User9922 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Καλησπέρα σας. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που όταν δώσω πρόσωπο να μου τι βρει; Η να με που ίσως βρίσκεται; Πχ ένας συμμαθητης μου πριν χρόνια είναι στην Ιταλία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, User9922 είπε Καλησπέρα σας. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που όταν δώσω πρόσωπο να μου τι βρει; Η να με που ίσως βρίσκεται; Πχ ένας συμμαθητης μου πριν χρόνια είναι στην Ιταλία. Google Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos00 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Αποκλείεται !!! Προς το παρόν μόνο στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Εχουμε στη cia αλλα δε μπορω να σου στειλω Link. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
killer76 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Αυτό που λες δεν γίνεται φίλε. Κάτι που να ανεβάσεις εικόνα και να σου πει αν βρίσκεται σε κάποιο site και λοιπά είναι ή από την αναζήτηση εικόνων google ή από το tineye Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Στις 21/10/2024 στις 3:40 ΜΜ, User9922 είπε Καλησπέρα σας. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που όταν δώσω πρόσωπο να μου τι βρει; Η να με που ίσως βρίσκεται; Πχ ένας συμμαθητης μου πριν χρόνια είναι στην Ιταλία. Με το όνομα googleαρισμα πιο εύκολο,facebook linkedin . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα