mpTrios Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου χρόνια παίρνω απο διάφορα σουπερ μαρκετς ειναι το αγαπημένο μου πιάτο και χθες έτυχε να δοκιμάσω απ του Σκλαβενιτη ο οποίος δε το έχει συσκευασμένο όπως τα υπολοιπα σουπερ μαρκετς αλλά το έχει στο κρεωπολείο και ζητάς όσο θέλεις λοιπόν έχει το πιο νοστιμο κρεας σε συγκριση με λιντλ ντισκαουντ γαλαξια και βασιλοπουλο εύγε σκλαβενιτη 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Με μαγιονεζα, μειντει μειντει, αμολα τα να γλυτωσεις 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου στα κρεατικα του ειναι πανακριβος με διαφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpTrios Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου γενικα ψάχνω μαρκες σουπερ μαρκετ που εχουν καλη ποιοτητα και τις προτιμω γι αυτό και το παρών νήμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με το όνομα του σουπερ μαρκετ αλλά με το συγκεκριμένο κατάστημα. Εγώ τελευταία ψωνίζω από Κρητικό σχετικά κοντά μου και έχει μια χαρά κρέατα, μια μέρα πήρα απο Σκλαβενίτη σε διπλανή περιοχή γιατί με βολεύει όταν φεύγω από την δουλειά και ήταν χάλια τα κρέατα (κοτόπουλο και χοιρινό). Έχω και MyMarket κοντά μου με καλά κρέατα αλλά τα έχει σχετικά ακριβά για κάποιο λόγο οπότε την έχω βρει με τον Κρητικό. Όταν ανακαινίσω και την κουζίνα που θέλω θα το ψάξω περισσότερο γιατί τώρα είμαι με ένα ταπεινό air fryer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου πάντως οι δικές του κοτομπουκες με νιφάδες καλαμποκιού, οχι οι απλες, ειναι απίστευτα καλες https://www.sklavenitis.gr/fresko-kreas/freska-paraskeyasmata-kreaton-poylerikon/kotompoykies-snitsel/sklavenitis-kotompoukies-propsimenes-pane-me-nifades-kalampokiou-240993/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα