Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
58 minutes ago, stark said:

Όντως πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά περί USB 3.0 κλπ.
Σχεδόν αισθάνομαι τυχερός που το 4040 μου έχει μια USB 3.0 και μια USB 2.0. 
Μου δημιουργεί πάντως μεγάλη απορία που (νεότερα μοντέλα όπως) το 4050 έχει μόνο μία USB και είναι 2.0, ενώ και στο 4060 έβαλαν μόνο μια (αλλά τουλάχιστον είναι USB 3.0).

Γενικά διαβάζω ότι οι USB θύρες στα Fritz είναι αρκετά αργές. Κάποιοι θεωρούν ότι αυτό συμβαίνει και λόγω αργών CPU.
Κρίμα μια εταιρεία με τόσο καλό όνομα και απίστευτο support (με updates για πολλά χρόνια, ακόμα και σε παλιές συσκευές) να κάνει "περικοπές" που τελικά σαμποτάρουν τις - κατά τ' άλλα - ωραίες συσκευές τους.

Τέλος, δεν ξέρω και πόσοι την έχουν πατήσει με το Fritz!OS 8.0 που σε αρκετά modem / routers έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα με συνεχείς διακοπές, κλπ.

p.s. Θα ήθελα πολύ το επόμενο PC μου να είναι MiniPC και ό,τι extra έχω σε HDD να είναι πάνω στο Fritz router μου, αλλά φοβάμαι ότι ίσως απογοητευτώ με την ταχύτητα προσπέλασης / ανάγνωσης / εγγραφής, όταν θα πρόκειται για πιο συχνή χρήση αυτών των σκληρών δίσκων. Προς το παρόν έχω πάνω του σκληρούς με ταινίες / tv series για streaming (μέσω SMB) και γι' αυτή τη χρήση είναι ΟΚ.

τα fritz δεν φτιαχτηκαν για επιδοσεις στους σκληρους. Απλα κανει και το Nas. και γενικα η χρηση ενος router δεν ειναι να βαλεις πανω εναν usb δισκο. και σκεψου οτι και το ποσοστο που θα τις κανει Use δεν ειναι τοσο μεγαλο. για το Fritz!os 8 σιγουρα θα υπαρξουν bugs οποτε εκει θελει υπομονη μεχρι να φτιαχτουν. σιγουρα ειναι παντα καλυτερη λυση να ειναι οι δισκοι σε ενα Pc και το Pc πανω στο router με ethernet. εδω βλεπεις φτηνα Nas οπως κατι wd να βγαζουν χαλια επιδοσεις .αλλο τοσο να ζητας τερμα επιδοσεις απο ενα router. θα ανεβαζε το κοστος και του υπολοιπου hardware για να πετυχει τα μεγιστα.καλυτερη cpu,παραπανω μνημη κτλ.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...