nikiokos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Παιδια εκανα εγκατασταση σε ενα pc το οποιο ειχε 98 τα xp και αντιμετωπιζω προβλημα με καποιο worm προφανως, μου πεταει το κλασσικο μηνυμα lsass.exe ... the system is shuting down bla bla bla. Κατεβασα οτι patch για worm υπηρχε σε mcafee,symantec,fsecure και δε γινετε τιποτα.Ο υπολογιστης αυτος ειναι σε δικτυο με αλλους που εχουν win98 και ειναι μονιμα on line. Please help ευχαριστω
My8os Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Αυτό το μήνυμα στο πετάει και ο Blaster για τον οποίο θα πρέπει να μπείς στην microsoft και να κατεβάσεις απο εκεί το patch για να κλείσεις την τρύπα των XP. Για δοκίμασε το λοιπόν μήπως είναι αυτό και ξεμπερδέψεις
Dark_son20 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 xriazese afta ta 2 updates (i blaster i sasser einai) http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=2354406c-c5b6-44ac-9532-3de40f69c074&displaylang=en http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=3549ea9e-da3f-43b9-a4f1-af243b6168f3&displaylang=en
billpeppas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 "lsass.exe" Πετάει ο Sasser. Ο Blaster χτύπαγε στο "svchost" ( βλέπε RPC & RPC Locator ) ΑΥΤΑ ΤΑ 2 PATCH ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΑ ΚΑΠΟΥ... CD-RECORDER ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ.
wert Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 "lsass.exe" Πετάει ο Sasser. Χτές την πάτησα και εγώ με αυτό. :? Αν και ήμουν σίγουρος ότι είχα περάσει τα patch για blaster kai sasser. Είχα τα fix tools και για τους δύο και σκέφτηκα να τα τρέξω αφού πρώτα απενεργοποίησα απομακρυσμένη διαχείρηση και επαναφορά συστήματος. Τα έτρεξα λοιπόν και τα δύο κανονικά στα windows αλλά και σε safe mode. Και η μεγάλη πλάκα τώρα. Απλός δεν βρήκαν τίποτα. :? Ξαναμπήκα ίντερνετ και όλα καλά. Κανένα πρόβλημα. :roll: Το pc δεν ξέρει τίποτα και όλα πάνε καλά. Τελικά τι έγινε ρε παιδιά; Φαντάσματα βλέπω;
wert Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Τελικά ποιό από τα δύο έχω εγώ; Αν θυμάμε καλά στο παραθυράκι που πέταξε έλεγε «ο χρήστης ΝΤ επέλεξε να τερματίσει τη λειτουργία» και κάτι τέτοια κουφά. Αυτό εμφανίστηκε δύο φορές και τις δύο την ώρα που πήγα να κάνω windows updates. Για να κάνω τα updates αναγκάζομαι να κλείσω το firewall αλλιώς δεν τα κάνει. Και εκεί την πατάω. Μόλις ξανανοίξω το pc τότε μου δείχνει ότι το "lsass.exe" προκάλεσε σφάλμα κλπ. Επαναφορά συστήματος την έχω απενεργοποιήση το ίδιο και απομακρυσμένη σύνδεση και το fix tool δεν βρίσκει τίποτα.
billpeppas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 Χμ. Πολύ πιθανό wert , να έγινε corruption στο LSASS.EXE ( από ιό , ή από οτιδήποτε ). Δοκίμασε να κάνεις Recovery μέσω Recovery Console ( Boot With Windows XP cd , and choose Fix with Recovery Console )
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Οποιος καλος φιλος μπορει ας δωσει και τα υπολοιπα link γαι τα updates που χρειαζομαστε εκτος αυτα που εδωσε ο Dark_son20.Πολυ εχω μπερδευτει.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
wert Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Windows update http://v5.windowsupdate.microsoft.com/v5consumer/default.aspx?ln=el Κέντρο λήψης http://www.microsoft.com/downloads/search.aspx?displaylang=el Διαλέγεις και παίρνεις.
Dark_son20 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Γιάννης_(Platano) afta ta 2 einai gia tous 2 ious pou klinoun to pc... kalo einai updates na ta vazoume oti vgazei i m$
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Γιάννης_(Platano) afta ta 2 einai gia tous 2 ious pou klinoun to pc... kalo einai updates na ta vazoume oti vgazei i m$ Ευχαριστω.Απλα ειχα σημερα προβλημα με το pc ενος φιλου που δεν προλαβαινα να κανω τα updates και εκανε επανεκινησεις.Καποια πραγματα πρεπει να ειναι ετοιμα απο πριν. :twisted: :twisted: Και μια ερωτηση...Αν βαλουμε ολα τα update ενος antivirus software μετα την εγκατασταση του και μπουμε μετα internet για πρωτη φορα εχουμε κινδυνο για ιους και χρειαζομαστε παλι τα criticsl updates της ...μαμας MS ???? :?: :?:
ee3509 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 re seis, grafte sto run shutdown -a gia na glitosete to reboot kai na katevasete oti thelete gia na to ftiaksete to shutdown -a kanei abort ta automatic shutdowns
icedale Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 ee3509 αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα εντολή.. το Blaster ακόμα θερίζει..
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Η εντολη shutdown -a θελει ανακλιση καποια στιγμη ή οχι ????? :?: :?: :?: :?:
ee3509 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 to shutdown -a isxiei mono ean yparxei shutdown in progress. to kaneis mia fora, kaneis ti douleia sou kai meta den sou xreiazetai ypo kanonikes sinthikes. P.S. pos einai dinaton, na exeis ftasei auto to plithos ton post ? pantou se vlepo na postareis apisteuto, keep up the good work.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.