Προς το περιεχόμενο

Snapdragon x elite vs AMD AI300 vs Intel ultra (series 2)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, αγορά νέου λαπτοπ μέχρι 1500€, θα ήθελα γνώμες για επιλογή φορητου με τις τεχνολογίες αυτές μέχρι τώρα, οι επιλογές ακόμα περιορισμένες. Όχι παιχνίδια, περισσότερο γενικής χρήσης.

Δημοσ.

Έχω ένα Asus vivobook S15 με Snapdragon X Elite αλλά δεν έχουμε κλείσει καν εβδομάδα. Δεν μπορώ να πω ότι έχω καταλάβει κάτι στο κομμάτι της ταχύτητας αν και προσπαθώ να βάζω όσο περισσότερο γίνεται arm εφαρμογές αλλά εκεί που δεν υπάρχουν το prism κάνει την δουλειά του μια χαρά. Ωστόσο κάποιες εφαρμογές φτιάχνονται από γκάου πίου μανταλάκια. Μια τέτοια είναι το Google Driver for Desktop που βλέποντας την αρχιτεκτονική του επεξεργαστή πετάει σφάλμα. Οπότε κάνε ένα έλεγχο γιατί εμένα πχ το παραπάνω με έχει <<πονέσει>> αρκετά.

Κάποιες φορές μου μαυρίζει η οθόνη στο Youtube και πατώντας ένα κλικ έρχεται πάλι στα λογικά της. Δεν μπορώ να πω με ακρίβεια όμως αν είναι software ή hardware το θέμα. Τα υπόλοιπα δεν τα έχω πιάσει στα χέρια μου και έτσι δεν μπορώ να έχω μία ολοκληρωμένη άποψη. 4

Μεγάλο χαρτί είναι η διάρκεια μπαταρίας. Οκ το 18h που λέει όπως ισχύει και σε όλα τα laptop θέλεις δουλειά για να το φτάσεις. Ωστόσο χωρίς την δεύτερη οθόνη το 12ωρο για έντονη δουλειά γραφείου βγαίνει μια χαρά χωρίς την δεύτερη οθόνη. Με δεύτερη φορητή οθόνη που έχω πέφτει στο μισό.

Games δεν έχω δοκιμάσει .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...