Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 hours ago, tonyz21 said:

Το συγκεκριμενο ποστ δεν καταλαβαίνω γιατί υφίσταται ακόμα μια και ειναι ψιλοjoke. 

Εμενα παλι μου φανηκε σουπερ, απο περιεργεια, για πες, γιατι το λες ψιλοjoke?
Ταξιδευεις σε αλλες χωρες γενικα?
Ετσι γραφικα που το θαβεις, φαινεται σαν να εισαι σιγουρος οτι ειναι αχρηστο για ολους. Πως και ετσι?

• Like 2
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Rattlehead είπε

Υφίσταται, γιατί δίνει 5$ πίστωση, χωρίς καμμια άλλη υποχρέωση.

Πίσω από ένα πληκτρολόγιο,πάει η μαγκιά...φινιστρινι

Η πίστωση σε μία above average κόστους υπηρεσία αν με ρωτάς δεν είναι ιδιαίτερα χρήσιμη, ειδικά όταν με ένα google search φαίνεται ότι κάθε χρόνο όλο το χρόνο η συγκερκιμένη δίνει free credit μπας και πιάσει καναν πελάτη. Τώρα περι πληκτρολογίων κλπ δε θα σχολιάσω καν. 

12 ώρες πριν, nek4d είπε

Εμενα παλι μου φανηκε σουπερ, απο περιεργεια, για πες, γιατι το λες ψιλοjoke?
Ταξιδευεις σε αλλες χωρες γενικα?
Ετσι γραφικα που το θαβεις, φαινεται σαν να εισαι σιγουρος οτι ειναι αχρηστο για ολους. Πως και ετσι?

Ταξιδεύω συνέχεια εκτός και για αυτά που προσφέρει, ακόμα και με το free credit, μου φαίνεται αρκετά ακριβή. Πχ, τον άλλο μήνα θα ταξιδέψω Αργεντινή. Ορίστε η τιμή του roamless vs του maya που ανέφερα:

image.png.f5216ce74f0f6492d856d490309163e4.png

image.png.0a30247b8829f3ba230440ebcb574bc2.png

Ακόμα και με τα 5 δολλάρια credit η τιμή είναι 60% παραπάνω. Η Αργεντινή είναι και απο τις πιο ακριβές χώρες για esim αλλά και για άλλες χώρες που έχω ταξιδέψει η διαφορά είναι στα ίδια πάνω κάτω.

Μια πολύ πιο ενδιαφέρουσα (κατ' εμέ) υπηρεσία είναι το Firsty το οποίο σου δίνει δωρεάν unlimited data βλέποντας διαφημίσεις. Έχει μεν χαμηλή ταχύτητα αλλά για maps και κανα μήνυμα σε περίπτωση ανάγκης είναι κορυφαίο.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, tonyz21 είπε

Τώρα περι πληκτρολογίων κλπ δε θα σχολιάσω καν. 

Μα τι να σχολιάσεις? Αντι να εκφράσεις άποψη, εσύ λες για joke.

αλλά ένα post από την "εμπειρια" σου στις esim δεν είδα πουθενά

Εγώ επιμενω:5$ δώρο για αρχή είναι μια χαρά.στο  insomnia απευθύνομαι  που αν κάποιος θέλει κάτι θα το ψάξει περισσότερο.

Επεξ/σία από Rattlehead
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

Μα τι να σχολιάσεις? Αντι να εκφράσεις άποψη, εσύ λες για joke.

αλλά ένα post από την "εμπειρια" σου στις esim δεν είδα πουθενά

Εγώ επιμενω:5$ δώρο για αρχή είναι μια χαρά.στο  insomnia απευθύνομαι  που αν κάποιος θέλει κάτι θα το ψάξει περισσότερο.

Ακριβώς πάνω απο αυτο το σχόλιο σου είναι η εμπειρία μου στις esim. Και εγώ επιμένω ότι $5 δωρο για μια πανάκριβη υπηρεσία δεν είναι καμία χαρά. 

Δημοσ.
Στις 20/10/2024 στις 3:50 ΜΜ, koproli8os είπε

εμενα λεει δεν ειναι συμβατη η συσκευη (οχι apple) και η καλυτερη λυση ειναι να αγορασω μια φυσικη esim (μιας και εχω δυο θυρες) ωστε να γινει η δουλεια. ξερει κανεις που υπαρχουν αυτες; γιατι απο το λιγο που εψαξα δεν βρηκα κατι.

φυσική esim?

• Like 1
Δημοσ.
Στις 20/10/2024 στις 5:50 ΜΜ, koproli8os είπε

εμενα λεει δεν ειναι συμβατη η συσκευη (οχι apple) και η καλυτερη λυση ειναι να αγορασω μια φυσικη esim (μιας και εχω δυο θυρες) ωστε να γινει η δουλεια. ξερει κανεις που υπαρχουν αυτες; γιατι απο το λιγο που εψαξα δεν βρηκα κατι.

https://esim.5ber.com/?language=en-US

Δημοσ.
11 hours ago, tonyz21 said:

Μια πολύ πιο ενδιαφέρουσα (κατ' εμέ) υπηρεσία είναι το Firsty το οποίο σου δίνει δωρεάν unlimited data βλέποντας διαφημίσεις. Έχει μεν χαμηλή ταχύτητα αλλά για maps και κανα μήνυμα σε περίπτωση ανάγκης είναι κορυφαίο.

Αυτο μαλιστα! Ευχαριστω για την πληροφορηση, νεα υπηρεσια, δεν την γνωριζα, την δοκιμασα και παιζει ετσι οπως τα εγραψες, σουπερ για περιπτωση αναγκης indeed!

7 hours ago, Ukforthemoment said:

φυσική esim?

Οπως την παρακατω που εγραψε ο φιλος

2 hours ago, Xdanger said:

Για την οποια, ενημερωθηκα απο το ετερο σαιτ προσφορων που ειχε μια εκπτωσουλα, αλλα διαβαζοντας τα σχολια χρηστων στο reddit ξενερωσα και δεν προχωρησα.
Θα παραμεινω στα κινητα που υποστηριζουν εξ'αρχης esim και δεν θα σκαλισω τα παλαιοτερα που δεν υποστηριζουν.
Ειδικα σε Samsung, τους αλλαζει τα φωτα, χαλαει τα settings και της 2ης φυσικης καρτας και θελει επαναστησιμο το κινητο.
Και κατι αλλα περι αξιοπιστιας εταιρειας στο scamadvisor.

Τεσπα, αν καποιος δοκιμασει εδω, ας μας πει την εμπειρια του.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Ukforthemoment said:

e-sim δεν μπορεί να ειναι φυσική.Φυσική είναι η απλή   sim.

Ελα φιλε, μηπως δεν ειδες το λινκ η δεν το γραφω σωστα, αυτη ειναι φυσικη sim που υποστηριζει esim, για να μπαινουν σε κινητα που δεν υποστηριζουν esim καταλαμβανοντας μια φυσικη θεση sim και λειτουργωντας μετα εως 2 η απεριοριστες esim.
Yπαρχουν 2 εταιρειες που πουλανε τετοιες sim. Φυσικη καρτα πουλανε και οχι esim, τις esims τις κατεβαζει μετα ο χρηστης.
Αν δεν το περιγραφω σωστα με απλα λογια, δες το λινκ και πεσμας πως θα την περιεγραφες.
Εδω και η σελιδα αγορας τους με τις διαφορες φυσικες καρτες sim που πουλανε και αποστελλουν ταχυδρομικα, το τονιζουν για να μην μπερδευονται οι αγοραστες "This card does not include any eSIMs, must be purchased separately", ασχετα που ο τιλτος του προιοντος λεει "esim" 😋 , (αναγκαστικα για να τραβηξουν μηχανες αναζητησης και πελατες).
https://esim.5ber.com/order?language=en-US
(επαναλαμβανω για μην φανει σαν προτροπη αγορας, δειτε το προηγουμενο σχολιο και ψαξτε το πρωτα, εχουν θεματα αυτες...)

Επεξ/σία από nek4d
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, nek4d είπε

Ελα φιλε, μηπως δεν ειδες το λινκ η δεν το γραφω σωστα, αυτη ειναι φυσικη sim που υποστηριζει esim, για να μπαινουν σε κινητα που δεν υποστηριζουν esim καταλαμβανοντας μια φυσικη θεση sim και λειτουργωντας μετα εως 2 η απεριοριστες esim.
Yπαρχουν 2 εταιρειες που πουλανε τετοιες sim. Φυσικη καρτα πουλανε και οχι esim, τις esims τις κατεβαζει μετα ο χρηστης.
Αν δεν το περιγραφω σωστα με απλα λογια, δες το λινκ και πεσμας πως θα την περιεγραφες.
Εδω και η σελιδα αγορας τους με τις διαφορες φυσικες καρτες sim που πουλανε και αποστελλουν ταχυδρομικα, το τονιζουν για να μην μπερδευονται οι αγοραστες "This card does not include any eSIMs, must be purchased separately", ασχετα που ο τιλτος του προιοντος λεει "esim" 😋 , (αναγκαστικα για να τραβηξουν μηχανες αναζητησης και πελατες).
https://esim.5ber.com/order?language=en-US
(επαναλαμβανω για μην φανει σαν προτροπη αγορας, δειτε το προηγουμενο σχολιο και ψαξτε το πρωτα, εχουν θεματα αυτες...)

Eγώ απάντησα στον απο πάνω μου και πριν μπει κάποιο λινκ.

Πχ An eSIM is an industry-standard digital SIM that allows you to activate a mobile plan from your network provider without having to use a physical SIM. You can install eight or more eSIMs on an iPhone and use two phone numbers at the same time.

https://support.apple.com/en-gb/118669

Δημοσ.
8 hours ago, Ukforthemoment said:

Eγώ απάντησα στον απο πάνω μου και πριν μπει κάποιο λινκ.

Πχ An eSIM is an industry-standard digital SIM that allows you to activate a mobile plan from your network provider without having to use a physical SIM. You can install eight or more eSIMs on an iPhone and use two phone numbers at the same time.

https://support.apple.com/en-gb/118669

Οκ φιλε, και 'γω σου απαντησα στο δικη σου απαντηση σε μενα, οταν σου εδειξα ξανα το λινκ.
Προφανως δεν γνωριζες, οπως και εγω πριν, αυτην την "sim/esim", δεν πειραζει.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, nek4d είπε

Οκ φιλε, και 'γω σου απαντησα στο δικη σου απαντηση σε μενα, οταν σου εδειξα ξανα το λινκ.
Προφανως δεν γνωριζες, οπως και εγω πριν, αυτην την "sim/esim", δεν πειραζει.

Παραμένει όμως ότι φυσική esim δεν υπάρχει.Μετατροπή της sim σε esim ναι.Αγορά κατευθείαν esim ναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...