Προς το περιεχόμενο

[Πλαίσιο] -30% στα Corsair για αγορά 2 προϊόντων ή περισσοτέρων

FatMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τρέχει μια προσφορά στο Πλαίσιο για έκπτωση 30% αν αγοραστούν 2 ή περισσότερα τεμάχια (Corsair, Elgato ή Scuf) μέχρι και την Κυριακή 27 Οκτώβρη.

Αν συνδυαστούν κάποια πράγματα βγαίνει αρκετά φθηνότερα απο Skroutz (σε κάτι ακουστικά και ποντίκια που κοίταξα).

https://www.plaisio.gr/campaign/2024/10-October/corsair-30years

Όροι & προϋποθέσεις

*Η ενέργεια ισχύει από 14/10/24 έως και 27/10/24.

**Εφαρμόζεται με την αγορά 2 προϊόντων και άνω

*Στην ενέργεια συμμετέχουν τα brand Corsair, Elgato και Scuf και τα Desktop TURBOX Powered by Corsair iCUE.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 minutes ago, panagiotis54 said:

Πριν 5 χρόνια που είχε βγει δεν άξιζε τα 40$ που είχε, σήμερα απορώ που το θυμήθηκες.

Εγώ που κοίταξα τις προσφορές συνάντησα τραγικές τιμές σε ότι θα με ενδιέφερε να αγοράσω. Τα υπόλοιπα προϊόντα που είδα είναι πολύ παλιά και όχι πετυχημένα.

Επεξ/σία από elpenor
  • Like 2

Απ'οτι εχω τσεκαρει ειναι καποια προιοντα που αξιζει φουλ καθως οι τιμες ειναι ιδιες με σκρουτζ (ειδικα αμα κοβεις κ τιμολογιο) πχ PSU που κοιταζα η ο εξωτερικος δισκος ειναι απίστευτος... αλλα μνημες ας πουμε τις ειχε 500 κ στο σκρουτζ 300... Θελει ψαξιματακι κ φυσικα να ξερεις οτι οντως το θες αυτο που θα παρεις κ δεν ειναι το FOMO της προσφορας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 hours ago, Tartaros said:

αλλα μνημες ας πουμε τις ειχε 500 κ στο σκρουτζ 300...

Μάλλον κοιτάμε προϊόντα σε διαφορετικό εύρος τιμής. Ακόνα και να έχει πραγματικές προσφορές σε τόσο ακριβά προϊόντα εγώ αποκλείεται να τα πρόσεχα. Μια και αναφέρεσαι σε PSU το shift 750w που πήρα πρόσφατα το έχει 180 ευρώ το plaisio, 140 το skroutz ( και το πήρα από το Amazon αρκετά φθηνότερα).

Τα τελευταία κομμάτια από παλιά τεχνολογικά προϊόντα που στο skroutz τα βάζουν 40% πάνω από την κανονική τιμή τους δεν τα θεωρώ μέτρο σύγκρισης.

Όσο αφορά αυτό που γράφεις για τιμολόγιο δεν το κατανοώ, ακόμα και με business account το plaisio έχει ακριβώς τις ίδιες τιμές απλά τις γράφει χωρίς ΦΠΑ... δεν είναι σαν το amazon που στο business όλο και κάτι κόβει.

Επεξ/σία από elpenor

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, elpenor είπε

Μάλλον κοιτάμε προϊόντα σε διαφορετικό εύρος τιμής. Ακόνα και να έχει πραγματικές προσφορές σε τόσο ακριβά προϊόντα εγώ αποκλείεται να τα πρόσεχα. Μια και αναφέρεσαι σε PSU το shift 750w που πήρα πρόσφατα το έχει 180 ευρώ το plaisio, 140 το skroutz ( και το πήρα από το Amazon αρκετά φθηνότερα).

Τα τελευταία κομμάτια από παλιά τεχνολογικά προϊόντα που στο skroutz τα βάζουν 40% πάνω από την κανονική τιμή τους δεν τα θεωρώ μέτρο σύγκρισης.

Όσο αφορά αυτό που γράφεις για τιμολόγιο δεν το κατανοώ, ακόμα και με business account το plaisio έχει ακριβώς τις ίδιες τιμές απλά τις γράφει χωρίς ΦΠΑ... δεν είναι σαν το amazon που στο business όλο και κάτι κόβει.

Tιμολόγιο εννοώ ότι το περνάς σαν έξοδο... και οταν ειναι να αποδοσεις ΦΠΑ τριμηγου αφαιρειται το ΦΠΑ απο το συνολο που θα δωσεις στην εφορια. 
Ισχυει αυτο που λες για το σκρουτζ, συγκεκριμενα κοιταγα το 1000watt rmx goldπου ναι 200 στην αγορά όπως και στο πλαισιο, δε θα ελεγε κανεις ο,τι πιο συνηθες χαχα
Αλλα ναι, thnx gia to comment

Επεξ/σία από Tartaros
  • Like 1

Καλησπέρα, εγώ πάντως πήρα 2 ddr4 που ήταν και είναι ακόμα διαθέσιμες και μ έστειλαν μειλ "Θέλουμε να γνωρίζεις ότι αναμένουμε ενημέρωση
από την Αντιπροσωπεία για την διαθεσιμότητά τους." Ό,τι να 'ναι!!!

• Like 1
  • Haha 2

14 ώρες πριν, alexx είπε

Καλησπέρα, εγώ πάντως πήρα 2 ddr4 που ήταν και είναι ακόμα διαθέσιμες και μ έστειλαν μειλ "Θέλουμε να γνωρίζεις ότι αναμένουμε ενημέρωση
από την Αντιπροσωπεία για την διαθεσιμότητά τους." Ό,τι να 'ναι!!!

Και ζαχαρωνα κι εγω 2 16αρες 😄

Λέω να ξεκινήσω ενα build για την ανιψιά, έχω βάλει στο καλάθι τα παρακάτω: 

Screenshot_2024-10-23-14-06-31-171_com.brave.browser-edit.jpg.6a27f8a4ddc636377bc546bf266550c4.jpg

Να ξεκινήσω με αυτά και να περιμένω μέχρι Black Friday για μητρική + επεξεργαστή. Κάρτα δεν νομίζω να της βάλω θα πάρω κανέναν 8600-9600-9700 με ενσωματωμένα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα προτεινα καλυτερο τροφοδοτικο,ειναι πραγματικα το μονο κομμάτι (μαζι με μητρικη) που θα σε σωσει απο απειρους μπελαδες και αξιζει να δωσεις εκει τα περισσοτερα χρηματα.Οκ,μπορει το build να προοριζεται για παιδι αλλά ειναι κριμα να πανε χαμενα εστω και τα 40 ευρώ!Θα πρότεινα κάποιο τροφοδοτικό με καλυτερη πιστοποιηση όπως το παρακατω (αφου θελεις και corsair) https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/trofodotika/corsair-psu-tx-series-550-w-80-gold-version-2021_3902463 .Λιγότερα βατ αλλά αν δεν υπάρχει για καμία κάρτα γραφικών θηρίο ειναι μια χαρα.

ΥΓ:Νομιζω μπορεις να γλιτωσεις ενα πενηνταρικο επιπλεον απο φθηνοτερες μνημες και nvme.Ειναι περιορισμος ωστωσο αν θελεις να ειναι ολα corsair μια και πολλά προιόντα της ειναι υπερκοστολογημένα σε σχεση με τον ανταγωνισμό.

Επεξ/σία από HatTrick
  • Like 2
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βαλτε και τον κωδικό DIMI10 και θα έχετε -10€ σε αγορές συνόλου πάνω από 89€ , (ισχύει ως 25/10)

Με ευχαριστειτε αργότερα :)

Επεξ/σία από Eddy_Gordo
  • Like 1
  • Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, HatTrick said:

θα προτεινα καλυτερο τροφοδοτικο,ειναι πραγματικα το μονο κομμάτι (μαζι με μητρικη) που θα σε σωσει απο απειρους μπελαδες και αξιζει να δωσεις εκει τα περισσοτερα χρηματα.Οκ,μπορει το build να προοριζεται για παιδι αλλά ειναι κριμα να πανε χαμενα εστω και τα 40 ευρώ!Θα πρότεινα κάποιο τροφοδοτικό με καλυτερη πιστοποιηση όπως το παρακατω (αφου θελεις και corsair) https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/trofodotika/corsair-psu-tx-series-550-w-80-gold-version-2021_3902463 .Λιγότερα βατ αλλά αν δεν υπάρχει για καμία κάρτα γραφικών θηρίο ειναι μια χαρα.

ΥΓ:Νομιζω μπορεις να γλιτωσεις ενα πενηνταρικο επιπλεον απο φθηνοτερες μνημες και nvme.Ειναι περιορισμος ωστωσο αν θελεις να ειναι ολα corsair μια και πολλά προιόντα της ειναι υπερκοστολογημένα σε σχεση με τον ανταγωνισμό.

3 hours ago, valantis123 said:

Λέω να ξεκινήσω ενα build για την ανιψιά, έχω βάλει στο καλάθι τα παρακάτω: 

Screenshot_2024-10-23-14-06-31-171_com.brave.browser-edit.jpg.6a27f8a4ddc636377bc546bf266550c4.jpg

Να ξεκινήσω με αυτά και να περιμένω μέχρι Black Friday για μητρική + επεξεργαστή. Κάρτα δεν νομίζω να της βάλω θα πάρω κανέναν 8600-9600-9700 με ενσωματωμένα.

Ότι είπε και ο αποπανω, εάν δεν έχεις πρεμουρα με το να είναι όλα Corsair δεν πιστεύω πως δίσκος και ram είναι καμία τρελλη προσφορά.Ειδικα αφού τα υπόλοιπα θα αγοραστούν bf που όλο και κάποια άλλη προσφορά θα παιχτεί.

Spoiler

Επίσης πιστεύω πως σε "basic" σύστημα ένας 9x00 είναι πεταμένα λεφτά.Εχει την ίδια κάρτα γραφικών με τους 7x00 και πολύ κοντινές επιδόσεις γενικά.

Ο 8600 είναι άλλη περίπτωση με τίμια κάρτα γραφικών αλλά χάνεις το pci-e 5.0 και είναι γενικά κατατι πιο αργοί από τους 7x00.Προσωπικα θα κοιτούσα για 7500f/7600 και μια 6600 που θα βγει σε κοντινή τιμή με 9600.

Υ.γ Για όσους βρουν 1 μόνο αντικείμενο σχετικά ακριβο που θέλουν.

Βάλτε ένα mousepad (10ευρω) η μία πάστα (12ευρω) για να παρετε το 30% έκπτωση.

Επεξ/σία από @topos
  • Like 1
  • Thanks 1

52 λεπτά πριν, @topos είπε

Σωστος! Με δελεάζεις τώρα να παρω ένα κιτ 64gb μνήμη.  Ζημιά μου έκανες 😂

1 ώρα πριν, @topos είπε

Ότι είπε και ο αποπανω, εάν δεν έχεις πρεμουρα με το να είναι όλα Corsair δεν πιστεύω πως δίσκος και ram είναι καμία τρελλη προσφορά.Ειδικα αφού τα υπόλοιπα θα αγοραστούν bf που όλο και κάποια άλλη προσφορά θα παιχτεί.

Απόκρυψη περιεχομένων

Επίσης πιστεύω πως σε "basic" σύστημα ένας 9x00 είναι πεταμένα λεφτά.Εχει την ίδια κάρτα γραφικών με τους 7x00 και πολύ κοντινές επιδόσεις γενικά.

Ο 8600 είναι άλλη περίπτωση με τίμια κάρτα γραφικών αλλά χάνεις το pci-e 5.0 και είναι γενικά κατατι πιο αργοί από τους 7x00.Προσωπικα θα κοιτούσα για 7500f/7600 και μια 6600 που θα βγει σε κοντινή τιμή με 9600.

Τα έβαλα όλα Corsair γιατί παίρνουν 30% και βγαίνουν τιμές ιστορικού χαμηλές.

Για επεξεργαστή έχω καταλήξει σε 8500-8600 που έχουν τίμια γραφικά ανάλογα και της προσφορές που θα παίξουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...