nek4d Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 22 hours ago, malmsteen1984 said: laptop φορτίζει? Ολα αυτα φορτιζουν laptop, αρκει το laptop να ειναι μεχρι τα watt που υποστηριζουν και με το αντιστοιχο καλωδιο παντα. Θα προτεινα μεγαλυτερο φορτιστη απο οτι θελει το laptop, για να μην ζεματαει πολυ, αναλογα το μοντελο και την μαρκα φυσικα. Σε 65αρι samsung laptop εχω δοκιμασει οικονομικους ψιλοεπωνυμους κινεζικους vention 65w και toocki 67w και το φορτιζουν αλλα ζεσταινονται πολυ, δεν θα τους προτιμουσα για μεγαλη χρηση διαρκειας. O συνοδευτικος Samsung του φορητου, δεν ζεματαει ετσι. Θα δοκιμασω στο μελλον με 100αρη φορτιστη. (δεν αγορασα αυτον, το αφησα για αλλη φορα). Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου από nek4d 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Στις 24/10/2024 στις 12:03 ΜΜ, alfaeffe είπε Παρέλαβα σήμερα στην Κρήτη, με ημερομηνία αποστολής 21/10 βράδυ 😮. Δεν το περίμενα είναι η αλήθεια. Στα του φορτιστή, μου φαίνεται εξαιρετικός. Έχει και καλώδιο usb-c μέσα που φορτίζει το κινητό γρήγορα, οπότε δε χρειάζεται άμεσα η αγορά έξτρα καλωδίων. Και εμενα σταλθηκε 21/10, και απο τις 23/10 ειναι κολλημενο στο package departed απο Prato della Corte, Rome. Και εσενα απο εκει εφυγε? Το τρακινγκ μου ειναι της μορφης PW000000000GR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfaeffe Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 55 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Και εμενα σταλθηκε 21/10, και απο τις 23/10 ειναι κολλημενο στο package departed απο Prato della Corte, Rome. Και εσενα απο εκει εφυγε? Το τρακινγκ μου ειναι της μορφης PW000000000GR Ιδιας μορφης ειναι το tracking number μου και μενα. Στις 21/10 ξεκινησε, 23/10 εφτασε Αθηνα και 24/10 μεσημερι παρελαβα στην Κρητη. Με δωρεαν μεταφορικα. Δεν το πιστευα οτι ηρθε τοσο γρηγορα!.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Στις 25/10/2024 στις 9:18 ΜΜ, nek4d είπε Ολα αυτα φορτιζουν laptop, αρκει το laptop να ειναι μεχρι τα watt που υποστηριζουν και με το αντιστοιχο καλωδιο παντα. Θα προτεινα μεγαλυτερο φορτιστη απο οτι θελει το laptop, για να μην ζεματαει πολυ, αναλογα το μοντελο και την μαρκα φυσικα. Σε 65αρι samsung laptop εχω δοκιμασει οικονομικους ψιλοεπωνυμους κινεζικους vention 65w και toocki 67w και το φορτιζουν αλλα ζεσταινονται πολυ, δεν θα τους προτιμουσα για μεγαλη χρηση διαρκειας. O συνοδευτικος Samsung του φορητου, δεν ζεματαει ετσι. Θα δοκιμασω στο μελλον με 100αρη φορτιστη. (δεν αγορασα αυτον, το αφησα για αλλη φορα). σε φίλο εγινε το αντίθετο. "αυτός" ένας 100αρις baseus δεν το φόρτιζε και το λαπτοπ 45αρι. δυο καρακινεζικοι το φορτιζαν μια χαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FatMan Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Έβαλε τον συγκεκριμένο φορτιστή το e-shop στα 49,90€ από crazysundays: https://www.e-shop.gr/baseus-gan3-pro-100w-wall-charger-powerstrip-2xusb-2x-type-c-cable-black-p-PER.224841 Λέτε να διαβάζουν το θέμα και να πήγαν να έκαναν αγορά φορτιστών από amazon στα 43€ και να τους πουλάνε με 10% κέρδος 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Επιβεβαιώνω ότι σε s23 ultra πιάνει super fast. Μια χαρά αγορά. Το καπάκι για την σουκο θύρα θα το ήθελα λίγο πιο solid, αλλα δεν βαριέσαι... Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου από SabotazNic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα