Προς το περιεχόμενο

Νέο Gaming Pc + οθόνη 1440p ~2000€

konik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, teohokage είπε

οκ εσύ ξέρεις πάντως εγώ 300 ευρώ για ips δεν θα έδινα. αλλά την οθόνη σου τημ βλέπω στα 269 γιατί εσύ τημ παίρνεις 310??  ακόμα και ο Κωτσόβολος 299 την πουλάει 

Είναι με δόσεις γι'αυτό μου βγαίνει στο σύνολο για 12 δόσεις +65€ για όλα μαζί , αμελητέο ποσο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 ώρες πριν, konik είπε

Έχει μια διαφορά,στα 2000 το build είναι κομπλέ με οθόνη,ενώ με 7800x3d και rx 7900 xt την απλή pulse και χωρίς rgb φανφάρες κτλ μόνο το κουτί χωρίς οθόνη βγαίνει 2000€.Αυτο το build αν δεις το έχω φτιάξει σε φίλο μου σε άλλο θέμα.Σαφως είναι καλύτερο δεν αντιλέγω αλλά αν πήγαινα σε τέτοιο build δε θα πήγαινα σε απλή ips 1440p 27 αλλά σε wide 34 3840χ1440p που δεν έχω τον χώρο να την βάλω κι επίσης μια καλή oled κιοχι VA πηγαίνει στο 800€+ μόνο η οθόνη.

Αν μου ελεγες οτι στα 2000€ ηθελες να βαλεις OLED εγω μια χαρα θα σου ελεγα τι build σε παιρνει να βαλεις γιατι και η οθονη ουσιαστικα performance investment ειναι.  Βγαλε την οθονη σου λοιπον απ το build. Φτιαχνεις 1700€ που θα εχει το gaming performance συστηματος 1350 ευρω (αν παμε σε ΑΜ5 γιατι αν πηγαιναμε σε ΑΜ4 θα βλεπαμε οτι το συστημα σου εχει χειροτερο performance απο συστημα 1250€). Με λιγα λογια θα μπορουσες και να στησεις το ιδιο performance με OLED 27αρα 1440p 240Hz οθονη των 600-700€. 

Οποτε εδω αν περιμενεις να συμφωνησουμε οτι το build σου αξιζει και δεν χρειαζεται αλλαγες οκ. Να ζησεις να το χαρεις, μια χαρα PC ειναι, πληρωνεις ομορφια του PC σε μεγαλο βαθμο αντι για performance και πληρωνεις και performance σε σημεια που ειναι ασχετα με τη χρηση σου. Γουστα ειναι αυτα.

Εγω προτιμω να χτισω ενα (και παλι ομορφο) απλο black and white build και να ξεζουμησω performance και οθονη εκτος αν ανεβω σε χρηματα και πηγαινω σε PC των 2500+ που τοτε αρχιζει να εχει νοημα να κοιτας εμφανιση γιατι στα 2500 εχεις βαλει 7800x3D και 4080 Super και το μονο performance upgrade απεχει 1000€ συν για 4090. 

Αλλοι προτιμανε να κοιτανε τον πυργο και να τους σηκωνεται περισσοτερο απ οτι τους νοιαζει αυτο που βλεπουν στην οθονη απο ποιοτητα οθονης/γραφικων/fps κλπ. Γουστα ειναι. Παρτο χτιστο να το ευχαριστηθεις. 

• Like 1

Στις 27/10/2024 στις 9:49 ΠΜ, Babis_allos είπε

Αν μου ελεγες οτι στα 2000€ ηθελες να βαλεις OLED εγω μια χαρα θα σου ελεγα τι build σε παιρνει να βαλεις γιατι και η οθονη ουσιαστικα performance investment ειναι.  Βγαλε την οθονη σου λοιπον απ το build. Φτιαχνεις 1700€ που θα εχει το gaming performance συστηματος 1350 ευρω (αν παμε σε ΑΜ5 γιατι αν πηγαιναμε σε ΑΜ4 θα βλεπαμε οτι το συστημα σου εχει χειροτερο performance απο συστημα 1250€). Με λιγα λογια θα μπορουσες και να στησεις το ιδιο performance με OLED 27αρα 1440p 240Hz οθονη των 600-700€. 

Οποτε εδω αν περιμενεις να συμφωνησουμε οτι το build σου αξιζει και δεν χρειαζεται αλλαγες οκ. Να ζησεις να το χαρεις, μια χαρα PC ειναι, πληρωνεις ομορφια του PC σε μεγαλο βαθμο αντι για performance και πληρωνεις και performance σε σημεια που ειναι ασχετα με τη χρηση σου. Γουστα ειναι αυτα.

Εγω προτιμω να χτισω ενα (και παλι ομορφο) απλο black and white build και να ξεζουμησω performance και οθονη εκτος αν ανεβω σε χρηματα και πηγαινω σε PC των 2500+ που τοτε αρχιζει να εχει νοημα να κοιτας εμφανιση γιατι στα 2500 εχεις βαλει 7800x3D και 4080 Super και το μονο performance upgrade απεχει 1000€ συν για 4090. 

Αλλοι προτιμανε να κοιτανε τον πυργο και να τους σηκωνεται περισσοτερο απ οτι τους νοιαζει αυτο που βλεπουν στην οθονη απο ποιοτητα οθονης/γραφικων/fps κλπ. Γουστα ειναι. Παρτο χτιστο να το ευχαριστηθεις. 

Πιστεύεις ότι αυτό είναι καλύτερο?Στα 1440p θα έχω bottleneck?Με γνώμονα ότι σε οθόνη θα μείνω στην ίδια απλά θα την αγοράσω έξτρα lg 27gs75q

Screenshot_2024-10-28-23-35-01-162_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2024-10-28-23-35-10-304_com.android.chrome.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...