Προς το περιεχόμενο

Γρήγορο ίντερνετ χωρίς οπτικές ίνες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

On 21/10/2024 at 00:19, johnmegarythmos said:

Την προηγούμενη εβδομάδα παρακολούθησα σεμινάριο της πομιδα και έλεγε ότι παλαιότερα πουλούσαν σπίτια με γραμμή τηλέφωνου και τώρα θα πουλάμε σπίτια με γραμμή οπτικής ίνας. Διότι καταργείται ο χαλκοσ . Επίσης υπάρχει σελίδα στο ίντερνετ του get ready και κάτι άλλο.gov που μπαίνεις και βλέπεις άμα είναι επιλεξιμο το σπίτι σου.  Και μετα καλείς τον εγκατάστατη έχει λίστα και ξεκινάει σου λέει τιμές που επιδοτειται . Σε περίπτωση που υπάρχει έστω σε ένα σπίτι οπτικη δεν είναι επιλέξιμο το σπίτι.  Εγώ που ανακαινίζω το σπίτι μου το πατρικό μου είπε ο ηλεκτρολόγος, να μου βάλει εκείνος αναμονή για οπτική ίνα Να υπάρχει,  και κατάλαβα ότι δεν θα μπορέσω να εκμεταλλευτώ το κουπόνι διότι ολόκληρη η εγκατάσταση επιδοτειτε.και του είπα να μην βάλει οπτική ίνα. Πρέπει, να ξανά δω το βίντεο της πομιδα αλλά αυτά κατάλαβα.  

επισης σε μια συζητηση εμαθα οτι σε σπιτι που ειχε οπτικη υποδομη ο παροχος που εκανε την β φαση απο τον δρομο μεχρι πανω δεν ηθελε να ριξει την ινα μεσα απο την οπτικη υποδομη και ειπε οτι θα κανει νεες τρυπες και θα περασει απο αλλου τις οπτικες :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...