xatzosd Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου https://www.banggood.com/Blitzwolf-V10-3-inch-LCD-Projector-120-Inch-Screen-Wireless-Cast-Screen-5G-WIFI-Dual-Bluetooth5_3-Electric-Focus-UPandDown-Keystone-Correction-Home-Theater-Outdoor-Movie-Lights-Outdoor-p-2023431.html με κωδικό: BGBV10 Δεν ξέρω αν είναι ακριβώς προσφορά καθώς δεν έχει βγει ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Moderators Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Ουτε εγω ξερω αν ειναι προσφορα, σαν τιμη και χαρακτηριστικα δεν φαινεται κατι με πρωτη ματια που να μπορω να το χαρακτηρισω φτηνο, μαλλον κανονικη μου φαινεται η τιμη λιγο πολυ. Αλλα δεν μπορω να μην σχολιασω το μαρκετιν σε ολα αυτα τα μικρα "προβολακια" Αντιγραφω απο την σελιδα του BNGG που δινει ο TS: 180-220 LUMENS δηλαδη η μεγιστη φωτεινοτητα (στο κεντρο της εικονας γιατι στα ακρα πεφτει αρκετα συμφωνα με το 60%) που ειναι μια "λογικη" τιμη για την κατηγορια. Και λιγο πιο κατω στις μαρκετινιστικες φωτο: Βεβαια πεταει και αυτο στα τεχνικα χαρακτηριστικα ωστε να καλυπτεται καπως το πραγμα οτι μιλα για τα λουμενς της λαμπας και οχι της εικονας της προβολης : 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xatzosd Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Καλύτερα να περιμένουμε review πρώτα δηλαδή, για να προσεγγίσουμε την πραγματική αξία του. Κάπου στο site κυκλοφορεί και ένα εξελάκι με συγκρίσεις απο πολλά τέτοια. Εγώ πήρα το V5 στα 80 ευρώ πάντως και ειμαι φουλ ευχαριστημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, xatzosd είπε Καλύτερα να περιμένουμε review πρώτα δηλαδή, για να προσεγγίσουμε την πραγματική αξία του. Κάπου στο site κυκλοφορεί και ένα εξελάκι με συγκρίσεις απο πολλά τέτοια. Εγώ πήρα το V5 στα 80 ευρώ πάντως και ειμαι φουλ ευχαριστημένος. Δεν εχει τον V10 μεσα ps. (να υποθεσω με τελωνεια δεν εχουμε καποιο θεμα πλεον ετσι? κατι που πηρα πριν απο μερικες μερες ηρθε με acs σε locker) Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου από VasKag Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xatzosd Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, VasKag είπε Δεν εχει τον V10 μεσα Οι προπαραγγελίες έχουν αρχίσει για τον V10, γι αυτό λέω να περιμένουμε review πρώτα και λογικά θα τον προσθέσουν και αυτόν στο excel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, VasKag είπε Δεν εχει τον V10 μεσα ps. (να υποθεσω με τελωνεια δεν εχουμε καποιο θεμα πλεον ετσι? κατι που πηρα πριν απο μερικες μερες ηρθε με acs σε locker) Το Banggood χρησιμοποιεί DDP shipping (Delivered Duty Paid) ειναι όλα μέσα στην τιμή. Το γράφουν και στην περιγραφή σε κάθε προϊόν Σχετικά με την Ευρωπαϊκή Ένωση ΦΠΑ: Τα αγαθά που αγοράστηκαν από την Banggood και παραδόθηκαν στον προορισμό που βρίσκεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), ο ΦΠΑ και οι δασμοί (εάν ισχύουν) έχουν συμπεριληφθεί στις τιμές πώλησης και δεν χρειάζεται να πληρώσετε επιπλέον φόρο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα κόστη, επικοινωνήστε με τις φορολογικές και τελωνειακές αρχές της χώρας σας. Να προσθέσω πως καλύτερα να δώσει κάποιος κάτι παραπάνω και να πάρει κάτι καλύτερο που τα εσωτερικά οπτικά να ειναι πλήρως σφραγισμένα από τη σκόνη, και να έχει καλύτερη φωτεινότητα. π,χ σαν το Lenovo Xiaoxin100. @xristosp59 https://www.banggood.com/EU-Direct-Lenovo-Xiaoxin100-LCD-Projector-700ANSI-Lumens-1080P-FHD-HDR10-WIFI6-Cast-Screen-Auto-Focus-Smart-Home-Theater-Built-in-HiFi-Speaker-BT5_0-2G+16G-Portable-Video-Projector-with-Remote-Control-p-2008081.html?cur_warehouse=CZ&ID=6287830 https://www.youtube.com/watch?v=8iz8EDqrxHY Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου από sakisgri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα