Προς το περιεχόμενο

Το "Alien: Romulus" επιστρέφει στο παρελθόν με έκδοση της ταινίας σε βιντεοκασέτα


nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πολύ μέτρια ταινία, αδιάφορο εξώφυλλο κι αν είναι να σε πιάσει η νοσταλγία, καλύτερα δες τις δύο πρώτες ταινίες (όχι σε VHS).

Το σύμπαν του Alien έχασε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία ανανέωσης με το εξαιρετικό Prometheus & το λιγότερο ενδιαφέρον Covenant την περασμένη 10ετία. Οι παραγωγοί, αντί να συνεχίσουν την prequel αναζήτηση για τους 'Engineers' (= Δημιουργών, μεταξύ άλλων και της ζωής στην Γη), με τα Aliens να είναι το απόλυτο αιώνιο Κακό, προτίμησαν ένα πιο "σίγουρο" αναμάσημα των πρώτων ταινιών. Με πολύ μέτρια αποτελέσματα.. Κρίμα..

  • Like 7
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Haha 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Στην Αμερική βρίσκεις τα πάντα ακόμα και τα ποιο παλιά formats. Από ότι φαίνεται θα κυκλοφορήσει μόνο για συλλέκτες καθώς με δυσκολία επιστρέφουμε στο dvd όχι να δούμε ταινίες σε Vhs.! Η αλήθεια είναι ότι ήταν το πρώτο format που έφερε τις ταινίες στο σπίτι ανοίγοντας το δρόμο για τα επόμενα και καλύτερα formats.!!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα alien imo τελείωσαν με τα δύο πρώτα (χαριστικά κιόλας το δεύτερό που είναι πιο action). Άντε βάλε μέσα βαριά βαριά το τρίτο και το τέταρτο που παίζει η Weaver (έστω και σαν κλώνος στο last).🤣

Το reboot με prometheus/covenant κλπ που έβαλε στην εξίσωση τους engineers και τον προβληματισμό σχετικά με την AI μέσω του synthetic David, ουσιαστικά αλλοίωσε όλο τον χαρακτήρα του σύμπαντος. Τα extentions με τα AVPs και τα Blade Runner references (γιατί απλά τυγχάνει να είναι ο ίδιος σκηνοθέτης/παραγωγός) απλά το γ@#@#$ν και ψόφησε tbh. Πάντα κρίνω από πλευράς συμπαγούς story, όχι επέκτασης του franchise και εμπορικής εκμετάλλευσης όπως έγινε στην διάρκεια όλων αυτών των δεκαετιών.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

17 λεπτά πριν, mariosraptor84 είπε

Τι άλλο θα σκαρφιστούν για να τα πάρουν; 

Πραγματικά ρε φίλε και εγώ αυτό σκέφτηκα με το που διάβασα τον τίτλο 😂

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ilos είπε

Το reboot με prometheus/covenant κλπ που έβαλε στην εξίσωση τους engineers και τον προβληματισμό σχετικά με την AI μέσω του synthetic David, ουσιαστικά αλλοίωσε όλο τον χαρακτήρα του σύμπαντος.

To reboot (ειδικά) με το Prometheus και όλη η αναζήτηση για τους Engineers - Δημιουργούς προσωπικά θεωρώ ότι ανανέωσε το είδος. Με μία καλή διαχείριση θα είχες πάντα τα Alien ως το απόλυτο Κακό, με ένα μεγάλο ερωτηματικό και για τη δική τους απαρχή. Μία ανοιχτή προοπτική για πολλές, νέες ιστορίες, με το ενδιαφέρον να επανέρχεται σταδιακά στα ίδια τα Alien..

Επεξ/σία από gadgetseek
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Sorath είπε

320 X 480 😉

320x480i για NTSC και 320x576i για PAL/SECAM για την ακρίβεια.

Τώρα γιατί σε VHS που χαλάει μετά από λίγο, και όχι Laserdisc που ήταν οι πραγματικά συλλεκτικές εκδόσεις, μάλλον βρήκαν κάνα παλιό εργοστάσιο βιντεοκασσετών ενώ τα εργοστάσια που παράγουν Laserdisc έχουν κλείσει όλα.

Επεξ/σία από kurkosdr
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, Chocobo είπε

Όχι οτι βρήκα τις 2 προηγούμενες αριστουργήματα αλλά δεν απέχουν πολύ απο το Romulus. Γενικά αυτό το άγχος , η κλειστοφοβία τον πρώτον 2 ταινιών δεν νομίζω να την ξαναδούμε. Μόνο το παιχνίδι Alien Isolation μου την πρόσφερε. Οι ταινίες λίγο πολύ δεν δείχνουν το xenomorph σχεδόν καθόλου και κινούνται γύρο απο το ''είμαστε μια παρέα απο επιστήμονες ,πολεμιστές ή και άσχετους και παίρνουμε χαζές αποφάσεις για να βγει μια ταινία''

Δε γινεται να τη ξαναζησεις, γιατι πλεον τιποτα δεν ειναι εντυπωσιακο στο σινεμα. Τα εχουμε δει ολα. Το σινεμα peakαρε το 1999 με το matrix.

Οποτε το μονο που μενει ειναι ενα καλο σεναριο και καλοι ηθοποιοι...

  • Haha 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειναι πανεξυπνες οι εταιρειες κατα καιρους βγαζουν βινυλιο κασσετες cd dvd και τα ομοια για να φρεσκαρουν τις μητρες απο τα μηχανηματα τους εννοω ε :P και να πανε και οι λατρεις συλλεκτες κλπ να κανουν αιμοδοσια για να εχουν ενα ακομα λογο να μη πεταξουν την οχι και τοσο χρησιμη και χρηστικη συλλογη τους, οσο για την ποιοτητα οτι και να κανει ενα βινυλιο ειναι σχεδον ομοιο με ενα καλογραμμενο με σωστο master εννοω  cd η ενα πολυ ορθοδοξο τιμιο DSD 512 αν βαλατε τα γελια οι παλιοι σαν εμενα :P οτι δεν ειμαι γνωστης ποιοτητας :P αλλα και για να κανω και αντιφαση σε οσα λεω με γνωμονα το κοστος, εχουμε και το εξης: πλεον, και σχεδον δωρεαν εχεις ολη τη μουσικη του κοσμου ακομα και το youtube  music εχει πολυ καλη ποιοτητα στα lossy τραγουδια του 256kbps θαρρω αλλα ακουγεται πολυ κοντα στο δηθεν lossless των αλλων tidal κλπ κλπ το οποιο δεν εχει καμια σχεση με ενα απλο και ομορφο οπως ειπα πριν CD, οποτε μη δινετε σημασια  εδω θελω να καταληξω διαλεξτε το πιο φθηνο αλλα συγχρονο και ακουστε με ηρεμια οτι σας αρεσει.

Επεξ/σία από maxx71
  • Like 1
  • Haha 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...