Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα αγοράζατε κουζινα Gorenje ;

Εχει κανεις εμπειρια ;

Πρεπει να αγορασω καινουργια κουζινα. Κοιτα τα κλασσικα Bosch και Neff , αλλα ειδα μια gorenze με πολυ καλα σχολια και φθηνη τιμη. Μαζι με 4 χρονια εγγυηση.

Καποιος που να εχει δοκιμάσε και να εχει εμπειρια ;

https://www.papadatoshome.gr/gorenje-bo6737e02x-77l-gorenje-ect41sc-4.html?skr_prm=WyI1OGEwYjM5OS04MDIyLTQ2YTMtYjdjNy1lNTQzYjVhZWQ4ZmIiLDE3Mjk0MzkxMTI4MjQseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Αγορά νέας εντοιχιζόμενης κουζίνας
Δημοσ.

Δεν την έχω την κουζίνα, απλά γνωρίζω τις μάρκες όλες γιατί δούλευα στο κλάδο των μεγάλων οικιακών συσκευών. Σαν μάρκα, πρώτη Neff, μετά Bosch και μετά Gorenje για κουζίνα εκτός και αν υπάρχει μεγάλη διαφορά τιμής. Αν οι διαφορές είναι μικρές, προτείνω ότι ανέφερα, αν οι διαφορές είναι μεγάλες τότε πας σε ότι σε συμφέρει περισσότερο. 

Και σαν δικλείδα, 4 χρόνια εγγύηση είναι πολλά.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, AeonBeliever είπε

Σαν μάρκα, πρώτη Neff, μετά Bosch και μετά Gorenje

Αν την βαζεις 3η, τοτε ειναι κορυφη! η διαφορα τιμης ειναι 100%.
500€ σετ με 4 χρονια εγγυηση δεν υπαρχει. 500€ εχει μονο ο φουρνος Bosch Που εχω βρει, και 439 ο neff που ειναι η φθηνοτερη σειρα.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, AeonBeliever είπε

Οπότε, έχεις την απάντηση σου!

Εχουν εκθεση στην Κηφισιας. Θα περασω μια βολτα αυριο πρωι να δω απο κοντα.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Vstromrider είπε

500€ σετ με 4 χρονια εγγυηση δεν υπαρχει. 500€ εχει μονο ο φουρνος Bosch Που εχω βρει, και 439 ο neff που ειναι η φθηνοτερη σειρα.

H Neff είναι η premium σειρά του BSH group, όχι η Bosch.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, majunior είπε

H Neff είναι η premium σειρά του BSH group, όχι η Bosch.

Δεν αντιλεγω. Ο Neff Ειναι "χαμηλοτερο" μοντελο απο τον Bosch που εχω βρει. Αν και υπο συζητηση τι σημαινει χαμηλοτερο μοντελο. Ο Bosch ειναι touch κουμπακια, οθονη lcd κλπ. Οτι πρεπει για να χαλασει και η πλακετα να ειναι ακριβοτερη απο τον φουρνο.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Vstromrider είπε

Δεν αντιλεγω. Ο Neff Ειναι "χαμηλοτερο" μοντελο απο τον Bosch που εχω βρει. Αν και υπο συζητηση τι σημαινει χαμηλοτερο μοντελο. Ο Bosch ειναι touch κουμπακια, οθονη lcd κλπ. Οτι πρεπει για να χαλασει και η πλακετα να ειναι ακριβοτερη απο τον φουρνο.

Έτσι είναι. Αν δεν μπορείς να αποφύγεις τα touch controls, προτίμησε κάποιο μοντέλο που το πλαστικό που πατάς είναι σκληρό και δε φλεξάρει. Αυτό το φλεξ συχνά είναι η αιτία της πρόωρης βλάβης των touch controls. Προφανώς δε διαλέξεις μοντέλο μόνο από αυτό αλλά έχε το στο μυαλό σου όπως και την εγγύηση.

Δημοσ.

Στις περισσότερες ηλ. συσκευές με controls τύπου touch, υπάρχει ένα κομμάτι διάφανο πλαστικό (ή τύπου gorilla glass στα κινητά) και από πίσω είναι το touch sensitive panel. Αν αυτό το πλαστικό δεν είναι αρκετά σκληρό, με το πάτημα κάνει flex και ζορίζει το panel από πίσω και χαλάει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...