Cacciatore Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Καλημέρα. Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δυο κάρτες και εχω προβληματιστεί πολύ με την επιλογή μια από εκ των δυο. Για 1080 πάντα. Απο την μια βλέπω υπερέχει η 4060 σε υπάρχοντες τίτλους αλλα με μπλοκάρει έντονα το θέμα με τα μόλις 8gb. Απλοί την άλλη η 7600xt με παρόμοιες αποδόσεις αλλά με διπλάσια ram και σχεδόν διπλάσια κατανάλωση, δεν ξερω ποσό μπορεί να ωφεληθεί από τα 16gb στα έπειτα games με τεχνολογίες upscaling κλπ Οποία άποψη πολύτιμη γιατί πρέπει να στηθεί συντομα, δυστυχώς δεν μπορώ να περιμένω ένα μήνα για bf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, Cacciatore είπε Καλημέρα. Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δυο κάρτες και εχω προβληματιστεί πολύ με την επιλογή μια από εκ των δυο. Για 1080 πάντα. Απο την μια βλέπω υπερέχει η 4060 σε υπάρχοντες τίτλους αλλα με μπλοκάρει έντονα το θέμα με τα μόλις 8gb. Απλοί την άλλη η 7600xt με παρόμοιες αποδόσεις αλλά με διπλάσια ram και σχεδόν διπλάσια κατανάλωση, δεν ξερω ποσό μπορεί να ωφεληθεί από τα 16gb στα έπειτα games με τεχνολογίες upscaling κλπ Οποία άποψη πολύτιμη γιατί πρέπει να στηθεί συντομα, δυστυχώς δεν μπορώ να περιμένω ένα μήνα για bf Δε νομιζω πως η 7600 XT εχει νοημα με τα 16GB. Θα γονατισει η καρτα πολυ νωριτερα απ οταν θα γεμισει η ram της. Για παραπανω απο 1080p δεν ειναι καμια. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp44christos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 3 hours ago, Ntinaras said: Δε νομιζω πως η 7600 XT εχει νοημα με τα 16GB. Θα γονατισει η καρτα πολυ νωριτερα απ οταν θα γεμισει η ram της. Για παραπανω απο 1080p δεν ειναι καμια. Ειχα την 7600. Σε ολα τα ps5 ports με upscaling fg και high textures γεμιζουν τα 8gb vram στα 1080p. Σε βαθμο που επρεπε να εχω medium textures που φαινεται η διαφορα. Γενικά περιμένετε λιγο για BF. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 22 hours ago, Cacciatore said: Καλημέρα. Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δυο κάρτες και εχω προβληματιστεί πολύ με την επιλογή μια από εκ των δυο. Για 1080 πάντα. Απο την μια βλέπω υπερέχει η 4060 σε υπάρχοντες τίτλους αλλα με μπλοκάρει έντονα το θέμα με τα μόλις 8gb. Απλοί την άλλη η 7600xt με παρόμοιες αποδόσεις αλλά με διπλάσια ram και σχεδόν διπλάσια κατανάλωση, δεν ξερω ποσό μπορεί να ωφεληθεί από τα 16gb στα έπειτα games με τεχνολογίες upscaling κλπ Οποία άποψη πολύτιμη γιατί πρέπει να στηθεί συντομα, δυστυχώς δεν μπορώ να περιμένω ένα μήνα για bf Περίμενε Black Friday να βρεις καμία RX7700XT στα 350 ευρω 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Στις 19/10/2024 στις 10:16 ΠΜ, Cacciatore είπε Καλημέρα. Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δυο κάρτες και εχω προβληματιστεί πολύ με την επιλογή μια από εκ των δυο. Για 1080 πάντα. Απο την μια βλέπω υπερέχει η 4060 σε υπάρχοντες τίτλους αλλα με μπλοκάρει έντονα το θέμα με τα μόλις 8gb. Απλοί την άλλη η 7600xt με παρόμοιες αποδόσεις αλλά με διπλάσια ram και σχεδόν διπλάσια κατανάλωση, δεν ξερω ποσό μπορεί να ωφεληθεί από τα 16gb στα έπειτα games με τεχνολογίες upscaling κλπ Οποία άποψη πολύτιμη γιατί πρέπει να στηθεί συντομα, δυστυχώς δεν μπορώ να περιμένω ένα μήνα για bf Τα 16gb στη Rx 7600xt απλά κάθονται,η ρχ 7600 δεν σκαλαρει με περισσότερη ραμ όπως ας πούμε η ρτχ 4060ti που οι διαφορές είναι μέρα με νύχτα σε σύγκριση με τα 8gb👍,επίσης η ρχ7700χτ δεν αξίζει σε καμία περίπτωση, υπολείπεται σε feature sets και τα έξτρα 4gb vram δεν θα σε σώσουν,η μόνη λύση είναι να πάρεις την απλή ρτχ 4060 η κάνε υπέρβαση και πάρε την ρτχ 4060τι 16gb 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cacciatore Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Thanx guys για τις συμβουλές σας. Δυστυχώς δεν γίνεται να περιμένω bF, θα πάω αύριο απόγευμα να πάρω μια 4060 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 52 minutes ago, nikos5800 said: Τα 16gb στη Rx 7600xt απλά κάθονται,η ρχ 7600 δεν σκαλαρει με περισσότερη ραμ όπως ας πούμε η ρτχ 4060ti που οι διαφορές είναι μέρα με νύχτα σε σύγκριση με τα 8gb👍,επίσης η ρχ7700χτ δεν αξίζει σε καμία περίπτωση, υπολείπεται σε feature sets και τα έξτρα 4gb vram δεν θα σε σώσουν,η μόνη λύση είναι να πάρεις την απλή ρτχ 4060 η κάνε υπέρβαση και πάρε την ρτχ 4060τι 16gb LOL 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε LOL Γιατί lol ρε συ? Δεν υπολείπεται? Επίσης οι κάρτες της Nvidia κάνουν καλύτερο memory compression,έτσι για 8gb vram στην Nvidia θέλεις αντίστοιχα να έχεις 10gb vram στην AMD πλευρά,αυτά δεν τα βγάζω από το μυαλό μου,είναι καταγεγραμμένα Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου από nikos5800 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 46 minutes ago, nikos5800 said: Γιατί lol ρε συ? Δεν υπολείπεται? Επίσης οι κάρτες της Nvidia κάνουν καλύτερο memory compression,έτσι για 8gb vram στην Nvidia θέλεις αντίστοιχα να έχεις 10gb vram στην AMD πλευρά,αυτά δεν τα βγάζω από το μυαλό μου,είναι καταγεγραμμένα LOL Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου από Aten-Ra 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 26 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε LOL Καλά με lol δεν πείθεις κανέναν,υπάρχουν άπειρα βίντεο όπου όταν η ρχ 7600 και ρτχ 4060 μένουν από vram η ρχ 7600 δεσμεύει σχεδόν 1-2gb παραπάνω ραμ σε σχέση με την ρτχ 4060 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charllestone Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Η 7700XT είναι πολύ ανώτερη απο την 4060 ti μή λέμε ότι νάναι τώρα εδω μέσα.... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, charllestone είπε Η 7700XT είναι πολύ ανώτερη απο την 4060 ti μή λέμε ότι νάναι τώρα εδω μέσα.... Βάλε rt και η συζήτηση τελειώνει αμέσως Το πολύ ανώτερη από πού βγαίνει? Από το 14% στο raster? Ενώ στα υπόλοιπα dlss vs fsr και rt είναι πολύ πιο μπροστά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charllestone Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου θα βαλεις RT με 4060 ti? Ασε φίλε κ εγώ rtx 3070 είχα, το rt με τέτοιες κάρτες είναι για γέλια... και η συζήτηση τελειώνει αμέσως και άλλα τέτοια τσιτατα.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, charllestone είπε θα βαλεις RT με 4060 ti? Ασε φίλε κ εγώ rtx 3070 είχα, το rt με τέτοιες κάρτες είναι για γέλια... και η συζήτηση τελειώνει αμέσως και άλλα τέτοια τσιτατα.... Καθόλου για γέλια εδώ εγώ βάζω με την απλή ρτχ 4060 και μια χαρά πάει,δεν μιλάμε μόνο για hardware rt αλλά και software rt που και εκεί η AMD έχει αρκετό performance hit,δες το silent hill2,until dawn,avatar frondiers of Pandora η star wars outlaw όλα τους έρχονται με software rt by default Ξανά λέω,μιλάω για την 16gb έκδοση της 4060τι,η 8gb δεν αξίζει σε αυτά τα χρήματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charllestone Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Άν μιλάμε για RT shadows μια χαρα τα καταφέρνει και η amd. Με την 3070 που είναι καλύτερη κάρτα απο την 4060 ti , με RT δεν παίζεις τίποτα. Επισης η 4060ti με 16Gb ειναι 128bit κάρτα. Τσιπάκια για λαπτοπ μας πουλάει η nvidia και νομίζουμε οτι έχουμε καρτάρες. Μή μου συγκρίνεις την 7700ΧΤ με καμία απο αυτές τις κάρτες.... Εδώ το rt είναι για γέλια με την 4070 ρε φίλε μη λέμε ότι ναναι τώρα. Τώρα εσύ αν βάζεις rt με την 4060 σε low setting και dlss performance και νομίζεις οτι έχεις καλύτερα γραφικά απο εναν που παίζει native σε high, μαλλον το τμήμα μαρκετινγκ της nvidia εκανε καλή δουλεια Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου από charllestone 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα