Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, micos000 είπε

Σου εύχομαι να βρεις άκρη και σύντομα να επανέλθεις και να μας πεις τα ευχάριστα.

Εννοείται θα επιστρέψω να σας πω γιατί ορισμένοι δεν έχουν καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης....

1 ώρα πριν, logokrimenos είπε

το delulu σε αλλο επιπεδο. Απλα να ξέρεις οτι στο κυνήγι του θυσαυρού που έχεις μπλέξει θα βρεθουν να σου φάνε αρκετές "ακρες" λεφτα για να παρεις την κληρονομια και στο τέλος απλα θα καταλήξεις χωρις κληρονομιά και με αρκετά χιλιάρικα μείον. Καλύτερα να αρχίσεις να τα ξεχνάς τα λεφτά, θα τα έχει δαγκώσει καμια γκόμενα του θείου λίγο πριν πεθάνει

Άκου φίλε μου..δεν έχεις καταλάβει τη σοβαρότητα του θέματος..αν θες να βοηθήσεις αν γνωρίζεις δεκτό..απλά μην σχολιάζεις κουταμαρες για να το παίξεις έξυπνος...

Δημοσ.

Βρες ένα γατόνι δικηγόρο που ασχολείται με κληρονομιές και να σαι σίγουρος οτι θα βγάλεις άκρη αρκεί να του τάξεις και κάτι

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, opcakias είπε

Βρες ένα γατόνι δικηγόρο που ασχολείται με κληρονομιές και να σαι σίγουρος οτι θα βγάλεις άκρη αρκεί να του τάξεις και κάτι

Νομίζω παίρνουν το 10%..δεν χρειάζεται να του ταξω και κάτι...αρκετά παίρνουν φιλε μου...σε ευχαριστώ παντως

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...