paylidis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 32 λεπτά πριν, Haldol είπε Επίσης κανένα πρόβλημα, δοκιμασμένο ακόμα και με το ψυγείο εκτός πρίζας και να το ξεκινήσω με το UPS. Το ψυγείο είναι του 2021, και το UPS έχει και crest 5:1. Δηλαδή στιγμιαία θα δώσει και 9 KVA! Ωραιοσσσς Αντε να βρω κ εγώ κανένα τέτοιο δεινόσαυρο να ακολουθήσω! 😎 next level γεννήτρια να φορτίζει το ups σε παρατεταμένη διακοπή-κακοκαιρία (τι πιο σύνηθες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvel Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 46 λεπτά πριν, Haldol είπε και το UPS έχει και crest 5:1. Δηλαδή στιγμιαία θα δώσει και 9 KVA! το crest factor (αν πράγματι αναφέρεσαι σε αυτό) δεν σημαίνει αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 39 minutes ago, nvel said: το crest factor (αν πράγματι αναφέρεσαι σε αυτό) δεν σημαίνει αυτό. Καταχρηστικά το γράφω, όχι ως peak load. Αλλά ναι, στο κανονικό crest factor αναφερόμουν (κορυφές προς RMS). 57 minutes ago, paylidis said: next level γεννήτρια να φορτίζει το ups σε παρατεταμένη διακοπή-κακοκαιρία (τι πιο σύνηθες) Έχουμε κι απ' αυτή, καμιά 5+ KVA! Αλλά επειδή είναι (επίσης) δεινόσαυρος, δε πείθεται εύκολα ο father να τη δουλεύουμε, μιας και ακούγεται σαν τραίνο. Μόνο το 2021 που δεν είχε ρεύμα για καμιά 'βδομάδα (με τη «Μήδεια») την εκτίμησε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Εχω ακουσει κατι παρομοιο να γυρναγαν απο κατι apc ups σε powerwall / resu / ecoflow .. Δεν βλεπεις κανα βιντεακι youtube να δεις με τι τα συνδεουν στους πινακες.. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου από kage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilllis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου με 4 μπαταριες των 9ΑΗ εχεις αποθηκευμενη ενεργεια 48χ9=432wh .Εχεις αναλογιστει τι μπορεις να τροφοδοτησεις με αυτο? υγ το ψυγειο δεν ειναι ωμικο φορτιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mezger Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου On 19/10/2024 at 19:12, Haldol said: Καταλαβαίνεις δηλαδή ότι έστω και 1 φορά το μήνα να χάσω τάση για 2 δευτερόλεπτα, εκνευρίζομαι αρκετά. Και καλά να 'μαι εγώ στο σπίτι, αν λείπω κι είναι η κοπέλα μου μόνη της, θα με πάρει τηλέφωνο να μου λέει «δε ξέρω τι θα κάνεις, τα φώτα τρελάθηκαν»! Συγνώμη εκ των προτέρων για την παρέμβαση, καθώς δεν έχω τίποτα να προσφέρω στο ηλεκτρολογικό κομμάτι, αλλά... ...γενικά δεν είναι φυσιολογικό να πρέπει να νταντεύεις χειροκίνητα πράγματα μετά από διακοπή. Εχω κι εγώ έναν server με καμιά 30ριά containers και δεν ξέρω πόσα smartoπράγματα (από πολύ βασικά, λέβητας, πατζούρια μέχρι βοηθητικά για να αναβοσβήνουν αυτόματα φώτα κλπ), ξέρω τι εννοείς, αλλά όλα είναι doable. Με αρκετά λιγότερο κόστος σε χρόνο και χρήμα θα μπορούσες να τα συμμαζέψεις λίγο για να μη χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Κι αν κάτι θέλει οπωσδήποτε πάτημα διακόπτη, βάλτου ένα smart plug ή ένα shelly uni αν είσαι μερακλής και on reboot ας πατιέται μόνο του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 14 hours ago, vasilllis said: με 4 μπαταριες των 9ΑΗ εχεις αποθηκευμενη ενεργεια 48χ9=432wh .Εχεις αναλογιστει τι μπορεις να τροφοδοτησεις με αυτο? Βεβαίως. Και με υπολογισμό, και πρακτικά. Στο μέλλον ίσως να βάλω μεγαλύτερες, αλλά οι 1-2 ώρες που μου δίνει και τώρα στα (απαραίτητα) φορτία είναι ικανοποιητικές. 13 hours ago, mezger said: ...γενικά δεν είναι φυσιολογικό να πρέπει να νταντεύεις χειροκίνητα πράγματα μετά από διακοπή. Εχω κι εγώ έναν server με καμιά 30ριά containers και δεν ξέρω πόσα smartoπράγματα (από πολύ βασικά, λέβητας, πατζούρια μέχρι βοηθητικά για να αναβοσβήνουν αυτόματα φώτα κλπ), ξέρω τι εννοείς, αλλά όλα είναι doable. Με αρκετά λιγότερο κόστος σε χρόνο και χρήμα θα μπορούσες να τα συμμαζέψεις λίγο για να μη χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Κι αν κάτι θέλει οπωσδήποτε πάτημα διακόπτη, βάλτου ένα smart plug ή ένα shelly uni αν είσαι μερακλής και on reboot ας πατιέται μόνο του. Έχεις δίκιο, αλλά δεν είναι όλα custom. Αυτό θα 'ταν πιο εύκολο. Παράδειγμα τα Philips Hue που έχω για φώτα (ανάθεμα την ώρα που τα 'βαλα - και το σκεφτόμουν για DALI!), που αν χάσει ρεύμα και δίκτυο το bridge, μετά αφού ξανασυνδεθεί, θέλουν όλα τα μπουτόν φωτισμού πάτημα 1-2 φορές για να συνέλθουν. Αλλιώς είναι «νεκρά». Οπότε πρέπει να γυρνάς όλο το σπίτι και να πατάς τα φώτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilllis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Λοιπον,ειπες τα χέρια σου πιανουν. Ξερεις να στηνεις πίνακες κλπ? ρελε τηλεχειρισμού 4Ρ μηχανικές και ηλεκτρικές μανδαλώσεις? απο αυτοματισμό καμια σχέση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dbrillis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου @Haldol για να μη χαλασω το θέμα θα σου στείλω ενα προσωπικο μηνυμα να σε ρωτήσω κατι για τα hue φωτα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα