Προς το περιεχόμενο

Έχετε φίλους / το thread της μοναξιάς

mtkos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 hours ago, andreas1gr said:

...η φάουσα"...

Σε ποια περιοχή λέγεται η λέξη αυτή;
Φαντάζομαι ότι σημαίνει η "γυναίκα που έχει κακία μέσα" (ή κάτι παρόμοιο).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλως ή κακως αυτο συμβαινει γιατι μεγαλωνοντας ο καθενας ακολουθει τον δρομο του ,αλλοι αλλαζουν πολεις αλλοι αλλαζουν χωρα και στο τελος μενεις μονος σου,γραψου σε ενα συλλογο εκει μπορεις να βρεις ενδιαφεροντες ανθρωπους που μπορει να ξεκινησεις να κανεις παρεα μαζι τους οπως σου συνεστησαν και πιο πανω

Κοιτα να υπαρχει ενα κοινο ενδιαφερον με αυτο που θα ασχοληθεις ετσι θα μπορεις να εδραιωσεις φιλιες

1 hour ago, sumcv said:

είμαστε κοντά στην ηλικία. Αυτή τη στιγμή διανύω την χειρότερη περίοδο της ζωής μου. Ίσως είναι και αυτό που λένε ότι το ένα κακό φέρνει το άλλο. Φέρω ευθύνη για πολλά λόγω λάθος επιλογών.

Στο συγκεκριμένο κομμάτι, ο καλύτερος μου φίλος παντρεύτηκε, έχει και παιδί. Φυσικά δε χαλάσαν οι σχέσεις μας αλλά εννοείται ότι δε μπορούμε να συναντιώμαστε και να βγαίνουμε όπως παλιά. Ένας άλλος πάλι παντρεύτηκε αλλά αυτός μένει και πολύ μακριά. Βλεπόμαστε 1-2 φορές το χρόνο. Τρίτος έχει μετακομίσει στην άλλη άκρη της ελλάδας (αυτός δε παντρεύτηκε). Ένας υποτίθεται φίλος, μόλις βρήκε κοπέλα μας ξέχασε όλους. Μάθαμε από άλλους ότι παντρεύτηκε κιολας. Ούτε καν μας κάλεσε. 2 καλοί φίλοι μένουν σε άλλη πόλη. Με αυτούς συναντιόμαστε σχετικά συχνά, το καλοκαίρι πήγαμε και κάτι εκδρομές. Αλλά λόγω απόστασης θα συναντηθούμε τριήμερα ή σε διακοπές ή πχ σε φάση να κάνουμε ταξιδι να δούμε κάποιον αγώνα.

Λόγω αλλαγής δουλειάς-ωραρίων, κάποιες "φιλίες" χαθήκαν. Έμεινε μια φίλη μου όπου βγαίναμε συχνά. Ο δικός της ήταν εξωτερικό για μεταπτυχιακό. Επέστρεψε και φυσικά έχουν αλλάξει οι προτεραιότητες της. Ναι θα βγούμε πάλι, αλλά δε μπορώ πχ Σάββατο βράδυ να της πω έλα να πάμε για ποτό. Το έχω προτείνει, το έχει προτείνει αλλά πλέον θα γίνει μια φορά στο τόσο.

Με έναν άλλον έγινε παρεξήγηση, χαθήκαμε. Και το κακό είναι ότι έφταιγα εγώ. Θα ήθελα να το διορθώσω κάποια στιγμή αλλά δεν έχω τρόπο.

Με την κοπέλα μου εδώ και καιρό τελειώσαμε, με μια άλλη τα έκανα μαντάρα και το αποτέλεσμα είναι αυτή την περίοδο να είμαι μόνος. Δεν έχω καν κάποιον-α να πάρω τηλέφωνο να πω να βγούμε για καφέ. Ένα πρόβλημα είναι ότι οι φίλοι μου μένουν πλέον μόνιμα αλλού.

Το καλοκαίρι για μπάνιο πήγαινα μόνος εκτός από τις φορές που πήγα με τους φίλους που ανέφερα. Να ήταν 4 φορές, άντε 5.

Πηγαίνω στη δουλειά, πηγαίνω για ψώνια όταν χρειάζεται και μετά γυρίζω στο σπίτι. Αυτή είναι η καθημερινότητα μου. Το καλοκαιρι έκανα και κανένα μπάνιο και περνούσε η μέρα. Τώρα το χειμώνα.....

Το αστειο είναι ότι έχω παραμυθιάσει τους πάντες και νομίζουν ότι κάνω ζωάρα με φίλους-φίλες και γκόμενες. Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική.

Σε αυτή τη φάση δεν είναι εύκολο να κάνεις γνωριμίες. Δεν είμαι φοιτητής ούτε φαντάρος. Και κάποιον άλλον να γνωρίσεις θα έχει την παρέα του. Δύσκολα να κολλήσεις κι εσύ σε τέτοια ηλικία πλέον.

Γενικά με χαλάει όλο αυτό, αλλά δεν είναι εύκολο να αλλάξει.

πολλα θα μπορουσα να γραψω αλλα θα πω μονο ενα.ξεκινα  hobby πχ πεζοποριες

• Like 2
  • Thanks 2

7 ώρες πριν, poulinos είπε

πολλα θα μπορουσα να γραψω αλλα θα πω μονο ενα.ξεκινα  hobby πχ πεζοποριες

Ενδιαφέρον αυτό με τις πεζοπορίες αλλά δε χρειάζεσαι φυσική κατάσταση και εξοπλισμό;

Έχω απογοητευτεί πάντως. Κάποιοι σε θεωρούν φίλο αλλά θα σε καλέσουν μια φορά στο τρίμηνο. Άλλοι ενώ προσπαθείς/νομίζεις ότι κρατάς επαφή (πχ αν βρίσκονται σε απόσταση μιλάτε 1-2 φορές τη βδομάδα) σου ξεφουρνιζουν μετά από ένα εξάμηνο οτι στο μεταξύ βρήκαν κοπέλα πήγαιναν για γάμο και παιδί αλλά χωρισαν. Από κάποιους απομακρύνθηκα εγώ. Σίγουρα είναι και θέμα χαρακτήρα ή επιλογών. 

Πάντως έχω κάνει προσπάθειες να γνωρίσω και κόσμο πχ. με co-working. Αν και πια ο καιρός δε βοηθά για συγκεντρώσεις σε κλειστούς χωρους.

• Thanks 1

9 ώρες πριν, sumcv είπε

Το αστειο είναι ότι έχω παραμυθιάσει τους πάντες και νομίζουν ότι κάνω ζωάρα με φίλους-φίλες και γκόμενες. Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική.

Πως θα σου φαινόνταν για αρχή να είσαι ειλικρινής με τους γύρω σου; Πως θες να χτίσεις σχέσεις με άλλους ανθρώπους όταν τους λες παραμύθια; Αν σκοπό σου είναι να πουλήσεις μούρη μην γκρινιάζεις. Να ξέρεις ότι λίγο ή πολύ οι γύρω μας καταλαβαίνουν το ψέμα και πολλές φορές το ανέχονται από ευγένεια ή γιατί απλά δεν τους νοιάζει. Αν θες λοιπόν να αλλάξεις τα πράγματα ξεκίνα από εσένα. Και για να μην απελπίζεσαι, με την γυναίκα μου αρχίσαμε να βγαίνουμε στα 42 μου, παντρευτήκαμε στα 44 και κάναμε παιδί στα 46 μου. Μικρός είσαι ακόμα ;). Α και κάτι άλλο, με τους ανθρώπους που έχουν έχουμε βαθιές και αληθινές σχέσεις μπορεί να επικοινωνούμε μια φορά τον χρόνο, αλλά ξέρουμε πάντα ότι είναι εκεί για εμάς, όπως κι εμείς γι αυτούς. Εσύ λοιπόν πρέπει να αποφασίσεις αν το πρόβλημα σου είναι ότι δεν ξέρεις τι να κάνεις τον ελεύθερο σου χρόνο ή αν το αν θέλεις να έχεις έστω και έναν άνθρωπο που σε εκτιμά και τον εκτιμάς γι αυτό που είσαι. Όταν αποφασίσεις αυτό το πράγμα, τότε σίγουρα θα βρεις και την άκρη. (Δεν έχω καμιά πρόθεση ούτε να στην πω, ούτε να σε προσβάλω, να σε βγάλω από το μπλέξιμο σου θέλω).

• Like 6
  • Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, sumcv είπε

Το αστειο είναι ότι έχω παραμυθιάσει τους πάντες και νομίζουν ότι κάνω ζωάρα με φίλους-φίλες και γκόμενες

Man υπάρχει περίπτωση να τους έκανες και εσυ λιγο στην άκρη με αυτη τη στάση ; Είτε ηθελημένα ( βαριόσουν πχ ) είτε άθελά σου ( πχ να σκεφτόντουσαν οτι σιγά μην βγεις μαζί τους κάνοντας τέτοια "ζωάρα" ).

Επίσης μήπως όταν είχες κάποια σχέση είχες αποξενωθεί απο τους φίλους; Συμβαίνει σε όλους ειδικά τον πρώτο καιρό μιας σχέσης να πέφτουμε με τα μούτρα αγνοώντας τι γίνεται γύρω μας.

Για τη μοναξιά τώρα δεν έχω πολλά να σου πω. Εγώ την απολαμβάνω αλλά βέβαια εχω την "καβάτζα" οτι εχω έναν φίλο εδώ και πολλά χρόνια που θα μιλήσω/βρεθώ έστω και μια φορά τον μήνα.

Επεξ/σία από Apokios

42 minutes ago, mtkos said:

Ενδιαφέρον αυτό με τις πεζοπορίες αλλά δε χρειάζεσαι φυσική κατάσταση και εξοπλισμό;

Έχω απογοητευτεί πάντως. Κάποιοι σε θεωρούν φίλο αλλά θα σε καλέσουν μια φορά στο τρίμηνο. Άλλοι ενώ προσπαθείς/νομίζεις ότι κρατάς επαφή (πχ αν βρίσκονται σε απόσταση μιλάτε 1-2 φορές τη βδομάδα) σου ξεφουρνιζουν μετά από ένα εξάμηνο οτι στο μεταξύ βρήκαν κοπέλα πήγαιναν για γάμο και παιδί αλλά χωρισαν. Από κάποιους απομακρύνθηκα εγώ. Σίγουρα είναι και θέμα χαρακτήρα ή επιλογών. 

Πάντως έχω κάνει προσπάθειες να γνωρίσω και κόσμο πχ. με co-working. Αν και πια ο καιρός δε βοηθά για συγκεντρώσεις σε κλειστούς χωρους.

Για τις πεζοπορίες, για αρχή χρειάζεται να μην έχεις σοβαρό πρόβλημα στα πόδια, aka να μπορείς να περπατάς κανονικά. Δεν πας να κατακτήσεις τον Όλυμπο την πρώτη μέρα.

Σχετικά με τους φίλους, είσαι σίγουρος ότι ψάχνεις φίλους ή γνωστούς; Αρχικά, ξέρεις τι είναι ο κάθε ένας;
Γιατί θα υπάρξουν και φίλοι που θα βλέπεις 1-2 φορές κάθε χρόνο και σε κάθε συνάντηση (ή τηλέφωνο) θα μπορείτε να τα λέτε σαν να μιλούσατε χτες και ανοιχτά και ο χρόνος μαζί τους να είναι ποιοτικός (να ακούς και να σε ακούει (άλλη μεγάλη συζήτηση και αυτή, το "ακούω πραγματικά")). Από την άλλη, υπάρχουν και γνωστοί που τους βλέπεις 1-2-3 φορές κάθε εβδομάδα και μπουρδολογείτε χωρίς όριο, μόλις γυρίσει η πλάτη πετιούνται μαχαίρια σε ρυθμό πολυβόλου και χαίρεσαι/χαίρονται με τις κακοτυχίες τους/σου, που απλά είστε μαζί γιατί υπάρχει κάτι άλλο κοινό (πχ παιδιά στο πάρκο, συνύπαρξη σε θεατρική ομάδα κλπ).
Όταν το διευκρινίσεις αυτό (στον καθρέφτη σου), κατά πάσα πιθανότητα θα κάνεις τα σωστά βήματα.

• Like 1

Δυστυχως υπαρχουν καποιες universal αληθειες

1. Στις μεγαλουπολεις η μοναξια ειναι οντως εκει και ισως και με τις καραντινες διογκωθηκε

2. Οσο μεγαλωνεις, τοσο χανεις φιλους και ειναι λογικο, γιατι οι ζωες (και οι προτεραιοτητες) των ανθρωπων αλλαζουν. Ειχα φιλο απο την δουλεια που ημασταν κωλος και βρακι αλλα οταν εγω αλλαξα, αυτος αφοσιωθηκε στην φροντιδα της αρρωστης μητερας του και φυσιολογικα χαθηκαμε

Δεν ειναι ευκολες οι νεες γνωριμιες, αυτο ειναι αληθεια, οχι μονο γιατι η κοινωνικοποιηση σου περιοριζεται, μεγαλωνεις κι εσυ και παραξενευεις

• Like 3

Συνήθως δεν απαντάω σε τέτοια θρεντ γιατί είτε είναι τρόλ είτε είναι ανυσηχίες της στιγμής αλλά σε περίπτωση που σε έχει πάρει απο κάτω ας απαντήσω.

Δεν είναι κάτι τόσο σπάνιο όσο θα περίμενες.Είναι η ηλικία που η μάζα έχει κάνει οικογένειες είτε γιατί ήθελε είτε γιατί υπέκυψε στην κοινωνική πίεση της οικογένειας είσαι στην ηλικία που δεν γνωρίζεις 10-20 καινουργιους ανθρώπους τον μήνα όπως στα 20-30 και σφίγγει/αγχώνει αυτή η κατάσταση.Εγώ όταν είχα βρεθεί σε αυτήν την θέση από επιλογή κάποια στιγμή της ζωής μου  απλά εκμεταλλεύτηκα αυτόν τον χρόνο για να πάω σε διάφορα σεμινάρια τα οποία πάντα ήθελα να κάνω πήγαινα πιο φανατικά σε γυμναστήριο, όπως μπορείς να πας και σε εθελοντικές δράσεις.Ολα τα παραπάνω όχι μόνο σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο αλλά είναι και πηγή επαφής συνέχεια με καινούργιο κόσμο θα ταιριάξεις με όλους?Σίγουρα όχι αλλά αποκλείεται να μην έρθεις σε επαφή με ανθρώπους με κοινά στοιχεία και γούστα.

Απλά με ρέγουλα μην είσαι αυτός που από την πρώτη ημέρα μοιράζεται το προσωπικό του δράμα οι ανθρώπινες σχέσεις θέλουν τακτ

• Like 3
  • Thanks 1

Προσοχη, μιλαει για φιλους, οχι γυναικα. Εχει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα.

Φιλους λοιπον.

Πως καταλαβαινεις αν εχεις οντως φιλους και πως φευγουν. Καθε σαββατο πηγαιναμε για καφε 6 ατομα, καθε σαββατο για χρονια. Και παιδακια να μαζευτουμε να φαμε. Ξαφνικα σταματησα να στελνω μηνυμα να παμε για καφε, δεν μου ηρθε ποτε κατι απο τους αλλους να παμε για καφε. Για φαγητο δεν ελεγα να παμε, δεν μου ηρθε ποτε να μαζευτουμε. Σε καθε ραντεβου ολοι αργουσαν 1.5 ωρα, επεινα καφε μονος μου και μετα ερχοντουσαν σαν να μην συμβαινει τιποτα.

Σταματησα να στελνω , ξαφνικα σταματησαν να στελνουν. Παντρευτηκαν πηγαμε στους γαμους καναν παιδια ξαφνικα δεν μπορω για καφε εχω το παιδι, και να απο εδψ απο εκει. Δεν εμεινε τιποτα. Επισης νοσοκομειο 4 μερες σοβαρά, κανενα τηλεφωνο, επισης 23/7/18, ειχαν ερθει σπιτι μου δεκαδες φορες για να δουμε μπαλα, 3 ατομα δεν με πηραν ποτε τηλεφνο να μαθουν πως ειμαστε και τι εχει συμβει.

Καταλαβαινεις πολλα απο αυτά και απο το να σταματησεις να στελνεις πρωτος. Εχω κρατησει εναν φιλο, δυο απο το σχολειο που ειναι στο εξωτερικό και πολλες γνωριμιες απο δουλεια για να λες βλακειες να περναει η ωρα. απο ολλες τις δουλειες. Φιλους να βγω για φαγητο ποτο καφε οχι, ειμαι μεγαλος, πανω απο 40 δεν με νοιαζει. Εχω μια κοπελα που παιρναμε τελεια. Δεν εχω αναγκη κανεναν απο τους "φιλους".

• Like 12
  • Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tutuyo είπε

Δυστυχως υπαρχουν καποιες universal αληθειες

1. Στις μεγαλουπολεις η μοναξια ειναι οντως εκει και ισως και με τις καραντινες διογκωθηκε

2. Οσο μεγαλωνεις, τοσο χανεις φιλους και ειναι λογικο, γιατι οι ζωες (και οι προτεραιοτητες) των ανθρωπων αλλαζουν. Ειχα φιλο απο την δουλεια που ημασταν κωλος και βρακι αλλα οταν εγω αλλαξα, αυτος αφοσιωθηκε στην φροντιδα της αρρωστης μητερας του και φυσιολογικα χαθηκαμε

Δεν ειναι ευκολες οι νεες γνωριμιες, αυτο ειναι αληθεια, οχι μονο γιατι η κοινωνικοποιηση σου περιοριζεται, μεγαλωνεις κι εσυ και παραξενευεις

Ισχύουν όλα αυτά.

Από μια ηλικία και μετά χάνονται αρκετές φιλίες. Όταν κάποιος έχει εργασία, οικογένεια και παιδιά, πρέπει πρώτα να ικανοποιήσει την γυναίκα, τα παιδιά και αυτά πρέπει να περάσει χρόνο μαζί τους (διάβασμα, ψυχαγωγία) κλπ.

Επίσης και οι υποχρεώσεις συνεχώς αυξάνονται (π.χ με γονείς που μπορεί να είναι άρρωστοι, κατάκοιτοι κλπ).

Υπάρχουν βέβαια και οι περιπτώσεις ανθρώπων που δεν ήταν ποτέ φίλοι ή σε βάζουν πάντα ως τελευταία επιλογή τους.

Οπότε αναγκαστικά αν έχει κάποιος π.χ 10 φίλους, προλαβαίνει να δει 5 και πάει λέγοντας.

Επεξ/σία από The_Judas

15 ώρες πριν, filip123go είπε

Αν κοντά στα 40 δεν εχεις Γυναίκα / παιδιά / φίλους, τότε μάλλον εσύ εχεις πρόβλημα. Πήγαινε σε έναν ψυχολόγο.

Αυτό το προτείνεις, πιθανότατα κοιτάζοντας τον καθρέφτη,  πες την αλήθεια, τουλάχιστον στον εαυτό σου...

• Like 4

Ξέρεις την παροιμία που λέει κάθε πράγμα στον καιρό του και τον Αύγουστο ο κολιός?

Η ηλικία που είσαι δεν είναι για φιλίες. Έχουν περάσει αυτά και ακόμα και αν τα είχες δεν θα σε γέμιζαν. Πάλι θα βαριόσουν. Άσε που είναι πάρα πολύ δύσκολο να υπάρξουν φίλοι σε τέτοιες ηλικίες γιατί οι προτεραιότητες έχουν αλλάξει πια για όλους. Και αν υπάρχει κανένας μόνος, μόλις βρει καμιά γυναίκα θα χαθεί κι αυτός. Οπότε μην επενδύεις σε αυτά.

Η ηλικία που είσαι είναι για να μεγαλώνεις παιδιά και να γεμίζουν τον χρόνο σου. Βασικά δεν φτάνει η ημέρα σε εμένα προσωπικά. Σκέψου πούλησα τη μηχανή και ούτε καν το σκέφτομαι που παλιά έκανα 50-100 χλμ καθημερινά με φίλους μετά τη δουλειά.

Κανένα φιλαράκι βλέπω 2-3 φορές το μήνα για κανά καφέ έτσι για αποτοξίνωση. Και όσοι έχουν παιδιά, βρισκόμαστε και στα παιδικά πάρτυ.

Η συμβουλή μου είναι να ακολουθήσεις την οδό της οικογένειας. Επένδυσε σε σχέση ζωής μόνιμη, σε παιδιά δηλαδή. Τα άλλα δεν έχουν και πολλή σημασία. Η γυναίκα είναι λαχείο που είτε το κερδίζεις είτε το χάνεις. Και αν δεν την έχεις βρει μέχρι τα 40 οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος σου αλλά αξίζει να προσπαθήσεις γιατί δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Η μοναξιά είναι χειρότερη και από αρρώστια γιατί την αρρώστια κάποια στιγμή είτε θα την ξεπεράσεις είτε θα σε στείλει. Η μοναξιά όμως σε ακολουθεί σαν σκια για όσο θα είσαι όρθιος.

Οικογένεια και παιδιά είναι ρίσκο μεγάλο, το ξέρω, θέλει άπειρη υπομονή αλλά δεν συγκρίνεται με τίποτα. Και δεν είσαι μεγάλος, ίσα ίσα, σε ώριμη ηλικία. 

Φιλικά πάντα χωρίς να είμαι φίλος...

• Like 2
  • Thanks 1

15 ώρες πριν, filip123go είπε

Αν κοντά στα 40 δεν εχεις Γυναίκα / παιδιά / φίλους, τότε μάλλον εσύ εχεις πρόβλημα. Πήγαινε σε έναν ψυχολόγο.

Υπάρχουν ακόμα άτομα που βγαινουν και λένε στους τριγύρω οτι ο προορισμος του ανθρωπου ειναι ο γάμος; Θυμαμαι τη φραση που ειχα ακουσει απο εναν stand up comedian (Greg Morton), οι ανθρωποι δε μπορούν να νιώσουν ευτυχία αν δε δουν και εσένα μίζερο. Δεν ειναι καν 50/50 ο πληθυσμος για να βρουν ολοι οι ανθρωποι καποιον, καποιοι εχουν στάνταρ, κάποιοι δε νοιαζονται καν για τα ερωτικά. Ο κάθε άνθρωπος θέτει άλλους στόχους, πάμε παρακάτω.

12 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Υπόψιν ότι ο άνθρωπος πάντα ζούσε μαζί με άλλους, οπότε... 

Ο άνθρωπος έκανε πάντα ότι έκανε και η μάζα. Κοίτα τις επιλογες των περισσοτερων, νικοτινη, αλκοολ, μια ζωη γεματη εξαρτησεις που καθοριζει απο το που θα βγουνε μεχρι το που θα πανε διακοπές και τι θα τους περισσέψει αφού πάρουν πρώτα αυτα που είναι τα πρωτευοντα τους (κλασσικη η φραση "δεν εχω ούτε τσιγαρα¨ που εχει καταντησει σημαντικοτερο απο το φαγητο). Ομοιως και στις σχέσεις, ενώ θα ελεγε κανεις πως η πιθανοτητα να γνωρισει ενα ατομο το αλλο του μισο ειναι μια στο εκατομμυριο, οι περισσότεροι ως δια μαγείας το έχουν βρει και βεβαια οι περισσότεροι θα χωρίσουν τουλαχιστον μια φορά στη ζωή τους. Πανικός για το με ποιον θα μοιράσουν τα έξοδα μεγαλώνοντας, για το αν θα βρουν να κανουν αλλη σχεση οποτε ας αρπαξουν οτι παρουσιαστηκε, ευκαιρια για βόλεμα. Όταν δε, μεινουν με μια σχεση πανω απο 1-2 χρονια, αυτα ξαφνικα γινονται 10 γιατι καποτε ειχαν το φοβο πως αν χωρισουν θα πετουσαν αυτα τα 1-2 χρονια στα σκουπιδια και τωρα βεβαια δεν υπαρχει γυρισμος. Μου θυμιζει ενα θεμα στο forum που ρωταει ενα παιδι να αφησει τη δουλεια του στην οποια ειναι 15 χρονια για κατι καλυτερο μισθολογικα. Ετσι ακριβως οι περισσοτεροι ανθρωποι καταληγουν σε γαμο, επειδη φοβασαι να παραδεχτεις πως ηδη εχεις πεταξει ενα χρονο σε κατι που δε σε ικανοποιει.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Προσωπικά δεν ειχα τετοιο θεμα μεγαλωνοντας αλλά βοηθησε σε μεγαλο βαθμο το οτι ημουν μεσα σε ολα, απο αθληματα μεχρι μουσικη και βιντεοπαιχνιδια, ο καλυτερος τροπος βεβαια για γνωριμιες ειναι να πας σε καποιο μερος που αθλουνται και να κανεις το ιδιο, υπαρχουν απειρα παρκα σε μεγαλες πολεις που ο κοσμος τρεχει, περπαταει, κανει καλλισθενικη ή ότι άλλο. Τα social ίσως πλεον ειναι ντεμοντε αφου εχουν γινει swipe left / swipe right αλλά υπαρχουν ακομα μερικα καλά με βάση τα ενδιαφεροντα που εχει καποιος. Γεγονος ειναι παντως πως οπως ειπα και παραπανω, ο καθε ανθρωπος θετει τους στοχους του, μην περιμενεις ολων το ονειρο να ηταν να κρατησουν επαφες με παλιους φιλους, οι περισσοτεροι δε νοιαζονται καν οποτε στα 30κατι πρεπει να αρχισει καποιος να κανει νεες γνωριμιες με ατομα που τα θελω τους εχουν κοινο σημειο.

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...