Προς το περιεχόμενο

Αγορά iphone 15 Pro: πότε;

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από aces,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παίδες. Πανευτυχής κάτοχος 13 mini θέλω να περάσω σε κάποιο νεότερο μοντέλο για Apple Intelligence (οοοοταν έρθει στο iOS) και αφού θα κάνω που θα κάνω τη μετάβαση ας πάρω Pro για να έχω την καλύτερη δυνατή κάμερα. 
Επειδή έχω καλομάθει με το μικρό μέγεθος του mini νομίζω ότι οτιδήποτε άλλο θα μου φανεί μεγάλο οπότε σκέφτομαι να προτιμήσω το λίγο μικρότερο 15 pro έναντι του 16 Pro!

Δεν το βιάζομαι πολύ μιας και το Apple intelligence θα αργήσει να έρθει. Πότε είναι η καλύτερη στιγμή να το αγοράσω (μέχρι τον Μάρτιο); Black Friday, Χριστούγεννα, Φεβρουάριο μετά τις εκπτώσεις;

Το λέω μήπως ξεστοκαρουν τα μαγαζιά και μετά είναι διαθέσιμο το 15 pro σε λίγα καταστήματα με κατά πολύ αυξημένη τιμή..

Επεξ/σία από paniti
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Αγορά iphone 15 Pro: πότε;
Δημοσ.
36 minutes ago, paniti said:

Καλημέρα παίδες. Πανευτυχής κάτοχος 13 mini θέλω να περάσω σε κάποιο νεότερο μοντέλο για Apple Intelligence (οοοοταν έρθει στο iOS) και αφού θα κάνω που θα κάνω τη μετάβαση ας πάρω Pro για να έχω την καλύτερη δυνατή κάμερα. 
Επειδή έχω καλομάθει με το μικρό μέγεθος του mini νομίζω ότι οτιδήποτε άλλο θα μου φανεί μεγάλο οπότε σκέφτομαι να προτιμήσω το λίγο μικρότερο 15 pro έναντι του 16 Pro!

Δεν το βιάζομαι πολύ μιας και το Apple intelligence θα αργήσει να έρθει. Πότε είναι η καλύτερη στιγμή να το αγοράσω (μέχρι τον Μάρτιο); Black Friday, Χριστούγεννα, Φεβρουάριο μετά τις εκπτώσεις;

Το λέω μήπως ξεστοκαρουν τα μαγαζιά και μετά είναι διαθέσιμο το 15 pro σε λίγα καταστήματα με κατά πολύ αυξημένη τιμή..

Για καινούργιο την έχασες την ευκαιρία σου. Το πλαίσιο έτρεξε ξεστοκαρισμα τέλος Αυγούστου για τα μοντέλα που είχε σε στοκ όπως το 15 pro 512gb στα €1179. Πλέον το στοκ στην αγορά για 15αρια είναι ελάχιστο και δεν θα το σκοτώσουν…

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, paniti είπε

2mm διαφορα εχουν στην μια διασταση. Οι 0.2" ειναι λογω μικροτερων bezels

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Dinos1973 είπε

Για καινούργιο την έχασες την ευκαιρία σου. Το πλαίσιο έτρεξε ξεστοκαρισμα τέλος Αυγούστου για τα μοντέλα που είχε σε στοκ όπως το 15 pro 512gb στα €1179. Πλέον το στοκ στην αγορά για 15αρια είναι ελάχιστο και δεν θα το σκοτώσουν…

Την είχα δει την προσφορά αλλά στόχευα στο 16 τότε

3 ώρες πριν, SabotazNic είπε

2mm διαφορα εχουν στην μια διασταση. Οι 0.2" ειναι λογω μικροτερων bezels

Δεν ξέρω αν είναι ακριβής η εικόνα που ποστάρω αλλά να φανταστείς ότι το 15 Pro μου φαίνεται ήδη πολύ μεγάλο. Θα προσπαθήσω να τα κρατήσω και τα δύο πλάι πλάι να δω.

- iPhone 15 Pro vs 16 Pro PHOTO.jpeg

• Λύση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, paniti είπε

Την είχα δει την προσφορά αλλά στόχευα στο 16 τότε

Δεν ξέρω αν είναι ακριβής η εικόνα που ποστάρω αλλά να φανταστείς ότι το 15 Pro μου φαίνεται ήδη πολύ μεγάλο. Θα προσπαθήσω να τα κρατήσω και τα δύο πλάι πλάι να δω.

- iPhone 15 Pro vs 16 Pro PHOTO.jpeg

Η φωτο ειναι λαθος για 16 Pro στα γραμμαρια.....

16 Pro  199gr vs 187gr για 15 Pro https://www.apple.com/gr/iphone/compare/?modelList=iphone-16-pro,iphone-15-pro,iphone-14-pro

15 Pro 12gr Ελαφρυτερο μικρες διαφορες σε χρωματα. Υπαρχει μια οριακη διαφορα σε οθονη αλλα πρεπει να τα βαλεις διπλα-διπλα..έχουν Ιδια RAM/τιτάνιο/usb-c  κλπ

Ai οταν ερθει το 2025 θα παρουν και τα 2.

Οτι μεινει μεχρι εξαντλησεως του στοκ λογικα πριν τα Χριστουγεννα σε 15 Pro.

Εδω τα εχει διπλα διπλα 3D :) 

https://www.gsmarena.com/size-compare-3d.php3?idPhone1=13315&idPhone2=12557&binkies-route=fullscreen

Επεξ/σία από aces
  • Thanks 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 20/10/2024 στις 10:50 ΠΜ, paniti είπε

η καλύτερη φάση για να αγοράσεις συσκευή είναι το Μάρτιο , έχουν πέσει παντού οι τιμές όσο πάει , καινούριο 15αρι προ όμως δεν θα αξίζει 

εντυπωσιακο αυτό το 3d γραφιμα , αν και από κοντά δεν μου φάνηκε τόσο μεγάλη η διαφορά του 15 προ μου με του 16

Στις 21/10/2024 στις 12:31 ΜΜ, aces είπε

Η φωτο ειναι λαθος για 16 Pro στα γραμμαρια.....

16 Pro  199gr vs 187gr για 15 Pro https://www.apple.com/gr/iphone/compare/?modelList=iphone-16-pro,iphone-15-pro,iphone-14-pro

15 Pro 12gr Ελαφρυτερο μικρες διαφορες σε χρωματα. Υπαρχει μια οριακη διαφορα σε οθονη αλλα πρεπει να τα βαλεις διπλα-διπλα..έχουν Ιδια RAM/τιτάνιο/usb-c  κλπ

Ai οταν ερθει το 2025 θα παρουν και τα 2.

Οτι μεινει μεχρι εξαντλησεως του στοκ λογικα πριν τα Χριστουγεννα σε 15 Pro.

Εδω τα εχει διπλα διπλα 3D :) 

https://www.gsmarena.com/size-compare-3d.php3?idPhone1=13315&idPhone2=12557&binkies-route=fullscreen

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...