Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Χθες ανακάλυψα κάτι στο TEMU και είπα να το μοιραστώ. Όταν κάνεις μια αγορά και τα προιόντα που αγοράσες πέσουν σε τιμή στο μέλλον έχεις το δικαίωμα εντός ενός μήνα από την ημερομηνία αγοράς να ζητήσεις την διαφορά χρημάτων πίσω. Στα δίνουν πίσω εντός δευτερολέπτων στη μορφή κουπονιών για άλλες αγορές στο temu.

Καλές αγορές 😁

• Like 4
  • Thanks 5
  • Confused 1
Δημοσ.

Ισχύει και εγώ το ανακάλυψα τις προάλλες. Ξέρει κανείς αν υπάρχει αντίστοιχο κόλπο όπως με το aliexpress που όταν ψωνίζεις σε δολάρια βγαίνει φθηνότερα? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, spiros696 είπε

Καλησπέρα!

Χθες ανακάλυψα κάτι στο TEMU και είπα να το μοιραστώ. Όταν κάνεις μια αγορά και τα προιόντα που αγοράσες πέσουν σε τιμή στο μέλλον έχεις το δικαίωμα εντός ενός μήνα από την ημερομηνία αγοράς να ζητήσεις την διαφορά χρημάτων πίσω. Στα δίνουν πίσω εντός δευτερολέπτων στη μορφή κουπονιών για άλλες αγορές στο temu.

Καλές αγορές 😁

Άρα ξοδεύεις ακόμα περισσότερα για να μπορέσει να εκμεταλευτείς την  "διαφορά". :P 
Νομίζω ότι στο τέλος πάλι χαμένος είσαι γιατί θα πάρεις κάτι άλλο το οποίο θα είναι overpriced προιόν για να φτάσει στην "πραγματική" (ίσως) τιμή.  

Επεξ/σία από Billator
  • Like 9
  • Thanks 1
  • Haha 2
Δημοσ.

Δεν σού δίνει την full διαφορά τιμής πάντα,   αλλά ναι σε σύγκριση με άλλες περιπτώσεις μπορείς να πεις τουλάχιστον δεν είσαι φουλ χαμένος

Δημοσ.

Ναι, για να το δεις πας "προσαρμογή τιμής" (price adjustment) μέσα στις παραγγελίες σου, μέσα μέσα στην παραγγελία. Το άλλο είναι που ζητάς να επιστρέψεις πράγματα (κάτω του 10ευρου κυρίως) και σου λέει "κρατά το δεν πειράζει, σου επιστρέφω τα λεφτά στο wallet σου". 😁

• Like 2
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Billator είπε

Άρα ξοδεύεις ακόμα περισσότερα για να μπορέσει να εκμεταλευτείς την  "διαφορά".

Κοίτα πχ εγώ προσωπικά είμαι platinum member από τον όγκο παραγγελιών που έβαζα ali. Από την ώρα που βρήκα το temu είδα ότι είναι σχεδόν οι ίδιοι Κινέζοι μέσα με αρκετά χαμηλότερες τιμές. Οπότε παραγγέλνεις και αν εντός 30 ημερών πέσουν και άλλο οι τιμές πατάς ένα κουμπάκι και στο πιστωνουν πίσω. Πλέον το ali μου έχει γίνει μηχανή αναζήτησης προϊόντων, μετά απλά τα βρίσκω και τα παραγγελνω στο temu. Μην είσαι απλά πελάτης τους, επωφελησου όπου μπορείς. 😊

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω παραγγείλει μια αλουμινένια βαλίτσα για το μηχανάκι , στα 102ε . Πριν κάτι μέρες είδα που μου έγραψε πως η τιμή έχει πέσει στα 96 και πως άμα θέλω κάνω αίτημα για να μου επιστρέψουν την διαφορά.  Φυσικά και το έκανα.  

Η αγορά είχε γίνει με paypal , τα λεφτά μπήκαν όλα στον λογαριασμό τράπεζας που το έχω δεμένο.  

Είχε όπως λες και μια επιλογή για να μου τα επιστρέψει ως credits αλλά δεν με άφηνε να το κάνω αυτό 

Ωραίο το αλί......αλλά το τέμυ  έχει το θετικό του paypal

Επεξ/σία από WaxOnWaxOff
  • Like 1
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...