logik Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Πήρα ένα stream deck+ Μεγάλη απογοήτευση τα πλήκτρα του Χάλια αίσθηση στο πάτημα των πλήκτρων άλλο κολλάει άλλο επανέρχεται γρήγορα άλλο πιο σκληρό αλλά ειδικά ένα που επανέρχεται μετά από ένα δευτερόλεπτο δεν μπόρεσα να το παραβλέψω Πήρα πλαίσιο να μάθω που υπάρχει το ίδιο για να πάω για αντικατάσταση ρώτησα αν το δει ο τεχνικός και διαπιστώσει το πρόβλημα μπορώ να το αλλάξω επιτόπου και μου είπαν ναι βεβαίως. Τραβήχτηκα στην άλλη μεριά της πόλης ενώ έχω πλαίσιο στα δέκα λεπτά , το έδειξα στον τεχνικό το είδε και μου λέει πως πρέπει να το στείλω στο service τους επειδή δεν εχει D.O.A... Διαφορετικα το αναφερει στην αποδειξη λενε Θεωρώ σίγουρο ότι θα γίνει μπλέξιμο Ξέρουμε ποιος έχει την αντιπροσωπεία? Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2024 από logik
Exploticon Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2024 18 ώρες πριν, logik είπε Πήρα ένα stream deck+ Μεγάλη απογοήτευση τα πλήκτρα του Χάλια αίσθηση στο πάτημα των πλήκτρων άλλο κολλάει άλλο επανέρχεται γρήγορα άλλο πιο σκληρό αλλά ειδικά ένα που επανέρχεται μετά από ένα δευτερόλεπτο δεν μπόρεσα να το παραβλέψω Πήρα πλαίσιο να μάθω που υπάρχει το ίδιο για να πάω για αντικατάσταση ρώτησα αν το δει ο τεχνικός και διαπιστώσει το πρόβλημα μπορώ να το αλλάξω επιτόπου και μου είπαν ναι βεβαίως. Τραβήχτηκα στην άλλη μεριά της πόλης ενώ έχω πλαίσιο στα δέκα λεπτά , το έδειξα στον τεχνικό το είδε και μου λέει πως πρέπει να το στείλω στο service τους επειδή δεν εχει D.O.A... Διαφορετικα το αναφερει στην αποδειξη λενε Θεωρώ σίγουρο ότι θα γίνει μπλέξιμο Ξέρουμε ποιος έχει την αντιπροσωπεία? δουλευω σε παρομοια εταιρια αυτο δεν ειναι θεμα d.o.a γι αυτο δεν στο αλλαξανε ετσι, η oktabit η questline φερνει τα συγκεκριμενα
elpenor Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2024 6 hours ago, Exploticon said: δουλευω σε παρομοια εταιρια αυτο δεν ειναι θεμα d.o.a γι αυτο δεν στο αλλαξανε ετσι, η oktabit η questline φερνει τα συγκεκριμενα Για αυτό σε λίγο θα ψωνίζουμε μόνο από Amazon. 1
kkatzos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2024 8 ώρες πριν, Exploticon είπε δουλευω σε παρομοια εταιρια αυτο δεν ειναι θεμα d.o.a γι αυτο δεν στο αλλαξανε ετσι, η oktabit η questline φερνει τα συγκεκριμενα Δηλαδή το D.O.A. στην Ελλάδα καλύπτει μόνο το απόλυτο Λειτουργεί/Δε Λειτουργεί; Λειτουργεί σωστά δεν υπάρχει;
logik Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Update : Οσο περίμενα νέα από το πλαίσιο μίλησα με την elgato, τους έδειξα το βίντεο και αποφάσισαν ότι είναι για αντικατάσταση I do see that in the video near the end, the button being stuck for a few seconds before being release. Therefore, we can take a look into a replacement for the device. Σήμερα μόλις μίλησα με το τεχνικό του πλαισίου και είπαν ότι είναι οκ απλά πρέπει να το προγραμματίσω... Τους είπα να το κρατήσουν μέχρι να έχω νέα από την elgato και να δούμε τι θα το κάνω Update : έχω το RMA από την elgato οπότε το στέλνω και γίνεται η αντικατάσταση που σύμφωνα με το πλαίσιο δεν ήταν αναγκαία αλλά ήθελε λέει "προγραμματισμό" η συσκευή Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2024 από logik
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα