Προς το περιεχόμενο

Bootcamp προγραμματισμού

Chr07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι να ξεκινήσω bootcamp για τον προγραμματισμό. Υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει και να μου πει πιο είναι το καλύτερο που μπορώ να επιλέξω; Θα ήθελα να ξεκινάει από το μηδέν και να έχει απορρόφηση στην αγορά το δίπλωμά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε καμία δουλειά δεν θα σε προσλάβουν επειδή έχεις μια πιστοποίηση. Υπάρχουν απόφοιτοι σχολών πληροφορικής ΑΕΙ (4ετής φοιτηση με εξετάσεις εργασίες κτλ) που δεν ξέρουν να γράψουν τα βασικά. Κανένα bootcamp δεν θα σε κάνει επαγγελματία απο το μηδέν. Αν το ισχυρίζεται κάποιος λέει ψέματα.
Επικεντρώσου μόνος στο να μάθεις και να φτάσεις σε ενα καλό επίπεδο γενικών γνώσεων και αν θες βρες όποια πιστοποήση θες κανε την και απλα βάλε την στο βιογραφικό σου. Ετσι για να δικαιολογείς οτι το ψάχνεις.

Υπάρχουν τέτοια bootcamp που δεν έχουν προαπαιτήσεις ( είχα πάει σε ένα ), αλλά όποιος πάει με την λογική πληρώνω, άρα θα μου τα μάθουν εκεί και θα βρω δουλειά, την πατάει και πετάει τα λεφτάκια του τσάμπα. Αυτή ή λογική είναι μοιραίο να αποτύχει. Θέλει πολύ προσωπική ενασχόληση, τα πάντα μπορείς να τα βρεις δωρεάν πλέον στο ιντερνετ. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Έχω τελειώσει τεχνικός εφαρμογών πληροφορικής σε ΕΠΑΛ και Δ.ΙΕΚ, αλλά λόγω σπουδών και εργασίας σε κάτι τελείως διαφορετικό από τον προγραμματισμό, έχω να ασχοληθώ εφτά χρόνια. Οπότε σκέφτομαι να κάνω κάποιο bootcamp, ώστε να θυμηθώ αυτά που ήξερα και παράλληλα μήπως με βοηθήσει να βρω δουλειά 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...