Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καπως,καπου,καποτε,ειχα δηλωσει συμμετοχη σε αυτες τις ερευνες,δε θυμαμαι καθολου.
Προσφατα εχουν αρχισει και σκανε mails με ερευνες,7/10 οταν παταω στο Link μου λεει οτι δεν ειμαι πλεον καταλληλος,ισως επειδη περασε ωρα απο οταν ηρθε το mail.

3/10 που το παταω μολις ερχεται,κανω την ερευνα και στο τελος μου λεει παλι οτι δεν ειμαι πλεον καταλληλος.

Τι παιζει ; 

Δημοσ.
On 21/10/2024 at 14:30, StamTheMan said:

Καπως,καπου,καποτε,ειχα δηλωσει συμμετοχη σε αυτες τις ερευνες,δε θυμαμαι καθολου.
Προσφατα εχουν αρχισει και σκανε mails με ερευνες,7/10 οταν παταω στο Link μου λεει οτι δεν ειμαι πλεον καταλληλος,ισως επειδη περασε ωρα απο οταν ηρθε το mail.

3/10 που το παταω μολις ερχεται,κανω την ερευνα και στο τελος μου λεει παλι οτι δεν ειμαι πλεον καταλληλος.

Τι παιζει ; 

αποδεξου οτι δεν τους κανεις 😛

Δημοσ.
4 ώρες πριν, poulinos είπε

αποδεξου οτι δεν τους κανεις 😛

Με πληγωσαν!
Το σπαστικο ειναι οτι αφου ολοκληρωσω την ερευνα,μου λεει οτι δεν τους κανω , αλλα την ερευνα την παιρνουν!
Ημουν ενα βημα πριν το block,αλλα ειπα να ρωτησω και εδω :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ε λογικα θα χρειαζονται x αριθμο συμμετοχων, εχουν  μαζεψει x-y, στελνουν mass email σε ολους και δεχονται τους y πρωτους που τους λειπουν. Αν ψιλιαστεις  οτι κανουν αυτο θα  αγνοεις τα μελλοντικα email τους, ενω  με το  να σου λενε οτι δεν  εισαι καταλληλος για τη συγκεκριμενη ερευνα σου  αφηνουν την  ελπιδα οτι θα εισαι καταλληλος  για  καποια μελλοντικη, και συνεχιζεις  να συμμετεχεις.

Επεξ/σία από alefther
  • Like 1
Δημοσ.
25 minutes ago, StamTheMan said:

Με πληγωσαν!
Το σπαστικο ειναι οτι αφου ολοκληρωσω την ερευνα,μου λεει οτι δεν τους κανω , αλλα την ερευνα την παιρνουν!
Ημουν ενα βημα πριν το block,αλλα ειπα να ρωτησω και εδω :P

περνουν την ερευνα και απλα δεν σε πληρωνουν

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...