dhm21911 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Δημοσ. 22 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, mimits είπε Ελεος ρε 'σεις με την Apple και την φινέτσα. Κουρασατε! Ομολογουμενως ειναι τα καλυτερα προιόντα στο χώρο. Το οτι τα προτιμούν και οι νεοπλουτοι και τα ψώνια, ΔΕΝ ακυρώνει τη ποιότητά τους. Τι κόμπλεξ ειν'αυτό? Δικός της hardware, δικό της software, λογικό να δουλευει καλυτερα!Επίσης, ενημερωνει ακόμη κ το δικό μου Xs ακόμη. Αυτη γεννησε το smartphone, αυτή κραταει το ηνία, πως να το κανουμε! Και το κυριότερο,το iOS που δεν συγκρινεται με τον λαβυρινθο του Android ή με την εμπειρία χρησης μεταξύ των... Προσωπικά δεν εχω δωσει πανω απο €250 για κινητο στη ζωή μου. Πριν 8 μηνες πηρα μεταχειρισμένο το Xs(256gb) και πετάει. Ποσω μαλλον αν διεθετα €1000. Το iPhone θα ηταν μονόδρομος. Το οτι αγοραζουν όλα τα ψωνια iPhone, δεν συνεπαγεται οτι οσοι εχουν iPhone ειναι ψωνια.🤷🏼 Μην μας διαβάζεις αν σε κουρασαμε αδερφέ. Κλείσε και τα μάτια σου όταν βγαίνεις έξω γιατί μάλλον σε κουράζει και το 95% αυτών που βλέπεις εκεί έξω. Τα υπόλοιπα που γράφεις τι να σου πρώτο απάντησω; Βάζεις λόγια που δεν είπα, premium κινητά έχουν σε premium τιμές. Από όσο θυμάμαι οθόνες Samsung και κάμερες Sony έχουν τα iPhone. Άλλαξε κάτι το τελευταίο καιρό; 7 ώρες πριν, empyr3an είπε Τα καλύτερα κορίτσια έχουν Android πάντως ❤️ Απόκρυψη περιεχομένων Πλάκα κάνω... Αλίμονο αν κρίνουμε ανθρώπους από τη μάρκα του κινητού τους... Φυσικά και δεν θα τον κρίνεις απτό κινητό όπως δεν κρίνουμε απτό αμάξι που οδηγάνε, τα ρούχα που φορανε , τα σπίτια που μένουν και τη δουλειά που κάνουν. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου από dhm21911
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα