ntinakos_r Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους... Ηθελα να ρωτήσω το εξής... Ο θείος μου ζούσε στην Αμερική πολλά χρόνια..έκανε μεγάλη περιουσια εκεί...αλλά ερχόταν και ελλαδα σε εμένα... Μετά από μαρτυρια ενός φίλου του έμαθα ότι είχε πάει σε ένα συμβολαιογράφο και ένα μαρτυρά για να συντάξει τη διαθηκη του...ο θείος όμως πεθανε και δεν μου είπε για τη διαθηκη.. Πως μπορώ να βρω τη διαθηκη?? Πως θα βρω το συμβολαιογράφο? Και γενικά πως θα έρθει η κληρονομια στα χέρια μου ,που μου είχε πει ότι τα έχει αφήσει σε εμένα...Συγκεκριμένα τη διαθηκη την έκανε σε συμβολαιογράφο στην Αθήνα..Τι να κάνω έχω απελπιστεί.. Ευχαριστώ και συγγνώμη αν σας κούρασα... Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου από ntinakos_r 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
czarjuly Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Αν σε εχει συμπεριλαβει στην διαθηκη του ειναι υποχρεωμενος να σε βρει ο συμβολαιογραφος εσυ δεν νομιζω να μπορεις να κανεις κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntinakos_r Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 53 λεπτά πριν, czarjuly είπε Αν σε εχει συμπεριλαβει στην διαθηκη του ειναι υποχρεωμενος να σε βρει ο συμβολαιογραφος εσυ δεν νομιζω να μπορεις να κανεις κατι Ναι αλλά έχουν περάσει 4 χρόνια και ακόμα τον ψάχνω...μέχρι και αιτήματα στον συμβολαιογράφικο σύλλογο αθηνων και δεν έχω πάρει απάντηση...κάποιος που γνωρίζει θέλω να με βοηθήσει...θα πάω και στο πρωτοδικείο αθηνων γιατί λογικά έχει δημοσιευτεί εκεί...ειδωμεν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Δεν γνωρίζω να σου απαντήσω απόλυτα αλλά θα έπρεπε να σε βρει ο συμβολαιογράφος ή να έβαζες κάποιον δικηγόρο να ψάξει; Aλλά αφού έχουν περάσει 4 χρόνια μάλλον έπρεπε να το ανεβάσεις τη Παρασκευή το θέμα. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntinakos_r Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε τι έγγραφα έχεις;Το μόνο που μπορεί να υπάρχει και να ειναι αποδεκτό είναι η διαθήκη. Φίλε μου στο ξανά λέω έχω έγγραφο που αποδεικνύει ότι είμαι δικαιούχος...το θέμα είναι αυτά που ρώτησα...γιατί είμαι σε αδιέξοδο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, ntinakos_r είπε Φίλε μου στο ξανά λέω έχω έγγραφο που αποδεικνύει ότι είμαι δικαιούχος...το θέμα είναι αυτά που ρώτησα...γιατί είμαι σε αδιέξοδο... Βρες δικηγόρο . Τι εγγραφο ειναι αυτό;Πραγματική απορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Στο ειρηνοδικείο μπορεί να ρωτήσει αλλά πρέπει να αποδείξει ότι έχει έννομο συμφέρον και να προσκομίσει και ληξιαρχική πράξη θανάτου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntinakos_r Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 12 λεπτά πριν, The_Judas είπε Στο ειρηνοδικείο μπορεί να ρωτήσει αλλά πρέπει να αποδείξει ότι έχει έννομο συμφέρον και να προσκομίσει και ληξιαρχική πράξη θανάτου. Σε ευχαριστώ παλικάρι μου... 40 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Βρες δικηγόρο . Τι εγγραφο ειναι αυτό;Πραγματική απορία. Έχει κληρονομητηριο έγγραφο ο πατέρας μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logokrimenos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Το να έφαγες πιστόλι απο τον θείο και να μην άφησε τίποτα δεν παίζει σαν σενάριο? 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntinakos_r Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 7 λεπτά πριν, logokrimenos είπε Το να έφαγες πιστόλι απο τον θείο και να μην άφησε τίποτα δεν παίζει σαν σενάριο? Όχι αδερφέ δεν παίζει..για να κάνω ολόκληρο θέμα γιατί δεν μπορώ να βγάλω άκρη σημαίνει ότι δεν παίζει τέτοιο σενάριο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logokrimenos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Δύσκολο να ήσουν στην διαθήκη και να μην σε ενημέρωσε κανείς τόσα χρόνια πάντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Πας με το χαρτι που εχεις σε δικηγορο/συμβολαιογραφο και τελειωνει το θεμα. Ειναι δυνατον 4 χρονια να μην εχεις παει? Εκτος αν πηγες και εφαγες πορτα πραγμα που σημαινει οτι το χαρτι που εχεις ΔΕΝ ειναι αυτο που νομιζεις. Οπως και να εχει τσαμπα ψαχνεις στο ινσομνια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalmik Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Πρώτον δεν υπάρχει προθεσμία βλ και https://www.taxlaw.gr/kladoi-dikaiou/astiko-dikaio/klironomiko-dikaio/prothesmia-emfanisis-diathikis/. ¨Οταν βρεθεί η διαθήκη (που υποθέτω ότι είναι δημοσία ή απλά κατατεθειμένη στο συμβολαιογράφο) θα ισχύσει κανονικά αν δεν υπάρχει μεταγενέστερη που την αναιρεί ή αν δεν είσαι δικαιούχος. Επίσηςαν είσαι ο εγγύτερος συγγενής (στην περίπτωση που δεν υπάρχει διαθήκη) τότε τον κληρονομείς εκτός αν υπάρχουν συγκληρονόμοι ή 'αλλοι πιο κοντινοί. Ρώτα ένα δικηγόρο ποιά είν αι η διαδικασία αναγγελίας θανάτου βάσει της οποίας αναζητείται διαθήκη που έχει κατατεθεί (σύμφωνα με τη δική σου πληροφόρηση) σε άγνωστο συμβολαιογράφο. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου από kalmik Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Ο θείος ήταν μαγκούφης;. γυναίκα και παιδιά δεν είχε; , γιατί αν έκανε μεταγενέστερη διαθήκη και τα άφησε σε αυτούς δεν δικαιούσαι τίποτα, εμένα κάποτε μου είχαν στείλει ένα mail οτι πέθανε κάποιος θείος μου στο Cape town και μου είχε αφήσει αμύθητη περιουσία, μου ζήταγαν μόνο μερικές χιλιάδες ευρώ για τα έξοδα του δικηγόρου, δεν τα έδωσα και τους είπα να τα κρατήσουν απο την κληρονομιά, ακόμα περιμένω. 1 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalmik Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Για να είμαστε σοβαροί βοήθεια σε νομικά θέματα μόνον από δικηγόρο. Το forum δεν είναι το κατάλληλο σημείο πληροφόρησης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις