ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΜΠΟΥ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Dr_Pepper είπε Πλάκα έχεις Φίλε είσαι για δικαστική συμπαράσταση - σου αναφέρουν τόσα άτομα τι είναι κ πως λειτουργεί ένα etf αφού από τα γραφόμενα σου προκύπτει πλήρη άγνοια κ εξακολουθείς να πουλάς πνεύμα. Μάθε παρεπιμπτοντως απλά πραγματάκια πρώτα όπως το πως γράφεται το όνομα μου (Φίλιππος κ όχι Φιλλιπος) κ μετά ξεκινά τις αναλύσεις για την πορεία των μετοχών επενδυτή από τα Lidl. Άσχημο να σε φτύνουν κ να νομίζεις ότι βρέχει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Pepper Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΜΠΟΥ είπε Φίλε είσαι για δικαστική συμπαράσταση - Edit: Α οκ υπάρχει τελικά ο όρος λάθος μου, εσύ απο που τον ξέρεις έχει τύχει να την χρειάζεσαι; 30 λεπτά πριν, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΜΠΟΥ είπε γράφεται το όνομα μου (Φίλιππος κ όχι Φιλλιπος) Το άλλο πως είναι Τόμπου ή Τομπού; Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου από Dr_Pepper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΜΠΟΥ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Edit: Α οκ υπάρχει τελικά ο όρος λάθος μου, εσύ απο που τον ξέρεις έχει τύχει να την χρειάζεσαι; Το άλλο πως είναι Τόμπου ή Τομπού; 22 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Edit: Α οκ υπάρχει τελικά ο όρος λάθος μου, εσύ απο που τον ξέρεις έχει τύχει να την χρειάζεσαι; Το άλλο πως είναι Τόμπου ή Τομπού; Εννοείται ότι υπάρχει ο όρος αλλά επειδή έχεις γενικότερα πλήρη άγνοια ακόμα κ σε θέματα ορθογραφίας δημοτικού δεν περίμενα να τον ξέρεις - ως δικηγόρος έχω θέσει διάφορα άτομα σαν κ σενα στο καθεστώς, έχεις όλα τα χαρακτηριστικά κ μάλιστα για πλήρη δικαστική συμπαράσταση. Καληνύχτα dr pippa (με τόσες που έχεις πει στη θέση σου θα το άλλαζα) Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου από ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΜΠΟΥ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Pepper Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΜΠΟΥ είπε Εννοείται ότι υπάρχει ο όρος αλλά επειδή έχεις γενικότερα πλήρη άγνοια ακόμα κ σε θέματα ορθογραφίας δημοτικού δεν περίμενα να τον ξέρεις - ως δικηγόρος έχω θέσει διάφορα άτομα σαν κ σενα στο καθεστώς, έχεις όλα τα χαρακτηριστικά κ μάλιστα για πλήρη δικαστική συμπαράσταση. Καληνύχτα dr pippa (με τόσες που έχεις πει στη θέση σου θα το άλλαζα) Λολ αυτός που δεν μπορεί να διαβάσει ειναι δικηγόρος; ε τι πιο φυσιολογικό, γιαυτό τύποι σαν τον Σώρρα δικαιώνονται στα ελληνικά δικαστήρια 😆🤣 Άσε δε η πολυετής κωλυσιεργία θα πρέπει να περάσουν χρόνια για να γίνει κάτι είναι επειδή τα διαβάζετε ξανά και ξανά; Μάλλον ειναι σαν τους γιατρούς και τον γραφικό τους χαρακτήρα εσείς θα το έχετε με την ανάγνωση Τέσπα πλάκα κάνω εννοείται ότι πιστεύω το θέμα περιορίζεται σε εσένα και όχι γενικά όλους όσοι ασχολούνται με την νομική Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου από Dr_Pepper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου πωωωω φαντασου ολη αυτη η μα......"συζητηση" να ειχε γινει σε καποιο τοπικ που παρακολουθω....ευτυχως το ειδα παρασκευη και δεν υπαρχουν αλλα εγκεφαλικα κυτταρα να καψω θα ειχα πεθανει σιγουρα, εντομεταξυ η ιδια η Ν26 εχει κατι να προσφερει που να τη διαχωριζει απο τις τοσες αλλες? σορρυ που απανταω στο αρχικο θεμα ετσι?! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα