hp8 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Μου έδωσαν κάποια DVD+R RW SONY TDK Τα δισκάκια αναγνωρίζονται από windows και linux αλλά: Τα μεν SONY δεν γράφονται και δεν σβήνονται, τα δε TDK γράφονται αλλά δεν σβήνονται (φωτο)Πρόγραμμα ashampoo studio Υπάρχει κατι που το εχει επηρεάσει? πχ ληξει ? Εμφανισιακά είναι άψογα Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1ns0mn1a Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, hp8 said: τα δε TDK γράφονται αλλά δεν σβήνονται (φωτο) λογικό για DVD+R δοκίμασε https://www.imgburn.com/index.php?act=Download Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου από 1ns0mn1a Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, 1ns0mn1a είπε λογικό για DVD+R Μάλλον δεν διάβασες τον τίτλο Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου από hp8 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neptu Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου φίλε μου αυτά δεν είναι επανεγγράψιμα. Σε μπέρδεψε το Logo RW 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, Neptu είπε φίλε μου αυτά δεν είναι επανεγγράψιμα. Σε μπέρδεψε το Logo RW το RW τότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neptu Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου οπότε υποθέτω και τα sony είναι +R.. Βασικά είμαι σίγουρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 12 λεπτά πριν, Neptu είπε οπότε υποθέτω και τα sony είναι +R.. Βασικά είμαι σίγουρος Ναι έτσι είναι Το RW τι ρόλο παίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neptu Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, hp8 είπε Ναι έτσι είναι Το RW τι ρόλο παίζει Τα επανεγγράψιμα είναι έτσι. Γράφει ξεκάθαρα DVD-RW ή DVD+RW. επίσης οι ταχύτητες ήταν συνήθως μέχρι 4x, άντε μερικά 10χ ή 12χ Το logo RW που λες εσύ υπάρχει στα DVD+R και δε ξέρω τι ακριβώς συμβολίζει. Κάτι με τα πρότυπα ίσως 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Neptu είπε Το logo RW που λες εσύ υπάρχει στα DVD+R και δε ξέρω τι ακριβώς συμβολίζει. Κάτι με τα πρότυπα ίσως οκ Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, hp8 είπε Το RW τι ρόλο παίζει Με λίγα λόγια και περιληπτικά. Υπάρχουν 2 ας τα πούμε τραστ. Το DVD+RW Alliance και το DVD Forum. Το RW με πιο μικρά γράμματα σημαίνει ότι το dvd είναι σύμφωνα με τα στάνταρ της πρώτης συμμαχίας που φτιάχνει τα δισκάκια με το + ενώ αν δεν γράφει τίποτα είναι με της δεύτερης με το -. Τα + είναι πιο ακριβά αλλά και καλύτερα. Στην εικόνα έχουμε 2 Verbatim κατασκευασμένα το καθένα με τα 2 διαφορετικά στάνταρ Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου από Nabuko 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Νομίζω ότι τα DVD+R δισκάκια όταν τα έγγραφες με Nero ή imgburn ή καποιο άλλο πρόγραμμα (και ανάλογα νομίζω και το dvd recorder και το δισκακι) , μετά την εγγραφή εμφανίζονταν ως DVD-ROM. Αυτο νομίζω δεν συνέβαινε με τα DVD-R δισκάκια. Εν τω μεταξύ έχω γράψει πάρα πολλά δισκάκια, αλλά εχουν περάσει πολλά χρόνια και δεν θυμαμαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα