΑΓΙΚΟ έκανε σχεδόν μια εβδομάδα να κλείσει τον λογαριασμό μετά απο αναρίθμητα mail και στο τέλος νομικές απειλές, ενώ έλαβαν από την αρχή τα αρχεία που ζητούσαν. 2
nikopoup Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 41 λεπτά πριν, teot είπε Για την ιστορία.... Απο το καλοκαίρι φέτος (δεν θυμάμαι αν ξεκίνησε Ιούλιο η Αύγουστο) η Πειραιώς στέλνει ΟΤΡ μονό σε viber που λειτουργεί στον αριθμό κινητού που έχει δηλωθεί. Μου είχε έρθει και ειδοποίηση αλλά το είδα και στην πράξη. Ισχύει αλλά αν μπλοκάρεις την τράπεζα στο viber σου έρχεται μέσω SMS.
makis269 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Δημοσ. 24 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Στις 21/10/2024 στις 11:06 ΜΜ, Nikos_Anastas είπε Πήραν τον λογαριασμό μου στο viber, έπειτα με κάποιον ανεξήγειτο τρόπο συνδέθηκαν στο ebanking μου με κωδικό και username μήπως μαζί με την πρόσβαση που τους έδωσες στο viber πήραν πρόσβαση και στο κινητό με κάποιο είδους trojan και διάβασαν τους αποθηκευμένους κωδικούς ? Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου από makis269
mariosnik_ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 13 λεπτά πριν, makis269 είπε μήπως μαζί με την πρόσβαση που τους έδωσες στο viber πήραν πρόσβαση και στο κινητό με κάποιο είδους trojan και διάβασαν τους αποθηκευμένους κωδικούς ? Και αυτό είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο. Κατά τα λοιπά, όσο και να αναλυθεί το θέμα δεν θα καταλήξει κάπου. Αν ο ts θέλει να διερευνήσει τι πιθανότητες έχει για να πάρει λεφτά πίσω ας ρωτήσει δικηγόρο, αν και δύσκολο. Το ότι σου ήρθε το μήνυμα από την μητέρα σου, είναι κάτι λογικό που μπορεί να σε παρασυρει να στείλεις, που να ξέρει ότι πίσω από την μητέρα του κρυβόταν ο απατεώνας. Αλλά εδώ και τόσα χρόνια όλες οι τράπεζες προειδοποιουν ότι δεν στέλνουμε ποτέ τέτοια στοιχεία και κωδικούς στον οποιονδήποτε. Στην θέση του θα είχα πάρει ένα τηλέφωνο την μητέρα μου να την ρωτήσω τι το θέλει το otp. Όσο για το viber και όλες αυτές τις εφαρμογές, υπάρχουν στοιχεία που δεν μου αρέσουν, αλλά εδώ δεν θα τα βάλω με το viber όσο με τις τράπεζες που το χρησιμοποιουν.
nhzt Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Εγώ σου λέω απλά, ότι όλα ξεκίνησαν απο το Degiro ή οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα επενδυτική ή crypto μπορεί να είχες χρησιμοποιήσει. Δεν φταίει ούτε το Viber (το οποίο είναι πράγματι διάτρητο), ούτε η τράπεζες που μαλλιασαν οι γλώσσες τους να μην δίνουμε κωδικούς ή εγκρίσεις που δεν γνωρίζουμε.
bilya Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Είμαι ο μόνος που δεν έχω καταλάβει πως ακριβώς έγινε η πρόσβαση στην τράπεζα μέσω viber κ έγιναν κι ολας στόχοι κ τρίτα ατομα? Πως το βλέπω, εφόσον δεν έδωσες credentials (να γίναν leak σχεδόν απίθανο), μήπως η μητέρα σου έφαγε phishing μέσω εταιρικού mail αφού οπως λες την πάτησαν κ συνάδελφοι της? Αλλιώς δεν γίνεται κ είναι ανούσιο να μιλάμε για αν φταίει το viber, το sms κτλπ. 4
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 9 hours ago, Nikos_Anastas said: Aναφέρεσαι σε τράπεζες που δίνουν την ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ να σου στείλουν otp μεσω whatsapp/viber με και δεν ειναι προεπιλγμένο, ούτε εικάζω μπορείς να το αλλάξεις χωρίς να χρειαστεί κάποια εκ νέου έγκριση όπως έγινε στην περίπτωση μου που είχα επιλέξει το sms. Με την λογική σου μπορεί να δύναται και η δυνατότητα να παραλείπτεις τα otp και να μπαίνεις κατευθείαν με credentials, δεν σημαίνει ότι αυτή είναι η προεπιλγμένη πολιτική της τράπεζας απλώς σου δίνει την δυνατότητα. Η Eurobank πάντως σου δίνει την επιλογή να απενεργοποιήσεις το OTP, το δοκίμασα μόλις. Δεν ξέρω πως γίνονται οι κινήσεις που απαιτούν 2FA σε αυτή την περίπτωση. Γίνονται χύμα, χωρίς να απαιτείται επιπλέον ασφάλεια; Μπορεί, αλλά δεν θα το ψάξω περαιτέρω στο λογαριασμό μου. Ωστόσο, για να αλλάξεις κινητό σου βγάζει το εξής: Δεν σε αφήνει να αλλάξεις αριθμό, εκτός κι αν πας σε κατάστημα. Ωστόσο: Όταν βάζεις τους κωδικούς σου σε νέο υπολογιστή ή αν έχεις καιρό να μπεις από την ίδια συσκευή, τότε ζητάει OTP για να σε αφήσει να προχωρήσεις (όπως η Alpha ζητάει σε κάθε login), επίσης το δοκίμασα μόλις. Συνεπώς, θα πρέπει να σου ζητήθηκαν δύο OTP's, ένα για να εγκαταστήσουν το Viber σε νέα συσκευή και ένα για να μπορέσουν να συνδεθούν με τα credentials σου στο ebanking της Eurobank. Εκεί θα πρέπει να εστιάσεις για να δεις αν έχει κάνει κάπου σφάλμα η τράπεζα και να κινηθείς αναλόγως. 9 hours ago, Nikos_Anastas said: Ξαναλέω δεν έδωσα ποτέ τα credentials της τράπεζας σε κάποιον τρίτο, δεν ξέρω πως ανακτήθηκαν και το όλο θέμα πρέπει να επικεντρώνεται εκέι, όχι στο viber που εκτός των όσων συνέβησαν το θεωρώ τραγική εφαρμογή για παμπολλους λόγους. Υπάρχουν 50 τρόποι που μπορεί να αποκτήθηκαν τα credentials σου, για τους 49 ευθύνεσαι ο ίδιος και για τον έναν ευθύνεται η τράπεζα. Αυτός ο ένας είναι να έγιναν leaked από την τράπεζα, ωστόσο είναι κάτι που δεν έχεις τρόπο να αποδείξεις. Γι' αυτό είναι προτιμότερο να επικεντρωθείς στο όποιο κενό ασφαλείας μπορεί να υπήρξε αφού αποκτήθηκαν οι κωδικοί σου. Το δεύτερο στάδιο αποδεικνύεται πιο εύκολα, μπορείς να ζητήσεις log με τις κινήσεις που έγιναν από την τράπεζα.
teot Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, Malthador είπε Η Eurobank πάντως σου δίνει την επιλογή να απενεργοποιήσεις το OTP, το δοκίμασα μόλις. Δεν ξέρω πως γίνονται οι κινήσεις που απαιτούν 2FA σε αυτή την περίπτωση. Γίνονται χύμα, χωρίς να απαιτείται επιπλέον ασφάλεια; Μπορεί, αλλά δεν θα το ψάξω περαιτέρω στο λογαριασμό μου. Σου επιτρέπει να απενεργοποιήσεις το OTP αλλά δεν προχωράνε οι συναλλαγές που απαιτείται ΟΤΡ ... το είχα δοκιμάσει παλιότερα. 4 ώρες πριν, Malthador είπε Όταν βάζεις τους κωδικούς σου σε νέο υπολογιστή ή αν έχεις καιρό να μπεις από την ίδια συσκευή, τότε ζητάει OTP για να σε αφήσει να προχωρήσεις (όπως η Alpha ζητάει σε κάθε login), επίσης το δοκίμασα μόλις. Συνεπώς, θα πρέπει να σου ζητήθηκαν δύο OTP's, ένα για να εγκαταστήσουν το Viber σε νέα συσκευή και ένα για να μπορέσουν να συνδεθούν με τα credentials σου στο ebanking της Eurobank. Επειδή έχω ebanking Eurobank που μπαίνω πολύ σπάνια και κάποιες φορές απο διαφορετικό υπολογιστή και πάντα απο ιδιωτική περιήγηση δεν μου έχει ζητήσει ποτέ να βάλω ΟΤΡ για να προχωρήσω.... σε αντίθεση με την Εθνική που λόγω ιδιωτικής περιήγησης πρέπει πάντα να βάλω κωδικό ΟΤΡ για να μπώ στο ebanking 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις