kurkosdr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, Grasterix1 είπε Καλά σιγά τα νέα …. Εδώ έχουν βγάλει του Πάριου τα νησιωτικά σε δισκέτα 💾 floppy 😂😂😂😂 Πως χωράνε κάμποσα MP3 ή M4A σε δισκέτα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotoalexandros Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Μπορώ να καταλάβω την επιμονή κάποιου με το φιλμ, καθώς ακόμα και σήμερα η δυναμική περιοχή αλλά και το βάθος χρώματος του, είναι αξεπέραστα. Το VHS όμως ποτέ του δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο ποιοτικό χαρακτηριστικό ώστε να αξίζει μια αναβίωση: χαμηλή ανάλυση, μικρή δυναμική περιοχή, ξεπλυμένα χρώματα, ευπάθειες στα κινητά μέρη του μηχανισμού και της κασέτας. Πατάνε λοιπόν πάνω στο συναίσθημα για να πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες. 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mythoplasths Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, kurkosdr είπε Πως χωράνε κάμποσα MP3 ή M4A σε δισκέτα; 1.44 αν δεν με απατά η μνήμη μου...3.5 το ένα μπ3..ναι δεν βγαίνει.εκτος και αν αν ήταν ..Μιντι αρχεία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grasterix1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 7 λεπτά πριν, Mythoplasths είπε 1.44 αν δεν με απατά η μνήμη μου...3.5 το ένα μπ3..ναι δεν βγαίνει.εκτος και αν αν ήταν ..Μιντι αρχεία Τα κάνεις ένα zip!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyanBlue Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Ευτυχώς έχω ακόμα το Sony 3-Head Stereo 😁. Έχω 20 σχεδόν χρόνια να δω μια ολόκληρη ταινία σε VHS. Λες?! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niar71 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου H έκδοση σε βινύλιο έχει κάποιο νόημα γιατί υπό προϋποθέσεις έχει καλύτερο ήχο από ένα cd , mp3 κτλπ. Το VHS όμως είναι παροχυμένο αφού ακόμα και τα καλύτερα player δεν παράγουν ικανοποιητική εικόνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Barbattilas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Θυμίζει black & death metal άλμπουμ που κάποιες μπάντες επίτηδες είχαν χάλια παραγωγή και ήχο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freegr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Τώρα ξεκινάει να δουμε την ταινία η οποία έχει ενδιαφέρον όπως κι όλες οι άλλες σειρές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dchatz Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Όλα αυτα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Βινύλια, κασσέτες, μπομπινες, φιλμ κλπ είναι μόνο για να τα βλέπεις να κουνιούνται. Και το λέω εγω που είμαι λάτρης της μαγνητικής ταινίας και των καρουλιών που γυρίζουν, με κανάλι στο youtube κλπ. Η ψηφιακή τεχνολογία ήχου και εικόνας έχει προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό που αποτυπώνει λεπτομέρειες που το ανθρώπινο μάτι και αυτί είναι αδύνατο να αντιληφθεί. Εδώ άμα θες βάζεις ψηφιακά όποια αδυναμία θες, φύσημα, παραμόρφωση κλπ για προσωμοίωση αναλογικού ήχου ή εικόνας. Λένε πολλοί, "α, ο αναλογικός ήχος είναι άλλο επίπεδο" κλπ. Και γράφουν σε κασσέτα από το spotify, άντε να εξηγήσεις. Οι προδιαγραφες του CD δε φτιάχθηκαν τυχαία. Επιστημονες έψαξαν τι προδαγραφές χρειάζονται ώστε το ανθρώπινο αυτί να ακούει ακριβώς το ίδιο με πριν. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου από dchatz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YngwieMalmsteen Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Iδέα για ταινία για να συνεχιστεί το franchise: Alien VS Child Predator Στην ταινία θα βλέπουμε μία φυλακή σε ένα απομακρυσμένο νησί, γεμάτη από τους συγκεκριμένους sex offenders. Στο σενάριο, σαν ένα άλλο Squid Game, θα πρέπει να αμολήσουν ένα Xenomorph στο νησί και όποιος επιβιώσει, θα έχει άλλη μία ευκαιρία να μπορέσει να επιστρέψει στην κοινωνία. Όλα εγώ πια...;;; Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου από YngwieMalmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasMan Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Η μόνη ταινία που κάπως πλησίασε τη φιλοσοφία του Alien για μένα ήταν το Life. Με πολύ περιθώριο για συνέχειες και prequels! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα