nikos5800 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, mp44christos είπε Καλή η συζήτησή άλλα για 4060 και 7600 δεν έχει νόημα το ρτ. Όπως φαίνεται και στον πίνακα από πάνω για να αξίζει πρεπει να τo εχεις σε σετινγκς οπου αυτες οι καρτες δεν μπορουν να ανταποκριθουν. Ειχα την 7600 και εχω παιξει αρκετα απο αυτα της λιστας. cyberpunk, alan wake 2, rachet, guardians και control καλυτερα να εχω 100 fps παρα 30 (60 με fg) με ρτ. Δεν εχω δοκιμασει το witcher και το spiderman. To metro η 7600 αντεχε το ρτ στα 60 φπς και ηταν όντος τεραστια η διαφορα. Για 4060 μια χαρά έχει νόημα,η διαφορά της 4060 με 7600 στο ρτ είναι μεγάλη Σε ελαφρύ rt effect είναι ένα 15%-20% πιο γρήγορη αλλά σε βαρύ rt η 4060 είναι έως και μερικές φορές πιο γρήγορη από την ρχ 7600,δες το cyberpunk overdrive/rt ultra η το black myth Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου από nikos5800 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp44christos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 4 hours ago, nikos5800 said: Για 4060 μια χαρά έχει νόημα,η διαφορά της 4060 με 7600 στο ρτ είναι μεγάλη Σε ελαφρύ rt effect είναι ένα 15%-20% πιο γρήγορη αλλά σε βαρύ rt η 4060 είναι έως και μερικές φορές πιο γρήγορη από την ρχ 7600,δες το cyberpunk overdrive/rt ultra η το black myth cyberpunk στα 30 fps οχι. Στο wukong ειναι με ρτ στο low που δεν εχει νοημα. 20 fps πιανει με ρτ high. Επιμένω. το ρτ σε αυτες τις καρτες δεν υπαρχει. Εξερεσή το μετρο και κατι ελαφρυ σαν λουμεν. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου από mp44christos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, mp44christos είπε cyberpunk στα 30 fps οχι. Στο wukong ειναι με ρτ στο low που δεν εχει νοημα. 20 fps πιανει με ρτ high. Επιμένω. το ρτ σε αυτες τις καρτες δεν υπαρχει. Εξερεσή το μετρο και κατι ελαφρυ σαν λουμεν. 32fps με ultra preset,βάζεις στο high preset και ανεβαίνεις στα 40+frame gen,στο wukong παίρνεις το path tracing gi που είναι και το πιο σημαντικό,επιμένεις η όχι στην ρτχ 4060 μπορείς να παίξεις σοβαρό rt,στην ρχ 7600 με την καμία , Τώρα κοίταξα 32fps πιάνει το black myth με very high path tracing και αυτό με cinematic preset που από μόνο του είναι πιο βαρύ από το ray tracing 😁 Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου από nikos5800 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 1 hour ago, nikos5800 said: 32fps με ultra preset,βάζεις στο high preset και ανεβαίνεις στα 40+frame gen,στο wukong παίρνεις το path tracing gi που είναι και το πιο σημαντικό,επιμένεις η όχι στην ρτχ 4060 μπορείς να παίξεις σοβαρό rt,στην ρχ 7600 με την καμία , Τώρα κοίταξα 32fps πιάνει το black myth με very high path tracing και αυτό με cinematic preset που από μόνο του είναι πιο βαρύ από το ray tracing 😁 Καλά...αυτοί στο Τom's Hardware, με 13900K και έχουν χαμηλότερη επίδοση με Cinematic, 67% scaling, RT very high και fg, από εμένα που έχω 5600??? Και με 75% scaling παρακαλώ; Bottleneck έχουν; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 40 λεπτά πριν, Coscas είπε Καλά...αυτοί στο Τom's Hardware, με 13900K και έχουν χαμηλότερη επίδοση με Cinematic, 67% scaling, RT very high και fg, από εμένα που έχω 5600??? Και με 75% scaling παρακαλώ; Bottleneck έχουν; Θα υπάρχουν πάντα μικρές αποκλίσεις 👍δεν ξέρεις πότε τι τρέχει ο άλλος στον υπολογιστή του,εγώ όταν παίζω παιχνίδια τα κλείνω όλα😁μάλλον αυτοί στο toms hardware έχουν ανοίξει τα πάντα στο background Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 16 minutes ago, nikos5800 said: Θα υπάρχουν πάντα μικρές αποκλίσεις 👍δεν ξέρεις πότε τι τρέχει ο άλλος στον υπολογιστή του,εγώ όταν παίζω παιχνίδια τα κλείνω όλα😁μάλλον αυτοί στο toms hardware έχουν ανοίξει τα πάντα στο background Αμα βάλω τώρα αυτό...τι έχεις να πείς; Εγώ το εξηγώ ότι μάλλον κόλλησε από το προηγούμενο bench χωρίς rt. Αν και έκανα reset Το ξανάκανα και έχω πάλι 49 fps. Και έχω 11 παράθυρα ανοιχτά "Μικρές αποκλίσεις"; O 13900k, είναι 40% πιό γρήγορος από τον 5600. Με 0 bottleneck με την 4060 και με 67% scaling, θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον 10 fps περισσότερα Μήπως δεν θα έπρεπε να εμπιστευόμαστε τα benchmarks; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 13 λεπτά πριν, Coscas είπε Αμα βάλω τώρα αυτό...τι έχεις να πείς; αρχοντας😜 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 23 hours ago, nikos5800 said: αρχοντας😜 Θα' χω να το δείχνω στους "τεχνολόγους". Χα χα! Btw, πολλά μπράβο γιά τις γνώσεις σου και τον ώριμο τρόπο που γράφεις. Οαση εδώ (μαζί με τον @Arkin γιά να μην παραπονιέται 😜) Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου από Coscas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 9 λεπτά πριν, Coscas είπε Θα' χω να το δείχνω στους "τεχνολόγους". Χα χα! Btw, πολλά μπράβο γιά τις γνώσεις σου και τον ώριμο τρόπο που γράφεις. Οαση εδώ (μαζί με τον Arkin γιά να μην παραπονιέται 😜) Ευχαριστώ 👍 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scorpion8283 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2 hours ago, Coscas said: Αμα βάλω τώρα αυτό...τι έχεις να πείς; Εγώ το εξηγώ ότι μάλλον κόλλησε από το προηγούμενο bench χωρίς rt. Αν και έκανα reset Το ξανάκανα και έχω πάλι 49 fps. Και έχω 11 παράθυρα ανοιχτά "Μικρές αποκλίσεις"; O 13900k, είναι 40% πιό γρήγορος από τον 5600. Με 0 bottleneck με την 4060 και με 67% scaling, θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον 10 fps περισσότερα Μήπως δεν θα έπρεπε να εμπιστευόμαστε τα benchmarks; Εξαιρετικά αποτελέσματα! Παντως οντως περίεργο...χαμηλότατα νούμερα αυτοι σε αυτο εκει το Tom's... Και ενταξει ο 5600 κανονικά είναι πιο αργος απο τον 13900. Τι να πω! μπορει να ναι και θεμα τελικού χρήστη τελικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Just now, scorpion8283 said: Εξαιρετικά αποτελέσματα! Παντως οντως περίεργο...χαμηλότατα νούμερα αυτοι σε αυτο εκει το Tom's... Και ενταξει ο 5600 κανονικά είναι πιο αργος απο τον 13900. Τι να πω! μπορει να ναι και θεμα τελικού χρήστη τελικά. Οπως έγραψα, μαλλον έφαγε κολλημα το bench. Κανονικα ειναι 49. Πάλι όμως περισσοτερο απο το Tom's Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scorpion8283 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 1 minute ago, Coscas said: Οπως έγραψα, μαλλον έφαγε κολλημα το bench. Κανονικα ειναι 49. Πάλι όμως περισσοτερο απο το Tom's Ναι καλε το καταλαβα! 👍💪 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα