micos000 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, liakos18 είπε Εννοώ αυτό το Είναι σοβαροί οι άνθρωποι; Από τα 50€ που ξεκίνησε το έφτασαν στα 80€;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bill_1991 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 7 ώρες πριν, liakos18 είπε Εννοώ αυτό το οποίο ουσιαστικά έχει πάνω android και πέρα από cast μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογές. Εγκαθιστώντας την εφαρμογή του Stremio παίζουν όλα κατευθείαν εκεί και δε χρειάζεται να κανεις cast από άλλη πηγή. οκ καλο φαινεται, δεν το γνωριζα. απλα σε αυτα τα λεφτα να αξιζει απευθειας ενα tv box 1 ώρα πριν, micos000 είπε Είναι σοβαροί οι άνθρωποι; Από τα 50€ που ξεκίνησε το έφτασαν στα 80€;;; ναι αυτο ειδα και εγω, σε αυτα τα χρηματα καλυτερα ενα box πιστευω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakos18 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 12 hours ago, Bill_1991 said: οκ καλο φαινεται, δεν το γνωριζα. απλα σε αυτα τα λεφτα να αξιζει απευθειας ενα tv box ναι αυτο ειδα και εγω, σε αυτα τα χρηματα καλυτερα ενα box πιστευω 13 hours ago, micos000 said: Είναι σοβαροί οι άνθρωποι; Από τα 50€ που ξεκίνησε το έφτασαν στα 80€;;; Η αλήθεια είναι ότι εγώ είχα πάρει αρχικά την έκδοση που είναι FullHD που έκανε 20€ τότε γιατί η τηλεόραση μου δεν ήταν 4Κ. Η νέα είναι και το έχει ενσωματωμένο. Ισχύει ότι για 80€ μάλλον δεν αξίζει. Δεν εχω ασχοληθεί με αλλα boxes για να ξέρω τις διάφορες βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bill_1991 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Στις 24/10/2024 στις 9:23 ΜΜ, liakos18 είπε Η αλήθεια είναι ότι εγώ είχα πάρει αρχικά την έκδοση που είναι FullHD που έκανε 20€ τότε γιατί η τηλεόραση μου δεν ήταν 4Κ. Η νέα είναι και το έχει ενσωματωμένο. Ισχύει ότι για 80€ μάλλον δεν αξίζει. Δεν εχω ασχοληθεί με αλλα boxes για να ξέρω τις διάφορες βέβαια. καλησπέρα και πάλι είδα ότι το chromecast που εχω ειναι το google smart tv stick 2nd generation https://www.skroutz.gr/s/7657860/Google-Smart-TV-Stick-Chromecast-2-Full-HD-me-Wi-Fi-HDMI.html . Απο οτι ειδα ειναι αρκετα παλιο και ισως για αυτο κολλαει αρκετα. Κάτι ακόμα μεσα απο το tv box θα μπορω να μπαινω κανονικα σε browser, για να βαζω απο εκει ταινιες/σειρες αν εχει θεματα το stremio? Γιατι σε browser εχω site με σειρες που παιζουν κανονικα στο pc, οταν ομως τα μεταδιδω στη tv κολλανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα