Προς το περιεχόμενο

Υπερχρονισμός παλιού επεξεργαστή i7 870

PLDS1964

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω ένα παλιό μηχάνημα με καλό (τότε επεξεργαστή) τον οποίο υπερχρόνισα με επιτυχία στο CPU-Z παρουσιάζει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και είναι σταθερός. Η θερμοκρασία δεν υπερβαίνει full load τους 60 βαθμούς γιατί έχω πολύ καλή ψύκτρα.  

Ωστόσο, τα volt πρέπει να είναι αρκετά ψηλά για τη συγκεκριμένη συχνότητα. Γνωρίζει κανείς κάτι; 

OS.png

Επεξ/σία από PLDS1964
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 ώρες πριν, PLDS1964 είπε

Έχω ένα παλιό μηχάνημα με καλό (τότε επεξεργαστή) τον οποίο υπερχρόνισα με επιτυχία στο CPU-Z παρουσιάζει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και είναι σταθερός. Η θερμοκρασία δεν υπερβαίνει full load τους 60 βαθμούς γιατί έχω πολύ καλή ψύκτρα.  

Ωστόσο, τα volt πρέπει να είναι αρκετά ψηλά για τη συγκεκριμένη συχνότητα. Γνωρίζει κανείς κάτι;

Τόσα volt θέλουν αυτοί οι επεξεργαστές για να είναι σταθεροί στη συχνότητα που τον έχεις πάει. Ή ελάχιστα ακόμα παραπάνω.

Άσε τα όπως τα έχεις, αλλα εάν τελικά σου προκύψει κάποια αστάθεια, δώσε του επεξεργαστή σου δύο σκαλοπάτια voltage ακόμα.

Σίγουρα δεν έχουν θέμα να χαλάσουν μέχρι 1.45 Volts. Κάποιοι λένε ότι δεν έχουν θέμα και παραπάνω.

Ποια μητρική έχεις;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...