Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως εγραψε και κάποιος άλλος, για να έχεις κάνει ανανέωση τον τελευταίο μήνα (πάνω κατω) σημαίνει πως έχεις και δεδομένα (ενδεχομένως και αρκετά). Κλάιν μαιν κοινώς. Βάλε για όσους έχουν κάνει ανανέωση από 1/9 να πω ναι είναι προσφορά (ή μομφή είναι προς την cosmote όχι προς τον Eduardo) 

• Like 2
Δημοσ.

Χωρίς να έχω καμία διάθεση (προφανώς) να υπερασπιστώ την Cosmote, τέτοιου είδους προσφορές συνήθως αποσκοπούν σε αυτούς που θα κάνουν κάποιο ταξιδάκι οπότε θα βρίσκονται εκτός Wi-Fi για να μην ξοδέψουν τα υπόλοιπα δεδομένα του πακέτου τους στο συγκεκριμένο 3ήμερο.

• Like 4
Δημοσ.
4 hours ago, JohnnyX said:

Όπως εγραψε και κάποιος άλλος, για να έχεις κάνει ανανέωση τον τελευταίο μήνα (πάνω κατω) σημαίνει πως έχεις και δεδομένα (ενδεχομένως και αρκετά). Κλάιν μαιν κοινώς. Βάλε για όσους έχουν κάνει ανανέωση από 1/9 να πω ναι είναι προσφορά (ή μομφή είναι προς την cosmote όχι προς τον Eduardo) 

Και να κανεις κάθε μήνα ανανεωση....αλλιώς θα στα κλέψουν. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Sadako είπε

Χωρίς να έχω καμία διάθεση (προφανώς) να υπερασπιστώ την Cosmote, τέτοιου είδους προσφορές συνήθως αποσκοπούν σε αυτούς που θα κάνουν κάποιο ταξιδάκι οπότε θα βρίσκονται εκτός Wi-Fi για να μην ξοδέψουν τα υπόλοιπα δεδομένα του πακέτου τους στο συγκεκριμένο 3ήμερο.

Θα κάνω ταξιδάκι αλλά έχω αρκετά. Και φαντάσου έχω να ανανεώσω από αρχες Σεπτέμβριου. Ότι πάρεις καλό είναι, αλλά όπως είπα αν ήθελε η Cosmote να το κάνει κανονική προσφορά τουλάχιστον έπρεπε να βάλει από 1/9

Δημοσ.
14 ώρες πριν, koslol8 είπε

Μπορούμε να ενεργοποιήσουμε την προσφορά με αποστολή κάποιου μηνύματος και όχι μέσω της εφαρμογής;

Και για συμβόλαια το ΑΠΕΡ3 στο 1256.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...