Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Μονιτορ , πιθανό Burn in

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξαφνικά σήμερα απο το κρεβάτι βλέπω τα συγκεκριμένα '' σημάδια '' στην οθόνη ( AORUS AD27QD ) και ενω ηταν σε άσπρο φόντο.

Για Burn in μου κάνει ή οπως αλλιώς λέγετε οπότε παμε για καινούργιο Monitor ?

Απο κοντά δεν το ειχα προσέξει ιδιαίτερα και σε αλλο χρώμα απο το άσπρο δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου ή τουλάχιστον δεν το ειχα προσέξει , στο ασπρο όμως τωρα που το πρατηρώ και ενω το ξέρω απο κοντά φαίνεται τελικά

IMG_4082.JPEG

IMG_4086_New_New.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ειναι OLED για να παθει Burn in στην δευτερη εικονα ποιο πολυ μου κανει οτι η βαση που εχεις βαλει εχει πιεσει εσωτερικα την οθονη.

Στην πρωτη εικονα ειναι λες και κανει σκια η καμερα απο πανω.

Υπαρχει περιπτωση να εχεις βαλει καμια ποιο μακρυα βιδα και να πιεζει εσωτερικα το panel?

6 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Δεν ειναι OLED για να παθει Burn in στην δευτερη εικονα ποιο πολυ μου κανει οτι η βαση που εχεις βαλει εχει πιεσει εσωτερικα την οθονη.

Στην πρωτη εικονα ειναι λες και κανει σκια η καμερα απο πανω.

Υπαρχει περιπτωση να εχεις βαλει καμια ποιο μακρυα βιδα και να πιεζει εσωτερικα το panel?

Δεν νομίζω να έχει σχέση με βίδες πίεση κτλπ καθώς η οθόνη ειναι στερεωμένη στον τοίχο 4 5 χρόνια και δεν ειχα προσέξει κατι , σήμερα το πρόσεξα και φαίνεται μονο σε άσπρο φόντο , σε μαύρο δεν μπορώ να δώ κατι ...

1 λεπτό πριν, SPANK είπε

Δεν νομίζω να έχει σχέση με βίδες πίεση κτλπ καθώς η οθόνη ειναι στερεωμένη στον τοίχο 4 5 χρόνια και δεν ειχα προσέξει κατι , σήμερα το πρόσεξα και φαίνεται μονο σε άσπρο φόντο , σε μαύρο δεν μπορώ να δώ κατι ...

Δεν καταφερα να βρω τι φωτισμο led εχει αν ειναι direct led η edge led γιατι μοιαζει λιγο σαν να εχει καψει καποιο led σε edge led

Στις edge led στην μια μερια της οθονη πανω η κατω η δεξια η αριστερα ειναι η μπαρα με τα led που με ενα ειδικο πλαστικο σαν οπτικη ινα μεταφερουν το φως παντου.

• Like 1

εγω την βλακεία μου θα την πω, υπάρχει περίπτωση να σου σκούπισε κανείς την οθόνη με τίποτα και να έχει χαλάσει κάποια επίστρωση στο σημείο εκείνο;

απο τις φωτογραφίες μοιάζει σαν κηλίδα και σα να έχει πέσει κάτι απο πάνω (σαν υγρό εννοώ εσωτερικά)

19 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

εγω την βλακεία μου θα την πω, υπάρχει περίπτωση να σου σκούπισε κανείς την οθόνη με τίποτα και να έχει χαλάσει κάποια επίστρωση στο σημείο εκείνο;

απο τις φωτογραφίες μοιάζει σαν κηλίδα και σα να έχει πέσει κάτι απο πάνω (σαν υγρό εννοώ εσωτερικά)

Όχι καμία σχέση δεν βάζει κανείς χέρι στα διαμερίσματα μου 😆

6 λεπτά πριν, SPANK είπε

Όχι καμία σχέση δεν βάζει κανείς χέρι στα διαμερίσματα μου 😆

Ασχετο αλλα το Insomnia σε εχει σαν Newbie

Η ειναι αυτο που λενε δευτερη νιοτη; 🤩

Μοιάζει με καμμένο led σε κάποια από τις ledoταινίες της, νομίζω στις edge led υπάρχουν δύο ταινίες, συνήθως μια επάνω και μια κάτω. Στις τηλεοράσεις ξέρω ότι αλλάζουν, στις οθόνες pc δεν έχω ιδέα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...