Προς το περιεχόμενο

Οι συνδρομητές του Netflix αφιερώνουν κατά μέσο όρο δύο ώρες ημερησίως στην πλατφόρμα

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 minutes ago, blacckvodka said:

Αφιερώνω μια ώρα την ημέρα στο ψάξιμο, δε βρίσκω τίποτα και μετά ανοίγω cosmote tv για να δω από την αρχή τη Φάρμα

Fixed

Επεξ/σία από kirileman
  • Haha 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 minutes ago, Alani13 said:

Δύο ώρες είναι υπέρ αρκετές εώς πολλές.

Εξάλλου ποιος κάθετε σπίτι μετά τις 9 το βράδυ πλέον... 

Προσωπικά το έχω κόψει και ησύχασα.

Που είναι όλοι μετά τις 9 το βράδυ? 

• Haha 7

2 λεπτά πριν, NickTG είπε

Που είναι όλοι μετά τις 9 το βράδυ? 

Προσωπικά μπαίνω σπίτι μετά τις 00.00 - 01.00

Δε καταλαβαίνω την ερώτηση σου. Κάνε μια βόλτα στους δρόμους... Πέρνα από συνοικίες και θα τους βρεις. :)

• Haha 2

57 λεπτά πριν, cpc464 είπε

Παράξενο, εγώ δέν αφιερώνω ούτε 2 ώρες το μήνα, αδιάφορο περιεχόμενο, παρεπιμπτόντως έχω κόψει και την συνδρομή και αυτός είναι ο τελευταίος μήνας.

Προφανώς τα στατιστικά δεν αναφέρονται σε σένα ούτε σε 2-3 άτομα. Τόσα εκατομμύρια συνδρομητές υπάρχουν οπότε κάπως βγαίνει ο μέσος όρος.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 minutes ago, Alani13 said:

Δύο ώρες είναι υπέρ αρκετές εώς πολλές.

Εξάλλου ποιος κάθετε σπίτι μετά τις 9 το βράδυ πλέον... 

Προσωπικά το έχω κόψει και ησύχασα.

Ποσο χρονων εισαι?

To 80% ανω των 35 χρονων, εκτος Παρασκευης και Σαββατου, ειναι στο σπιτι. Συν αυτους που ειναι μικροτεροι και εχουν παιδια.

Βγαζουμε εξω αργοσχολους εισοδηματιες, influencer (βασικα το ιδιο ειναι περιπου) και οικονομικα πολυ ανετους.

Επεξ/σία από ardi21
  • Like 11

16 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Προφανώς τα στατιστικά δεν αναφέρονται σε σένα ούτε σε 2-3 άτομα. Τόσα εκατομμύρια συνδρομητές υπάρχουν οπότε κάπως βγαίνει ο μέσος όρος.

Το σχόλιο μου δεν το έκανα για να αμφισβητήσω την στατιστική,έγινε για να δηλώσω πόσο πολύ έχει πέσει η ποιότητα του περιεχόμενου.

• Like 1

Οι περισσότεροι που ρωτάω το μόνο που κάνουν είναι zapping και είτε βλέπουν λίγο από κάποια σειρά είτε δεν βλέπουν τίποτα.

Το Netflix έχει μετατραπεί σε τελείως junk και έχουν περάσει οι εποχές με τις σειρές που σε καθήλωναν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, blacckvodka είπε

Αφιερώνω μια ώρα την ημέρα στο ψάξιμο, δε βρίσκω τίποτα και μετά ανοίγω cosmote tv. 

Και εγω τελευταία εμπαινα, εψαχνα μιση ωρα μηπως βρω κάτι και το εκλεινα βαζοντας κατι στο YouTube ή λιγη μουσική.. 

Το εκοψα μετα απο 6-7 χρόνια και πλεον σκεφτομαι αν αξιζει το vodafone tv με 10ε

Επεξ/σία από Maktheo

Σταμάτησα να διαβάζω στο: "Η εταιρεία πιστεύει ότι υπάρχει σημαντικό περιθώριο ανάπτυξης αυτού του μεριδίου μέσω της συνεχούς παραγωγής ποιοτικών τηλεοπτικών σειρών και ταινιών" Ποιοτικών? Το Netflix? 😅

• Like 1
  • Haha 5

Να πω την αλήθεια, μετά απο 6 χρόνια συνδορμή αυτός ή ο επόμενος μήνας μάλλον θα είναι και το τελευταίος. Άν έχει κάτι καλό να δω θα το βρώ στα γνωστά σκοτεινά μέρη

2 ώρες το μήνα ίσως. Χτες το άνοιξα κ είχε ταινίες 10ετιας σα τα πιο καλά ανάμεσα στις εκατοντάδες αδιάφορες. Κ στο κάτω κάτω ποιος έχει 2 ώρες για νετφλιξ ημερησίως; Γυρνάς 6 νεκρός απτή δουλειά να φας να χαζεψεις πήγε 10 σε λίγο βαραν ξυπνητήρια παλι

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...