Προς το περιεχόμενο

MacBook Air M3 base spec vs Air M2 Ultra Spec

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από aces,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα είμαι σε δίλλημα, να πάω σε base spec MacBook Air m3 ή σε MacBook Air m2 24gb ram 1tb. Θέλω ένα μηχάνημα που θα με βγάλει χρόνια από άποψη ενημερώσεων και να μην κολλάε. Είχα το MacBook Pro 2017 base spec και μέχρι και φέτος εκτός της μπαταρίας ήμουν ικανοποιημένος. Ποιο λέτε να προτιμήσω; Πιστεύω πως τόση ram δεν πρόκειται να την χρησιμοποιήσω ποτέ, καθώς η χρήση που του κάνω είναι mails, μουσική, δουλειά σε word, κτλπ… Αξίζει να πάω σε προηγούμενη γενιά ή στην τωρινή; 
Παρακαλώ όσοι μου απαντήσετε, κάντε το με επιχειρήματα να μου δώσετε να καταλάβω. 
Ευχαριστώ πολύ!

Επεξ/σία από Lilos108
  • Λύση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, Lilos108 είπε

Καλησπέρα είμαι σε δίλλημα, να πάω σε base spec MacBook Air m3 ή σε MacBook Air m2 24gb ram 1tb. Θέλω ένα μηχάνημα που θα με βγάλει χρόνια από άποψη ενημερώσεων και να μην κολλάε. Είχα το MacBook Pro 2017 base spec και μέχρι και φέτος εκτός της μπαταρίας ήμουν ικανοποιημένος. Ποιο λέτε να προτιμήσω; Πιστεύω πως τόση ram δεν πρόκειται να την χρησιμοποιήσω ποτέ, καθώς η χρήση που του κάνω είναι mails, μουσική, δουλειά σε word, κτλπ… Αξίζει να πάω σε προηγούμενη γενιά ή στην τωρινή; 
Παρακαλώ όσοι μου απαντήσετε, κάντε το με επιχειρήματα να μου δώσετε να καταλάβω. 
Ευχαριστώ πολύ!

Η ram ειναι υπερβολη με 24gb στο συγκεκριμενο και απαιτει πολυ παραπανω απαιτητικες εργασιες για casual/καθημερινη χρηση θα σε καλυψει οποιοαδηποτε επιλογη.

Εφοσον εχεις κ δουλευεις Pro αν μπορεις καλυτερα Pro θα κρατησει παραπανω και θα εχεις & καλυτερη οθονη.

Σε προηγουμενη γενια αξιζει σε MacBook Pro κατά κύριο λόγο που εχεις ήδη (κοντεύει τα 8 χρόνια) και παραπανω επιδοσεις/αντοχή στον χρόνο.

Καλυτερα ειτε

α) MacBook Pro προηγ.γενιας αλλιως πας

b) σε Air νεωτερης/τελευτ.γενιας που εχει βγει με το Μ3.

Καλυτερα απο τα 2 το α) MacBook Pro προηγ. γενιας αν βρεις καποια προσφορα για να εχεις και παραπανω θυρες/καλυτερη οθονη = καλυτερη εμπειρια χρησης στο συνολο ;)

Επεξ/σία από aces
Δημοσ.
23 ώρες πριν, aces είπε

α) MacBook Pro προηγ.γενιας

εννοεις Μ1; ακομα ειναι καλο ναι,αλλα μιας και την αλλη βδομάδα βγάινουν με Μ4 καλέτερα να πάει σε Μ2 και πάνω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι επιλογες σου ειναι η του υψους η του βαθους ενω απο αποψη RAM θες πραγματικα ουτε την μεση (16).. Απο δισκο δεν γνωριζω αλλα το 1ΤΒ ειναι επισης υπερβολικο θεωρω για την χρηση που ειπες.

Εχω Air M3 (16/512) και πανω κατω του κανω την ιδια χρηση με σενα προς το παρον... δεν εχω δει ποτε πανω απο 11-12 GB RAM πιασμενα... και το μηχανημα παει σφαιρα... 

Για μενα οι επιλογες σου θα επρεπε ειναι ειτε Air M3 (16/512) ειτε καποιο Pro M3 (16/512) σε κανα 2μηνο αφου ανακοινωθουν τα Pro M4 και πεσουν οι τιμες στα Μ3 new/used..... (Θεωρω θα ειναι αρκετοι αυτοι που θα θελουν να αναβαθμισουν απο Pro M3 οποτε μπορει να τα πουλανε σε καλη τιμη!)

Επεξ/σία από petran1790

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...