nick_p Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Ναι καλά ακούσατε. Πάμε στο σεντόνι. η ιστορία έχει ως εξής. παρασκευή 11/10 βρίσκω ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΩΤΟ με express αποστολή την επόμενη μέρα ένα μαύρο iPhone στην πλατφόρμα του skroutz από το you.gr ok σκέφτομαι γιατί να δώσω τα λεφτά μου έξω εφόσον με έχουν διαβεβαιώσει ότι έχουν 2 έτη εγγύηση με τιμολόγιο και στο Skroutz. Κάνω την παραγγελία πληρώνω και κάνω ένα μεγάλο λάθος και ακυρώνω την παραγγελία μου από Amazon που παραλάμβανα την επόμενη εβδομάδα. περναει η επόμενη μέρα… τίποτα. Κανένα σημάδι. ξαφνικά βλέπω παραλαβή τρίτη γιατί δεν κατάφερε λέει το last mile να πάει να παραλάβει την συσκευή μου από το you. Αρχίζω φορτώνω γιατί αυτό συμβαίνει συνέχεια με το Skroutz τις τελευταίες 4 φορές που έχω παραγγείλει κάτι. παιρνω λοιπόν τηλέφωνο, αρχίζει το παραμύθι ότι δε πρόλαβαν και πράγματι είναι διαθέσιμο και συγνώμη και έχετε δίκιο και και και. αντε λέω να περιμένω…. Αυτό πήγε μέχρι και χθες πέμπτη με χίλιες δικαιολογίες και μια να μου λένε πως το φταίξιμο είναι δικό τους , μια να μου λένε πως υπεύθυνοι για την διαθεσιμότητα είναι το you. Δε προλαβαίνω να κλείσω το τηλέφωνο βλέπω 3 διαθεσιμα από you.gr . Ξανά email. Λέω τέλος οι δικαιολογίες περιμένω να παραλάβω. Παίρνω και τηλέφωνο και μου λένε ΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ είναι ετοιμοπαράδοτα, μάλιστα κύριε, προχωράμε. Σκέφτομαι…. Έδωσε ο θεός. Παραγγέλνω και ένα ακόμα desert titanium που έψαχνα μιας και είχε 3 διαθεσιμα και εκεί. εεεεε με έπιασαν κορόιδο και για τα 2. Το you ΑΦΑΝΤΟ να αρνείτε να δώσει πληροφορίες παρόλο που η τιμολόγηση στο όνομα μου έγινε από αυτούς. Δε με αναγνώριζαν ως πελάτη…. Ότι να ναι. πραμυθι στο παραμύθι, δωράκια 50€ δωροεπιταγή για να κάνω υπομονή και διάφορες άλλες δικαιολογίες, ευγενικά μεν , αλλά χωρίς νόημα δε. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ακύρωσα τις παραγγελίες… και περιμένω την επιστροφή των χρημάτων που μου είπαν ότι θα γίνει ακαριαία… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, nick_p είπε Το you ΑΦΑΝΤΟ να αρνείτε να δώσει πληροφορίες παρόλο που η τιμολόγηση στο όνομα μου έγινε από αυτούς. Δε με αναγνώριζαν ως πελάτη…. Ότι να ναι. Αυτό είναι σωστό μιας και δεν έκανες την παραγγελία από αυτούς. Πάντως, έκανες παραγγελία από σκρουτζ ενώ ξέρεις ότι αργούν. Ξέρουμε λίγο πολύ ότι το σκρουτζ δεν έχει άμεση ενημέρωση προς τα καταστήματα σχετικά με τις παραγγελίες. Και εσύ πάλι έκανες από σκρουτζ. Άλλη φορά απευθείας από κατάστημα. Το you στέλνει επόμενη εργάσιμη, εγγυημένα. Βέβαια, επειδή τα iphone είναι ένα περίεργο θέμα (και τι κόλλημα είναι αυτό, αλλά τεσπα) ένα τηλ για επιβεβαίωση διαθεσιμότητας Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου από SabotazNic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teoqq Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Αν όντως υπήρχε διαθεσιμότητα, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ από την πλευρά του You είναι να θέλει να μην ολοκληρωθεί η παραγγελία λόγω της προμήθειας κτλπ. Θα μου πεις, αν αρχισει και κοιτάει την προμήθεια το You τότε είναι πολύ σοβαρά τα πράματα 😐. Από περιέργεια, κανε ενα τηλ το you και πες τους να κανεις την παραγγελια απο αυτους να δουμε ποσο εξυπηρετικοί θα είναι! Κάτι μου λέει οτι θα παραλάβεις άμεσα. Τωρα για το Skroutz τι να πουμε.. Φυσικα και έχει τεραστιο μερίδιο ευθύνης καθώς πάνω στο Σκρουτζμαγαζο τους με όνομα You (καθως δεν υπαρχει redirection πλεον και στα κινητα αρα ειναι μαγαζια του) εχει βάλει ότι Badge υπάρχει. Δηλαδή όταν ο πελάτης βλέπει 1000+ παραγγελιες ανα βδομαδα / Pro Seller που σημαινει τεραστιο ποσοστο αποδοχης και ολοκληρωσης παραγγελιας κτλπ κτλπ / EXPRESS παραδοση/ κτλπ κτλπ κτλπ, πειτε μου ενα λογο γιατι να μην κανει παραγγελια καποιος μεσα απο αυτον. Στη περιπτωση του φίλου εδώ, δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτα που αναγράφει ο Skroutz οτι παρεχει το συγκεκριμενο καταστημα του. Αλλά την ευθύνη ποιος την έχει στο τέλος? Το μαγαζι. Skroutz 2.0 😇 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_p Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 6 hours ago, SabotazNic said: Αυτό είναι σωστό μιας και δεν έκανες την παραγγελία από αυτούς. Πάντως, έκανες παραγγελία από σκρουτζ ενώ ξέρεις ότι αργούν. Ξέρουμε λίγο πολύ ότι το σκρουτζ δεν έχει άμεση ενημέρωση προς τα καταστήματα σχετικά με τις παραγγελίες. Και εσύ πάλι έκανες από σκρουτζ. Άλλη φορά απευθείας από κατάστημα. Το you στέλνει επόμενη εργάσιμη, εγγυημένα. Βέβαια, επειδή τα iphone είναι ένα περίεργο θέμα (και τι κόλλημα είναι αυτό, αλλά τεσπα) ένα τηλ για επιβεβαίωση διαθεσιμότητας Ο μοναδικός λόγος που έγινε μέσα από το Skroutz είναι η εγγύηση των 2 ετών, που παρέχουν στα τιμολόγια. βλέπεις το you όπως και κάποιες αλλες αλυσίδες έχουν βρει μια καραμέλα και προσπαθούν να αρνηθούν την νομική μας εγγύηση των 2 ετων. Μπανανια 2024 δλδ…. Amazon μόνο έχω να πω…. Επίσης να τονίσω πως έλεγαν ετοιμοπαράδοτα (αν παραγγείλεις εντός 3 ωρών αύριο θα παραλάβεις με express delivery) Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου από nick_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα