Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, διάβασα πολύ καλά λόγια για τα Merrell moab 3 gtx και σκέφτομαι να τα αγοράσω.

Τα θέλω για καθημερινή χρήση όχι απαραίτητα για πεζοπορίες.

Είναι αδιάβροχα μέσω υλικού gore-tex.

Το καλοκαίρι φοριούνται ή θα ιδρώνει το πόδι σε σχέση με μια έκδοση χωρίς gore-tex;

Δημοσ.

'Το Gore-Tex είναι μία αδιάβροχη, αναπνεύσιμη υφασμάτινη μεμβράνη και κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα της W. L. Gore and Associates. Ανακαλύφθηκε το 1969 και μπορεί να απωθήσει το νερό, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει τη διέλευση υδρατμών (ώστε να απομακρύνει τον ιδρώτα και την υγρασία). Έχει σχεδιαστεί για να είναι ελαφρύ και κατάλληλο για όλες τις καιρικές συνθήκες. Αποτελείται από ελαστικό πολυτετραφθοροαιθυλένιο (PTFE), το οποίο είναι πιο γνωστό από το γενικό εμπορικό σήμα Teflon. Το τέντωμα αυτού του πολυμερούς, σχηματίζει ένα μικροπορώδες υλικό με πάνω από 9 εκατομμύρια πόρους ανά τετραγωνική ίντσα'

Απάντηση - Δεν θα έχεις θέμα με ζεστή σε ότι αφορά μεμβράνη Gore-Tex.

• Like 1
Δημοσ.
6 hours ago, AndVal said:

Γεια σας, διάβασα πολύ καλά λόγια για τα Merrell moab 3 gtx και σκέφτομαι να τα αγοράσω.

Τα θέλω για καθημερινή χρήση όχι απαραίτητα για πεζοπορίες.

Είναι αδιάβροχα μέσω υλικού gore-tex.

Το καλοκαίρι φοριούνται ή θα ιδρώνει το πόδι σε σχέση με μια έκδοση χωρίς gore-tex;

ναι θα σε ζεστανει παραπανω αλλο τοσο στην ελλαδα των 40 βαθμων το καλοκαιρι. δεν υπαρχει λογος για gtx το καλοκαιρι.δεν θα κερδισεις τπτ

5 minutes ago, tzotzo said:

απλα δεν ξερω ποσο αδιαβροχα ειναι τα gore tex

δεν περναει νερο ακομα και αν βαλεις το παπουτσι μεσα σε νερο εκτος αν μπει απο πανω

4 hours ago, AeonBeliever said:

Απάντηση - Δεν θα έχεις θέμα με ζεστή σε ότι αφορά μεμβράνη Gore-Tex.

καλη τυχη με gtx σε 40 βαθμους στην ελλαδα. και με ημιμποτακι αν αυτο που θελει ειναι ημιμποτακι

• Like 3
Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/14092008/Adidas-Terrex-Swift-R2-GTX-CM7492-Andrika-Oreivatika-Papoutsia-Adiavrocha-me-Memvrani-Gore-Tex-Core-Black.html

εχω αυτα και ναι ειναι αδιαβροχα, λογω εργασιας χρειαζομαι τετοια παπουτσια και δεν αντιμετωπισα ποτε κανενα προβλημα

• Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, tzotzo είπε

απλα δεν ξερω ποσο αδιαβροχα ειναι τα gore tex

8 ώρες πριν, poulinos είπε

ναι θα σε ζεστανει παραπανω αλλο τοσο στην ελλαδα των 40 βαθμων το καλοκαιρι. δεν υπαρχει λογος για gtx το καλοκαιρι.δεν θα κερδισεις τπτ

δεν περναει νερο ακομα και αν βαλεις το παπουτσι μεσα σε νερο εκτος αν μπει απο πανω

καλη τυχη με gtx σε 40 βαθμους στην ελλαδα. και με ημιμποτακι αν αυτο που θελει ειναι ημιμποτακι

Με την προϋπόθεση ότι τα συντηρείς και με τα αντίστοιχα σπρέι και δεν τα στεγνώνεις δίπλα σε τζάκια και καλοριφέρ

• Like 2
Δημοσ.

Φοράω gtx παππούτσια στη Νορβηγία και το πόδι ζεστένεται ακόμα και σε ακινησία σε θερμοκρασία δωματίου (όπως είμαι τώρα που στο γράφω). 

• Like 2
Δημοσ.
On 21/10/2024 at 09:33, forgotten said:

https://www.skroutz.gr/s/14092008/Adidas-Terrex-Swift-R2-GTX-CM7492-Andrika-Oreivatika-Papoutsia-Adiavrocha-me-Memvrani-Gore-Tex-Core-Black.html

εχω αυτα και ναι ειναι αδιαβροχα, λογω εργασιας χρειαζομαι τετοια παπουτσια και δεν αντιμετωπισα ποτε κανενα προβλημα

ας ξεχωρισουμε κατι.

ασχετα το αν θα ενοχλει καποιον το ποσο ζεστο ειναι το ποδι στην πραξη ενα goretex απο την φυση του ειναι πιο ζεστο απο οτι ενα καλοκαιρινο παπουτσι.

τωρα αν θα σε πειραξει ή οχι το ξερει αυτος που θα το φορεσει σε συνδυασμο με το που το κανει Use.αλλο να εισαι εξω στο πεδιο και να σε βαρανε 40 βαθμοι αλλο να εισαι σε γραφειο με 22.

και εγω καποτε φοραγα goretex το καλοκαιρι και ολα μια χαρα.πλεον το καλοκαιρι εκτος δουλειας ειμαι με ορειβατικο σανδαλι να παιρνει αερα το ποδι. επισης το goretex ειναι μια διαπνεον αδιαβροχη μεμβρανη? για ποιο λογο το καλοκαιρι να βαλεις τετοιο παπουτσι και να μην πας να παρεις οχι μονο χωρις goretex αλλα και παπουτσι που ειναι με αραιη πλεξη για να αναπνεει το ποδι.

γιατι να μην παρω αυτο πχ για καλοκαιρι?

471149-1200x800.JPG

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...