Προς το περιεχόμενο

Η N26 λανσάρει υπηρεσία αγορών μετοχών και ETFs στην Ελλάδα και 11 νέες ευρωπαϊκές αγορές

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, Dr_Pepper είπε

Πλάκα έχεις :P 

Φίλε είσαι για δικαστική συμπαράσταση - σου αναφέρουν τόσα άτομα τι είναι κ πως λειτουργεί ένα etf αφού από τα γραφόμενα σου προκύπτει πλήρη άγνοια κ εξακολουθείς να πουλάς πνεύμα. Μάθε παρεπιμπτοντως απλά πραγματάκια πρώτα όπως το πως γράφεται το όνομα μου (Φίλιππος κ όχι Φιλλιπος) κ μετά ξεκινά τις αναλύσεις για την πορεία των μετοχών επενδυτή από τα Lidl. Άσχημο να σε φτύνουν κ να νομίζεις ότι βρέχει 

• Haha 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΜΠΟΥ είπε

Φίλε είσαι για δικαστική συμπαράσταση -

Edit: Α οκ υπάρχει τελικά ο όρος λάθος μου, εσύ απο που τον ξέρεις έχει τύχει να την χρειάζεσαι; 

30 λεπτά πριν, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΜΠΟΥ είπε

γράφεται το όνομα μου (Φίλιππος κ όχι Φιλλιπος)

Το άλλο πως είναι Τόμπου ή Τομπού;

Επεξ/σία από Dr_Pepper

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Edit: Α οκ υπάρχει τελικά ο όρος λάθος μου, εσύ απο που τον ξέρεις έχει τύχει να την χρειάζεσαι; 

22 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Εννοείται ότι υπάρχει ο όρος αλλά επειδή έχεις γενικότερα πλήρη άγνοια ακόμα κ σε θέματα ορθογραφίας δημοτικού δεν περίμενα να τον ξέρεις - ως δικηγόρος έχω θέσει διάφορα άτομα σαν κ σενα στο καθεστώς, έχεις όλα τα χαρακτηριστικά κ μάλιστα για πλήρη δικαστική συμπαράσταση. Καληνύχτα dr pippa (με τόσες που έχεις πει στη θέση σου θα το άλλαζα)

Επεξ/σία από ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΜΠΟΥ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΜΠΟΥ είπε

Εννοείται ότι υπάρχει ο όρος αλλά επειδή έχεις γενικότερα πλήρη άγνοια ακόμα κ σε θέματα ορθογραφίας δημοτικού δεν περίμενα να τον ξέρεις - ως δικηγόρος έχω θέσει διάφορα άτομα σαν κ σενα στο καθεστώς, έχεις όλα τα χαρακτηριστικά κ μάλιστα για πλήρη δικαστική συμπαράσταση. Καληνύχτα dr pippa (με τόσες που έχεις πει στη θέση σου θα το άλλαζα)

Λολ αυτός που δεν μπορεί να διαβάσει ειναι δικηγόρος; ε τι πιο φυσιολογικό, γιαυτό τύποι σαν τον Σώρρα δικαιώνονται στα ελληνικά δικαστήρια 😆🤣 Άσε δε η πολυετής κωλυσιεργία θα πρέπει να περάσουν χρόνια για να γίνει κάτι είναι επειδή τα διαβάζετε ξανά και ξανά;   Μάλλον ειναι σαν τους γιατρούς και τον γραφικό τους χαρακτήρα εσείς θα το έχετε με την ανάγνωση :P 

Τέσπα πλάκα κάνω εννοείται ότι πιστεύω το θέμα περιορίζεται σε εσένα και όχι γενικά όλους όσοι ασχολούνται με την νομική :P 

Επεξ/σία από Dr_Pepper

πωωωω φαντασου ολη αυτη η μα......"συζητηση" να ειχε γινει σε καποιο τοπικ που παρακολουθω....ευτυχως το ειδα παρασκευη και δεν υπαρχουν αλλα εγκεφαλικα κυτταρα να καψω θα ειχα πεθανει σιγουρα,

εντομεταξυ η ιδια η Ν26 εχει κατι να προσφερει που να τη διαχωριζει απο τις τοσες αλλες? σορρυ που απανταω στο αρχικο θεμα ετσι?!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...