Bill_1991 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Καλησπέρα Έχω βάλει stremio μαζί με torrentio και real debrid και παίζει κανονικά στο pc. Στην tv έχω όμως chromecast και μόλις πάω να το μεταδώσω είτε δεν θα φορτώνει ποτέ και θα κολλάει απίστευτα, είτε θα καθυστερούν οι υπότιτλοι. Ακόμα και αν τους φτιάχνω από τις ρυθμίσεις, μετά από λίγο ξαναχαλάνε και έχουν delay. Πιστεύω ότι φταίει το chromecast καθώς μπορεί να μην είναι αρκετά δυνατό σε specs για να μεταδόσει, καθώς κολλάει συνέχεια. Ίσως με κάποιο tv box να βελτιωθεί η κατάσταση. Έχει κανείς παρόμοιο θέμα με chromecast και stremio? Έχετε να προτείνετε ίσως κάποιο box? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Ναι, αλλά ποιες αναλύσεις και ποιότητες στριμάρεις; Δοκίμασες ένα απλό 1080 ή 720; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bill_1991 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, micos000 είπε Ναι, αλλά ποιες αναλύσεις και ποιότητες στριμάρεις; Δοκίμασες ένα απλό 1080 ή 720; Καλησπέρα ναι ακόμα και σε 1080 ή 720 κολλάει κάποιες φορές και οι υπότιτλοι καθυστερούν. Πιστεύεις ότι με tv box θα λυθεί το θέμα? Επίσης για τους υπότιτλους υπάρχει κάποια λύση? Έχεις να προτείνεις κάποιο box, μέχρι 50-60 ευρώ, σκεφτόμουνα κανά mecool. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου από Bill_1991 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Να σου πω, εγώ είμαι ευχαριστημένος με το skyworth της cosmote. Το πουλάει ο Γερμανός κάνα 80αρι. https://www.germanos.gr/product/televisions/home-cinema-audio/smart-tv-boxes/skyworth-hy4415-android-tv-box/?productId=20399605&fname=&fvalue= Αλλιώς δες και το Nokia ή το mecool km2 plus ή κάτι με s905x3 ή s905x3. Μακριά από s995w που είναι Θεόαργος και allwiner και rockchip επειδή έχουν θέματα συμβατότητας. Επίσης από χώρο να πας από 32 gb και πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bill_1991 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 56 λεπτά πριν, micos000 είπε Να σου πω, εγώ είμαι ευχαριστημένος με το skyworth της cosmote. Το πουλάει ο Γερμανός κάνα 80αρι. https://www.germanos.gr/product/televisions/home-cinema-audio/smart-tv-boxes/skyworth-hy4415-android-tv-box/?productId=20399605&fname=&fvalue= Αλλιώς δες και το Nokia ή το mecool km2 plus ή κάτι με s905x3 ή s905x3. Μακριά από s995w που είναι Θεόαργος και allwiner και rockchip επειδή έχουν θέματα συμβατότητας. Επίσης από χώρο να πας από 32 gb και πάνω. Οκ ευχαριστω, εσυ με το tv box εχεις θεμα με καθυστερηση στους υποτιτλους ή κολληματα? Επισης το mecool km7 plus που ειναι κανα 20αρι πιο κατω αξιζει? Ακομα αυτα που αναφερεις ειναι ολα 16gb, για stremio,netflix κλπ θα ειναι οκ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Από 16 και πάνω ήθελα να γράψω. Το km7 plus δεν είναι Netflix certified οπότε αν σε ενδιαφέρει το nf θα σε δυσκολέψει γιατί δε θα εμφανίζεται το εικονίδιο και θα θέλει ποντίκι για να το δουλέψεις. Τέλος, δεν έχω κανένα κόλλημα και καμιά καθυστέρηση στο skyworth και με το καινούργιο firmware είναι πλέον Netflix certified σαν το km2 plus και το Nokia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bill_1991 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 15 ώρες πριν, micos000 είπε Από 16 και πάνω ήθελα να γράψω. Το km7 plus δεν είναι Netflix certified οπότε αν σε ενδιαφέρει το nf θα σε δυσκολέψει γιατί δε θα εμφανίζεται το εικονίδιο και θα θέλει ποντίκι για να το δουλέψεις. Τέλος, δεν έχω κανένα κόλλημα και καμιά καθυστέρηση στο skyworth και με το καινούργιο firmware είναι πλέον Netflix certified σαν το km2 plus και το Nokia. Ωραία, δηλαδή και με stremio και kodi εισαι κανονικά χωρίς θέματα? Πάντως από ότι βλέπω το km7 plus το διαφημιζουν σαν netflix/google certified. Μπορει να ειναι απλα πιο αδυναμο απο το km2 plus και με λιγοτερες θυρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 33 λεπτά πριν, Bill_1991 είπε Πάντως από ότι βλέπω το km7 plus το διαφημιζουν σαν netflix/google certified Όντως, έχει πάρει και αυτό πιστοποίηση αλλά δεν αναφερόταν στο skroytz που το κοιτούσα. 33 λεπτά πριν, Bill_1991 είπε Μπορει να ειναι απλα πιο αδυναμο απο το km2 plus Στα versus δείχνει πιο δυνατός ο Y4 από τον X4 στο antutu αλλά λίγο πιο αδύναμος στο geebech. Στο reddit, ένας χρήστης αναφέρει... Spoiler From experience (I have 2 devices. One running on a S905X4 and another running on a S905Y4) and the speed difference is very noticeable. Δεν ξέρω τι να πω, δεν έχω δει τον συγκεκριμένο επεξεργαστή σε λειτουργία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bill_1991 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 15 λεπτά πριν, micos000 είπε Όντως, έχει πάρει και αυτό πιστοποίηση αλλά δεν αναφερόταν στο skroytz που το κοιτούσα. Στα versus δείχνει πιο δυνατός ο Y4 από τον X4 στο antutu αλλά λίγο πιο αδύναμος στο geebech. Στο reddit, ένας χρήστης αναφέρει... Απόκρυψη περιεχομένων From experience (I have 2 devices. One running on a S905X4 and another running on a S905Y4) and the speed difference is very noticeable. Δεν ξέρω τι να πω, δεν έχω δει τον συγκεκριμένο επεξεργαστή σε λειτουργία. Ναι για σιγουρια θα παω στο km2 plus που θεωρειται καλυτερο, τελος ανεφερες οτι δεν εχει κολληματα και καθυστερηση , αφορα και χρηση stremio/ kodi και netflix? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Στις 20/10/2024 στις 11:45 ΜΜ, Bill_1991 είπε Καλησπέρα Έχω βάλει stremio μαζί με torrentio και real debrid και παίζει κανονικά στο pc. Στην tv έχω όμως chromecast και μόλις πάω να το μεταδώσω είτε δεν θα φορτώνει ποτέ και θα κολλάει απίστευτα, είτε θα καθυστερούν οι υπότιτλοι. Ακόμα και αν τους φτιάχνω από τις ρυθμίσεις, μετά από λίγο ξαναχαλάνε και έχουν delay. Πιστεύω ότι φταίει το chromecast καθώς μπορεί να μην είναι αρκετά δυνατό σε specs για να μεταδόσει, καθώς κολλάει συνέχεια. Ίσως με κάποιο tv box να βελτιωθεί η κατάσταση. Έχει κανείς παρόμοιο θέμα με chromecast και stremio? Έχετε να προτείνετε ίσως κάποιο box? Ευχαριστώ. Το Chromecast είναι από τα πρώτα μοντέλα ή με google tv; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bill_1991 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Το Chromecast είναι από τα πρώτα μοντέλα ή με google tv; Καλημέρα, ναι το chromecast πρέπει να είναι από τα πρώτα μοντέλα γιατί το είχα αγοράσει το 2018, αν θυμάμαι καλά. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου από Bill_1991 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 20 ώρες πριν, Bill_1991 είπε Ναι για σιγουρια θα παω στο km2 plus που θεωρειται καλυτερο, τελος ανεφερες οτι δεν εχει κολληματα και καθυστερηση , αφορα και χρηση stremio/ kodi και netflix? Για το Skyworth μιλούσα το οποίο δίνει η cosmote αν γίνεις συνδρομητής cosmote tv. Για το km2 plus ξέρω ότι διαβάζω στα review και στα σχόλια στο skroytz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakos18 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Εγώ είχα ένα Chromecast με Google TV, κι έχω εγκαταστήσει εκεί το Stremio και δουλεύει άψογα. Πλέον αναβάθμισα την TV και η νέα έχει αυτή Google TV οπότε δε χρειάζεται καν κάτι εξτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bill_1991 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 9 ώρες πριν, micos000 είπε Για το Skyworth μιλούσα το οποίο δίνει η cosmote αν γίνεις συνδρομητής cosmote tv. Για το km2 plus ξέρω ότι διαβάζω στα review και στα σχόλια στο skroytz. Αα οκ ευχαριστω πολυ 9 ώρες πριν, liakos18 είπε Εγώ είχα ένα Chromecast με Google TV, κι έχω εγκαταστήσει εκεί το Stremio και δουλεύει άψογα. Πλέον αναβάθμισα την TV και η νέα έχει αυτή Google TV οπότε δε χρειάζεται καν κάτι εξτρα. Τι εννοεις με google tv? Εχω συνδεσει το chromecast στη tv και κανω μεταδοση απο netflix,youtube και παιζει κανονικα,στο stremio ομως οταν παταω cast κολλαει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakos18 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Εννοώ αυτό το οποίο ουσιαστικά έχει πάνω android και πέρα από cast μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογές. Εγκαθιστώντας την εφαρμογή του Stremio παίζουν όλα κατευθείαν εκεί και δε χρειάζεται να κανεις cast από άλλη πηγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα