thessalos_ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Καλησπέρα σε όλους Έχω ένα κινητό one plus 7t pro και για κάποιο ανεξήγητο λόγο (ίσως να έβαλε το χεράκι του ο μικρός αλλά και πάλι απίθανο) μπήκε σε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Χτες έκλεισε από μπαταρία όταν το είχε ο μικρός και σήμερα όταν φορτίστηκε έκανε επαναφορά. Στο icloud είχα την απλή έκδοση με τα 15gb οπότε δεν σώθηκε σχεδόν τίποτα. Οπότε τι μπορούμε να κάνουμε για να επαναφέρουμε φωτογραφίες και βίντεο που είναι από τα πρώτα χρόνια του μικρού και είναι ανεκτίμητα; Υπάρχει κάποιο ασφαλή-αξιόπιστο πρόγραμμα η ο τεχνικός είναι μονόδρομος;
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι.Αφου δεν είχες αντίγραφα τόσο σημαντικών αρχείων..........Στον λογαριασμό google έχεις ελέγξει τι υπάρχει;
thessalos_ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 21 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι.Αφου δεν είχες αντίγραφα τόσο σημαντικών αρχείων..........Στον λογαριασμό google έχεις ελέγξει τι υπάρχει; Όταν λέμε δεν μπορώ να κάνω κάτι εννοούμε ούτε μέσω τεχνικού-καταστήματος; Το drive είναι κενό για κάποιο λόγο.
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Ναι, δεν νομίζω ότι μπορείς να τα επαναφέρεις αφού έγινε επαναφορά .Ελπίζω να κάνω λάθος.Περίμενε και άλλες γνώμες.
GATE123 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Δημοσ. 20 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Όχι δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Από την στιγμή που γίνεται επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων το κινητό επανέρχεται στην αρχική κατάσταση. Όπως το πήρες δηλαδή στην αρχή. Μόνο έναν είχες αντίγραφο ασφαλείας ή κάποιο Cloud θα είχες το κεφάλι σου ήσυχο. Και σε τεχνικό να το πας δεν θα βρει τίποτα γιατί θα είναι "κενή " η μνήμη. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου από GATE123 1
koutsis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 21 ώρες πριν, thessalos_ είπε Καλησπέρα σε όλους Έχω ένα κινητό one plus 7t pro και για κάποιο ανεξήγητο λόγο (ίσως να έβαλε το χεράκι του ο μικρός αλλά και πάλι απίθανο) μπήκε σε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Χτες έκλεισε από μπαταρία όταν το είχε ο μικρός και σήμερα όταν φορτίστηκε έκανε επαναφορά. Στο icloud είχα την απλή έκδοση με τα 15gb οπότε δεν σώθηκε σχεδόν τίποτα. Οπότε τι μπορούμε να κάνουμε για να επαναφέρουμε φωτογραφίες και βίντεο που είναι από τα πρώτα χρόνια του μικρού και είναι ανεκτίμητα; Υπάρχει κάποιο ασφαλή-αξιόπιστο πρόγραμμα η ο τεχνικός είναι μονόδρομος; Δεν τις ανέβαζες σε κανένα cloud τις φωτογραφίες? Αν όχι, ατύχησες.
KyrGR Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Υπάρχουν προγράμματα Windows που υπόσχονται να βρουν τα αρχεία αλλά φαίνεται να είναι απάτη ή ιός. Δοκίμασα το MiniTool Mobile Recovery for Android σε rooted Android 5 και δε γνωρίζει ότι το τηλέφωνο είναι rooted. Οπότε όχι. Δεν ξέρω όμως αν υπάρχουν έστω μικρογραφίες σε κάποιο φάκελο .thumbnails, έχει τύχει να συμβεί.
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 22 ώρες πριν, thessalos_ είπε Όταν λέμε δεν μπορώ να κάνω κάτι εννοούμε ούτε μέσω τεχνικού-καταστήματος; Το drive είναι κενό για κάποιο λόγο. οι φωτό δεν ειναι στο drive αλλά στο photos
GATE123 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Δημοσ. 21 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Μην λέτε κάτι που δεν γίνεται. Όταν κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων είναι σαν να κάνεις Hard Reset και διαγράφονται τα πάντα από την μνήμη του τηλεφώνου. Εαν ήταν σε κάρτα μνήμης τότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα,ούτε και σε κάποιο Cloud. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου από GATE123 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα