EcoBill Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Καλησπέρα, δουλεύω ήδη Fulltime σαν υπάλληλος φαρμακείου και σκέφτομαι να ξεκινήσω ως δεύτερη δουλειά για ένα έξτρα εισόδημα και επειδή θα ήθελα να αγοράσω ένα μηχανάκι μου αρέσει η ιδέα το να πληρώσει το μηχανάκι τον εαυτό του. Θα ήθελα να κάνω 2 ώρες καθημερινά καθώς ήδη κάνω 12ώρο στην κύρια δουλειά μου και 10ώρο τα Σαββατοκύριακα. Το πρόβλημα είναι ότι προκειμένου να κάνω το ωράριο το οποίο θέλω θα πρέπει να δουλεύω με μπλοκάκι σαν ελεύθερος επαγγελματίας και δεν μπορώ να καταλάβω ούτε τα έξοδα που θα έχω κάθε μήνα λόγω αυτού αλλά ούτε και τα έσοδα που θα μου δώσει ένα τόσο περίεργο ωράριο. Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι πρέπει να κάνω αίτηση στις εφαρμογές. Να με δεχτούν ώστε να δω λεπτομέρειες καθώς κι τις απολλαβές να μιλήσω με έναν λογιστή για τα έξοδα τα οποία θα έχω ή δεν θα έχω λόγω της πλύρης απασχόλησης μου για να καταλάβω αν είναι κάτι το οποίο έχει νόημα να κάνω. Υπάρχει κάποιο λάθος με αυτήν την σκέψη? Υπάρχει κάποιος που να δουλεύει στις εν λόγο εφαρμογές ή να έχει εμπειρία σε κάποια παρόμοια κατάσταση προκειμένου να δημιουργήσω μία καλύτερη εικόνα για αυτό που θέλω να κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα