james01gr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου αφού υπάρχουν ακόμη συνδρομές που μοιράζονται, είναι απόλυτα λογικό να χτυπάνε δίωρα κατά ΜΟ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyanBlue Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 7 ώρες πριν, blacckvodka είπε Αφιερώνω μια ώρα την ημέρα στο ψάξιμο, δε βρίσκω τίποτα και μετά ανοίγω cosmote tv. Για να κερδίζω χρόνο, σταμάτησα το ψάξιμο και πάω κατευθείαν Cosmote TV. 😛 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athns Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Μόνο εμενα μου φαίνεται αρκετός χρόνος το δίωρο ?Μιλαει για μέσο όρο,προφανώς δε μπαινει ο κόσμος κάθε μέρα,άρα όταν το κάνει δεν ειναι μόνο για ψάξιμο.Και εννοείται πως αξίζει η συνδρομή με αυτά τα νούμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 12 ώρες πριν, UnderZer0 είπε Να πω την αλήθεια, μετά απο 6 χρόνια συνδορμή αυτός ή ο επόμενος μήνας μάλλον θα είναι και το τελευταίος. Άν έχει κάτι καλό να δω θα το βρώ στα γνωστά σκοτεινά μέρη 6 χρόνια; Και το σκέφτεσαι ακόμα; Περίμενε λίγο ακόμα. Κάτι καλό θα βάλει.😄 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 5-6 χρόνια το έχω (σε εξευτελιστικη τιμή) και πρέπει να έχω δει 2-3 σειρές και 1-2 ταινίες. Για 1-2€ το μήνα ίσως αξίζει για παιδικά Το disney για 0,3€ το μήνα αντίστοιχα Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου από adi32 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afragorn Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Αντί ο καταναλωτής να την τιμωρεί για τις τακτικές της, την επιβραβεύει... Παραμένει η μόνη υπηρεσία που για να βλέπεις 4Κ, πρέπει να έχεις το ακριβότερο πακέτο, αλλιώς έχεις 1080 ή 720 λες και βλέπεις ΑΝΤ1... Έχει τραγικό περιεχόμενο χωρίς πρωτοτυπία και κάνει επιτυχία μόνο με καμιά αληθινή ιστορία (βλέπε Dhammer, Monsters) ή remakes... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alani13 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 17 ώρες πριν, koutsis είπε Πως φαίνεται οτι είσαι κάτω των 25 ! 🤣 Κάτω των 55 είμαι. Τα καλύτερα γκολάκια πέφτουν όσο εσείς κοιμάστε. Ευχαριστώ. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 22 hours ago, Alani13 said: Προσωπικά μπαίνω σπίτι μετά τις 00.00 - 01.00 Δε καταλαβαίνω την ερώτηση σου. Κάνε μια βόλτα στους δρόμους... Πέρνα από συνοικίες και θα τους βρεις. Είσαι αλάνι, 13 χρονών? Εμείς οι ενήλικες, που έχουμε ένα πράγμα που λέγεται δουλειά, παιδιά και υποχρεώσεις, μετά τις 9 είμαστε σπίτι. Ξενέρωτα πράγματα, θα τα μάθεις και εσύ εν καιρώ. 5 hours ago, Alani13 said: Κάτω των 55 είμαι. Τα καλύτερα γκολάκια πέφτουν όσο εσείς κοιμάστε. Ευχαριστώ. 55 μηνών? Δύσκολο. Τώρα για ποιό λόγο να πρέπει να ξενυχτάς για γκολάκια, αυτό είναι δικό σου θέμα. Ένας ενήλικας που έχει το δικό του χώρο, και κυρίως το χρόνο και την καλή παρέα, βάζει γκολάκια σε πιό λογικές ώρες. Το μόνο πρόβλημα είναι να επιλέξεις μεταξύ FIFA και Pro Evo γιατί καμιά φορά η παρέα δεν συμφωνεί. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alani13 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 34 λεπτά πριν, panther_512 είπε Είσαι αλάνι, 13 χρονών? Εμείς οι ενήλικες, που έχουμε ένα πράγμα που λέγεται δουλειά, παιδιά και υποχρεώσεις, μετά τις 9 είμαστε σπίτι. Ξενέρωτα πράγματα, θα τα μάθεις και εσύ εν καιρώ. 55 μηνών? Δύσκολο. Τώρα για ποιό λόγο να πρέπει να ξενυχτάς για γκολάκια, αυτό είναι δικό σου θέμα. Ένας ενήλικας που έχει το δικό του χώρο, και κυρίως το χρόνο και την καλή παρέα, βάζει γκολάκια σε πιό λογικές ώρες. Το μόνο πρόβλημα είναι να επιλέξεις μεταξύ FIFA και Pro Evo γιατί καμιά φορά η παρέα δεν συμφωνεί. Ωραία άκου και αυτό για να φτάσεις να κάνεις οικογένεια με κάποια, πρώτα τα έχετε βρει μεταξύ σας. Αυτό είναι χαλαρά 6-7-8 καμένα χρονάκια στα ποτάκια τις διακοπές και τα μπαράκια. Άλλη ηλικία έχεις. Άλλη έχω. Τώρα αν προχώρισες με κάποια άγνωστη και δεν έκατσες να την γνωρίσεις πρώτα... πολλά τα ρίσκα ρε αδερφέ. Δε σε λυπάσαι καθόλου; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 18 hours ago, Alani13 said: Ωραία άκου και αυτό για να φτάσεις να κάνεις οικογένεια με κάποια, πρώτα τα έχετε βρει μεταξύ σας. Αυτό είναι χαλαρά 6-7-8 καμένα χρονάκια στα ποτάκια τις διακοπές και τα μπαράκια. Άλλη ηλικία έχεις. Άλλη έχω. Τώρα αν προχώρισες με κάποια άγνωστη και δεν έκατσες να την γνωρίσεις πρώτα... πολλά τα ρίσκα ρε αδερφέ. Δε σε λυπάσαι καθόλου; Μάλιστα. Θα φάς 6-8 χρόνια στα ποτάκια τις διακοπές και στα μπαράκια, κατά προτίμηση μεταξύ 00:00 και 01:00 για γκολάκι, για να τα βρείς με το άλλο σου μισό. Η απόλυτη συνταγή της επιτυχίας. Και αν μετά από 6 χρόνια σε αφήσει ή την αφήσεις? Μετά άλλα 6 χρονάκια με νέο αμόρε? Εκεί που γελάνε και οι πέτρες είναι όταν θα είσαι σίγουρος ότι βρήκες τη γυναίκα της ζωής σου, την παντρευτείς και μετά κάνεις παιδιά! Λοιπόν κοίτα τί να κάνεις: Απόλαυσε τα καλά της ηλικίας σου, παίξε όση μπάλα θέλεις και άσε τις πολλές φιλοσοφίες. Εκεί που είμαστε θα έρθεις πρίν κάν το καταλάβεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alani13 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, panther_512 είπε Μάλιστα. Θα φάς 6-8 χρόνια στα ποτάκια τις διακοπές και στα μπαράκια, κατά προτίμηση μεταξύ 00:00 και 01:00 για γκολάκι, για να τα βρείς με το άλλο σου μισό. Η απόλυτη συνταγή της επιτυχίας. Και αν μετά από 6 χρόνια σε αφήσει ή την αφήσεις? Μετά άλλα 6 χρονάκια με νέο αμόρε? Εκεί που γελάνε και οι πέτρες είναι όταν θα είσαι σίγουρος ότι βρήκες τη γυναίκα της ζωής σου, την παντρευτείς και μετά κάνεις παιδιά! Λοιπόν κοίτα τί να κάνεις: Απόλαυσε τα καλά της ηλικίας σου, παίξε όση μπάλα θέλεις και άσε τις πολλές φιλοσοφίες. Εκεί που είμαστε θα έρθεις πρίν κάν το καταλάβεις. Αυτά τα κάνεις με το άλλο σου μισό. Κάτι έχασες ή χάθηκε στο translation απλά. Όλοι μετά τα 5-6 χρονάκια σχεδόν παντρεμένοι είναι και μένουν απλά τα τυπικά που παίρνουν 1-2 χρονάκια ακόμα. Τώρα αν μου κάτσει το 1% εξαίρεση. Ε θα το λουστώ. Συνήθως οι σχέσεις συμφερόντων (καλό γαμήση κλπ κρατάνε 1-2 άντε 3 χρόνια) μετά περνάνε τα μέλια και πέρνει ο καθένας το δρόμο του. Άποψη μου όλα αυτά και no offence. Κουβέντα κάνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου On 23/10/2024 at 15:58, Alani13 said: Αυτά τα κάνεις με το άλλο σου μισό. Κάτι έχασες ή χάθηκε στο translation απλά. Όλοι μετά τα 5-6 χρονάκια σχεδόν παντρεμένοι είναι και μένουν απλά τα τυπικά που παίρνουν 1-2 χρονάκια ακόμα. Τώρα αν μου κάτσει το 1% εξαίρεση. Ε θα το λουστώ. Συνήθως οι σχέσεις συμφερόντων (καλό γαμήση κλπ κρατάνε 1-2 άντε 3 χρόνια) μετά περνάνε τα μέλια και πέρνει ο καθένας το δρόμο του. Άποψη μου όλα αυτά και no offence. Κουβέντα κάνουμε. Τα φιλοσοφησες όλα βλέπω. Έζησες λίγα πράγματα. Θα μεγαλώνεις και θα μαθαίνεις. Είναι αναπόφευκτο. Να περνάς καλά και αν είναι να κρατήσεις ένα πράγμα από αυτή τη συζήτηση κράτα αυτό : Οι άνθρωποι αλλάζουμε με το πέρας του χρόνου. Αλλάζουν τα θέλω και οι ανάγκες μας. Γιαυτό οι έρωτες και οι αγάπες δεν κρατάνε για πάντα. Μόνο η αγάπη του γονιού προς το παιδί μένει αναλλοίωτη . Όλα τα άλλα πάνε και έρχονται ανάλογα με το πως φυσάει ο άνεμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alani13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, panther_512 είπε Τα φιλοσοφησες όλα βλέπω. Έζησες λίγα πράγματα. Θα μεγαλώνεις και θα μαθαίνεις. Είναι αναπόφευκτο. Να περνάς καλά και αν είναι να κρατήσεις ένα πράγμα από αυτή τη συζήτηση κράτα αυτό : Οι άνθρωποι αλλάζουμε με το πέρας του χρόνου. Αλλάζουν τα θέλω και οι ανάγκες μας. Γιαυτό οι έρωτες και οι αγάπες δεν κρατάνε για πάντα. Μόνο η αγάπη του γονιού προς το παιδί μένει αναλλοίωτη . Όλα τα άλλα πάνε και έρχονται ανάλογα με το πως φυσάει ο άνεμος. Ούτε καν Το παιδί σου τρώει από το χρόνο σου και από αυτά που θες να κάνεις. Σκέψου λίγο. Στα 18 για να μη πω στα 15 τρώει μετάθεση στο δικό του σπίτι και καλή του τύχη. Φυσικά θα μιλάτε αλλά μεγάλωσε έχει τις δικές του ευθύνες ήδη. ☺️ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα